Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » POTVRDA SASTANKA: Bilderberg je sazvao hitan sastanak u Rimu da bi spasio Vladu Mario Montia

POTVRDA SASTANKA: Bilderberg je sazvao hitan sastanak u Rimu da bi spasio Vladu Mario Montia

bilderberg-sastanak-rimTalijanski premijer je na udaru na mnogim frontama na godišnjicu njegova imenovanja. Njegov mandat vladanja tehnokratskom vladom i nametnute nepopularne mjere štednje su izgubile podršku. No, konjica je na putu.

Mediji u Italiji su izjavili da je Bilderberg Upravni Odbor  [ vidi popis članova ]  sazvao hitan sastanak u Rimu kako bi razgovarali o razvoju eurokrize i kako bi spasili svog čovjeka u Italiji, Mario Monti-a, koji se suočava sa svježim pritisakom uoči klimavih zakonodavnih izbora koji dolaze u travnju, i kako mnogi kažu ne može dobiti jasnu, upravljivu većinu.

Dostojanstvenici središnjih Europskih financija i drugi pozvani gosti su navodno odsjeli u Hotelu de Russie blizu Piazze del Popolo u Rimu. Brojne talijanske ličnosti u politici i financijama su navodno pohodili sastanak. Sudbina Grčke i budućnosti Italije, reklo bi se da je bila na čelu dnevnog reda.

Susret se podudara s napetim pregovorima između Monti-a i  premijera David Cameron-a u svezi EU proračuna i šire zabrinutosti o krizi u vezi PIIGS zemalja (Portugal, Italija, Irska, Grčka i Španjolska). Dvojica šefova država imaju značajne nesuglasice o predloženom povećanju proračuna , kao i novom-plutajućim tržišnim pravilima za Europu i što se Monti nada da će biti podrška za uspostavu jedinstvenog euro-zone bankarskog kontrolora.

Samo prije nekoliko tjedana, bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi, koji je upravo osuđen zbog poreznih prijevara, prijetio je da će srušiti Mario Monti-a nakon kritiziranja njegovog rukovanja gospodarstvom. Berlusconi suggested that the People of Freedom (PDL), the largest in parliament, might withdraw support for Monti, which could trigger an early election, according the London Telegraph . Berlusconi je predložio da bi Narod Slobode (PDL), najveći u parlamentu, mogao povući potporu Monti-u, i to bi izazvalo izvanredne izbore, prema londonskom listu Telegraph.

Monti se pojavio danas na recepciji udomaćen od strane nekretninskog magnata milijardera  Francesco Gaetano Caltagirone-a, čiji je zet, Pier Ferdinando Casini, čelnik male centrističke UDL stranke i vodi kampanju da bi Monti ostao na vlasti.

mario montiMonti, već dugo kao Bilderberg insajder, ostaje omiljeni od strane establishmenta, a nekoliko komentatora u SAD-u pokazuju da je njegov ostanak na vlasti realna mogućnost i da mnogi to vide kao presudno za održavanje europskih financija pod kontrolom i to sve u lice montiranih prosvjeda i nezadovoljstva oko veće štednje među stanovništvom. Popularna podrška za Monti-a je prepolovljena, na 35%, dok su protestne stranke dobile sve veći utjecaj na skorašnjim izborima.

Premijer Mario Monti kaže kako se neće kandidirati za premijera, ali neće prihvatiti ponovno imenovanje (bez izbora) ako nema natpolovičnu većinu rezultata izbora u travnju 2013. “Ako bi bilo potrebno, ja bih dalje…”, Monti je nedavno rekao za francuski magazin Politique Internacionale.

Stvaranje ozračja za njegovo ponovno imenovanje nad demokratskom voljom Italije, može biti cilj sastanka. Iako se nekoliko manjih sastanaka dogodilo s vremena na vrijeme, Bilderberg grupa obično drži svoj primarni sastanak sa 120-150 gostiju visokog profila krajem svibnja ili početkom lipnja, na rotirajućim lokacijama u Europi i Sjevernoj Americi, na godišnjoj razini.
 
 
izvor: infowars.com /uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11426"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,