Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » NWO planovi: Najbrže rastuća religija u Americi je Islam !

NWO planovi: Najbrže rastuća religija u Americi je Islam !

musliman terorizam amerikaZnate li koja je najbrže rastuća religija u Americi? To nije kršćanstvo!  Prema posljednjem popisu stanovništva SAD-a koji je upravo objavljen 1. svibnja 2012, najbrže rastuća religija u Americi je islam.

Podaci za popis je sastavila Udruga statističara američkih vjerskih zajednica, a rezultati su objavljeni od strane Udruge Arhiva Religijskih Podataka. Od godine 2000. do godine 2010., je popis utvrdio da je broj muslimana koji žive u Sjedinjenim Državama porastao za oko milijun do 2,6 milijuna – zapanjujući porast od 66,7 posto.

To je zapanjujuća stopa rasta. U međuvremenu, većina kršćanske denominacije imaju stope rasta koje su bile daleko ispod ukupne stope rasta stanovništva u Sjedinjenim Državama, a neke kršćanske denominacije zapravo gube članove. Nažalost, kada je Barack Obama jednom rekao da amerikanci “više nisu kršćanski narod” nije bio previše daleko od istine. Kršćanstvo rapidno gubi utjecaj, a druge religije poput islama brzo dobivaju članova i izgradnji novih crkvi. Kao i druge glavne religije poput islama i dalje rastu u Sjedinjenim Državama, neizbježno je da će to preoblikovati Ameriku na mnogo različitih načina u godinama koje dolaze.

Pa što je s drugim vjerskim skupinama?

Kako su prošla prema popisu američke religijske zajednice?

Sljede neke od stopa rasta za najveće vjerske organizacije u periodu 2000. do 2010. godine ….:

Mormoni: +45,5%

Evanđeoski protestanti: 1,7% (daleko iza ukupne stope rasta stanovništva)

Katolici: -5,0%

Protestanti: -12,8 % (zapanjujući pad)

Ali, tu je i islam koji doživljava eksplozivan rast.

Prema Ihsan Bagby-u, profesoru islamskih studija na Sveučilištu Kentucky, bilo oko 1.200 džamija u Americi nazad u 2000. godini.

islam amerika džamijaPrema ovom popisu, u Americi danas postoje 2106 džamije.

Diljem SAD-a vidimo kako se grade “mega-džamije” , a u mnogim slučajevima financiranje dolazi iz inozemstva.

Sve ove mega-džamije nisu neiskorištene. U nekim dijelovima zemlje, islamske zajednice doživljavaju apsolutno eksplozivan rast.

Sljedeći primjer dolazi iz nedavnog USA Today članka ….

Imam Muhamed Musri, predsjednik Islamske zajednice Centralne Floride, vidi reksplozivni rast od nevjerojatnih 473 posto u i oko Orlandova Orange County, prema RCMS studiji, a on misli da je rast zapravo dvostruk, za 10.000 novih muslimana, izvijestila je studija .

On je rekao da je muslimanski rast potaknut od vala obraćenika posije 9/11. U središnjoj Floridi, rekao je on, muslimani slijede ostale koji su u potrazi za “boljim vremenskim uvjetima, jeftinijim cijenama i  jeftinijim domovima.”

Velik dio tog rasta se potiče imigracije. Istraživanje koje je proveo Pew Research Center natrag u 2007. je otkrio da su 39 posto svih odraslih muslimana koji žive u Americi bili imigranti koji su došli u SAD-u od 1990. godine na ovamo.

Ovaj brzi priliv muslimana je preoblikuje zajednice diljem Amerike. Na primjer, muslimanski studenti sada čine oko 10 posto od ukupnog broja učenika u New York City, School District.

I u cijeloj zemlji mnogi školski okruzi sada mijenjaju školske kalendare i prilagođžavaju se islamskim praznicima.

Ali islam nije jedina ne-kršćanska religija da ubrzano raste u Americi.

Najnoviji američki Religijski Popis je utvrdio da su ne-kršćanske grupe porasle 32 posto ukupno, u periodu od godine 2000. do godine 2010.

U međuvremenu, kao što je pisalo prije, pad kršćanstva u Americi se ubrzava.

Natrag u 1990. godinu, jedno je istraživanje pokazalo da se 86 posto svih Amerikanaca izjasnilo se kao “kršćanski”, od jedne vrste ili druge. Do 2008., samo se 76 posto svih Amerikanaca izjasnilo se kao “kršćanski”, od jedne vrste ili drugi.

U međuvremenu, ateizam i “ne religiozni” doživljavaju ogromno povećanje u brojevima. Na primjer, US Census Bureau kaže da se broj Amerikanaca koji su “bez vjere” više nego udvostručio između 1990 i 2008. godine.

laden obamaČak i mnogi od onih koji i dalje nose oznaku “kršćanski” nisu jako predani. Najnovija američka Religijski Popis je otkrili da se oko 150 milijuna Amerikanaca aktivno ne odlazi i ne prakticira s bilo kojom vjerskom zajednicom uopće. To je gotovo polovica stanovništva.

Dakle, Amerika se mijenja.

Postaje sve manje religiozna i to se sve manje kršćanska.
 
 
(endoftheamericandream.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=8832"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,