Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Masoni na velikom skupu u Beogradu objavili obnavljanje Monarhije i krune u Srbiji

Masoni na velikom skupu u Beogradu objavili obnavljanje Monarhije i krune u Srbiji

masoni srbijaVeliki masonski skup koji se održao 15. do 17. listopada u Beogradu, i na kome su prisustvovali grandkomanderi masoni svjetskih zemalja poput Francuske, Rusije, Španjolske, Belgije, Portugala i mnogih drugih, mogao bi po Srbiju imati više nego značajne geopolitičke posljedice pa možda čak i da u doglednoj budućnosti ponovo uspostavi monarhiju.

Vrhovni savjet Srbije osnovan je 1912. godine, ali se tada zvao Vrhovni savjet Jugoslavije, a osnovao ga je George Weifert. Masonerija se u Srbiji razvijala tijekom godina, tijekom Drugog svetskog rata bila je zabranjena, da bi poslijednjih 20 godina ponovo počela da “živi”.

Kako kaže suvereni grandkomander masona Vrhovnog savjeta Srbije, škotskog reda drevnog i prihvaćenog Dragan Đurić, među masonima postoje ljudi različitih profila, i ne raspravlja se samo o politici i vjeri.

Masoni iz cijelog svijeta koji su boravili u Beogradu tri večeri, u jednom od hramova je bila organizirana proslava koja će, u skladu s pravilima, biti zatvorena za javnost.

Skupom najmoćnijih slobodnih zidara planete u Beogradu, obilježava se stogodišnjica postojanja Vrhovnog savjeta Srbije, škotskog reda drevnog i prihvaćenog. Kako „Pravda“ saznaje iz dobro obavještenog izvora, na skupu će se,  nezvanično, diskutiratii o temi obnove monarhije u Srbiji, a slobodni zidari iz cijele Europe dobiti će zadatak da o tome lobiraju u narednim mjesecima.

Srpski masoni su oduvijek bili patrioti i kroz desetljeća su radili na boljitku Srbije i srpskog naroda, čak i onda kada je loža bila neaktivna za vrijeme komunizma.

Ovaj do sada najveći skup slobodnih zidara u Srbiji dolazi u trenutku kada se naša zemlja ponovo suočava sa mnogim međunarodnim izazovima i kada iz Bruxelles-a i Wahingtona opet stižu ne baš prijateljski tonovi prema Beogradu.

“Naša je dužnost da pomognemo Srbiji, a jedna od ideja je da bi i obnova parlamentarne monarhije i povratak krune bio dobar putokaz ka učvršćivanju pozicije Srbije u svijetu. Kraljevina Srbija bi za vrlo kratko vrijeme povratila ugled u svim monarhističkim državama Europe, a taj potez ma koliko nekima djelovao kao simboličan, daleko je od puke simbolike.”

Vidimo da nova Vlada u Beogradu ima odlučnosti da se izbori sa korupcijom i kriminalom kao i da učvrsti jedinstvo naroda, ali se pravo jedinstvo postiže tek pod krunom koja bi objedinila sve Srbe, smatra naš izvor.
 

 

 
izvor: telegraf.rs, pravda.rs
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11084"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,