Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA » Novi Pepsi zaslađivač je smjesa OPASNIH KANCEROGENIH KEMIKALIJA, TOKSINA I OTROVA

Novi Pepsi zaslađivač je smjesa OPASNIH KANCEROGENIH KEMIKALIJA, TOKSINA I OTROVA

Pepsi gazirano piće AspartamPepsi Co je odlučila da aspartam, neuro-toksin koji koristi u svojim proizvodima dijetne cola-e kao zaslađivač, nije “dovoljno sladak” i “testiraju novi mix umjetnih sladila” koji će zadržati svoju moć slatkoće dulje od visoko fruktoznog kukuruznog sirupa.

Nova mješavina sladila  koja se testirala uključuje ACESULFAME-kalij, ili ACE-K. Problem koji Pepsi Co ima s aspartamom je da negativno utječe u toplim uvjetima koji se javljaju tijekom transporta i prije nego njihovi soda proizvodi dođu u trgovine.

Administracija za Hranu i Lijekove (Food and Drug Administration FDA) odobrila je korištenje ACE-K unatoč svojim poznatim sigurnosnim opasnostima. Ova kemiklalija je većinom popularna i koristi se kod pečene robe, žvakaćih guma i želatina deserta prema skupini koja zagovara sigurnosti hrane, Centra za znanost u javnom interesu.

Ace-K ili acesulfam-kalij je laboratorijski kreiran kemijski spoj koji je 200 puta slađi od saharoze.  Ace-K je osumnjičen kroz istraživanja, da posjeduje kancerogena svojstva, ali ove studirane činjenice su odbačene, a daljnja istraživanja nisu provedena prije odobrenje FDA.

U ispitivanju izvedenom na štakorima, Ace-K je pokazala da stimulira lučenje inzulina, ovisno o konzumiranoj dozi. U daljnjim istraživanjima , ace-K se pokazao i više nego opasnim za štakore, nego za štakorice s obzirom na njihov signal prema početku raka.

Kemikalija ima vrlo jak okus nakon konumiranja i koji traje. Za borbu protiv ovog fenomena, Kraft Foods počeo koristiti natrijev-ferulat da bi prikrio gorčinu u svojim proizvodima.

Aspartam je dokazan kao vrlo zarazan, jer on uzrokuje stvarne želju za toksinom. Mnogi smatraju da oni ne mogu prestati koristiti aspartam zbog teških simptoma odvikavanja.

Aspartamska kiselina, također poznata kao aspartat, djeluje kao neurotransmiter u mozgu. Ona olakšava prijenos informacija od neurona do neurona. Prevelike količine aspartata u vašem mozgu ubija neurone dopuštanjem invazije ogromne količine kalcija u stanice. Taj priliv generira ekstremne razine slobodnih radikala koji ubijaju stanice. Neuronska šteta stanice je uzrokovana neopravdanim korištenjem aspartata. To je razlog zašto su označeni kao “ekscitotoksini”. Oni “uzbuđuju” ili pobuđuju neuronske stanice do smrti.

Vratimo se nazad u ožujak; radije nego bi htjeli promjeniti naljepnice na kojima bi priznali da truju svoje kupce, PepsiCo mijenja svoj ​​recept uklanjanjem 4-metilimidazole (4-MI ili 4-MEI), poznatog kancerogena, iz svoje formule u proizvodima bezalkoholnih pića .

U 2011. godini, mainstream mediji su izvijestili da određene marke bezalkoholnih pića Pepsi Co sadrže patentirani retardant plamena koji se koristi u plastici kako bi se spriječilo da gaziranih pića postanu zapaljiva. Tijekom prekomjernog izlaganja toksinima može dovesti do nužne liječničke pomoć u svezi “oštećenja kože, gubitka memorije i živčanih poremećaja.”

Izvješće iz Instituta za poljoprivredu i trgovinsku politiku navodi da prerađena hrana i piće mogu sadržavati živu koja je dio procesa u kojem se upotrebljava kukuruzni sirup visoke fruktoze (HFCS). FDA “nije uspjela” napraviti da ova neovisna istraživanja dođu do javnosti, te na taj način ​​priznajući svoje zaključke.

Živa ometa neurološki razvoj, i ima dramatičan učinak na ljudski živčani sustav. Kod djece, izloženost živi se manifestira kao autizam i kao Poremećaj pozornosti poremećaj hiperaktivnosti (ADHD).

Šokantno, Pepsi Co nije nikada demantirao njihovo korištenje smrtonosnog aditiva aspartama, niti povezanost sa rakom. Naveli su javno da su rezultati iz znanstvenih istraživanja bile neistiniti, bitno ignorirajući grešku i odgovornost njihove tvrtke koja nudi proizvod koji ugrožava zdravlje javnosti. Umanjujući činjenice, ne umanjuje njihovu valjanost.
 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Novi Svjetski Poredak, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,