Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, NOVAC, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Narkokracija i Narkonomija – Povijest vladavine drogom

Narkokracija i Narkonomija – Povijest vladavine drogom

opium NATO drogaAko u današnjem vremenu kažete da je NATO tvornica heroina i leglo mafijaških izopačenika najgore vrste, najčešće ćete biti proglašeni za zaljubljenike “teorije zavjere”, međutim ako pogledamo povijesni slijed svjetskih događaja posljednjih dvjesto godina i način na koji je kreiran slučaj Kosovo kao nova kolonija Sjedinjenih Američkih Država i njenih NATO podanika u 21. stoljeću, sasvim je jasno da današnji promotori „demokratskog otvorenog društva“ i države proameričkog bloka nisu imale period svoga razvoja u kojem bi se izliječili od kolonijalističkih navika i principa

Jedna od najpogubnijih karakteristika antikršćanske politike proameričkih režima “jeste nepostojanje realnog sagledavanja svijeta u kojem se nalazimo i stvaranje slike o istom na temelju malograđanskih poriva službenika te iste vlasti, te rukovođenje nazadnim političkim trendovima i šupljim pričama, nedostatak svijesti o geopolitičkim promjenama i geopolitičkoj realnosti planeta Zemlja.

Zato često možete čuti da “ispijanje kave s predstavnicima EU institucija u predvorju Europskog parlamenta” predstavlja instrument i način putem kojeg “moderni” lideri vrše utjecaj i lobiraju za nacionalne interese kod europskih zemalja … i slične druge gluposti.

Par osmjeha i tapšanje po ramenu uz kratki espresso će inspirirati europske političare da se zauzmu za nacionalne interese, to javno tvrde zvaničnici današnje vlasti. Tako dobivamo sliku da je svjetska politika u rukama dobrog ili lošeg raspoloženja činovnika Europskog parlamenta i sličnih institucija. Naravno, realno zlo kojem se klanjaju – bez prava glasa i odmah nakon ispijene kave – ti isti EU činovnici, svjedoči o drugim principima funkcioniranja političke stvarnosti svijeta.

SAD sa druge strane ne zanima toliko kofein, espresso politika i kofeinska vizija „proeuropske elite“ i EU „činovnika“, zvaničnici SAD imaju daleko utemeljeniju strategiju, višestoljetnu misiju i mnogo zanimljivije supstance na kojima temelje svoju politiku – kokain i heroin.

Vjerojatno je zato i veći utjecaj SAD na EU, jer kokain ipak ima mnogo snažnije djelovanje od kofeina.

Fascinantna je činjenica da je Afganistan prva država koja je priznala Kosovo. Prvenstveno, fascinantna jer jasno ukazuje na Kosovo kao državu narko mafije.

Fascinantna jer dokazuje i otvoreno javno pokazuje tvrdnju da je trgovina narkoticima osnovni NATO biznis i princip postojanja ove “vojne mirotvorne” alijanse.

Fascinantna jer otkriva i potvrđuje da su SAD, suvereni vladar Europske Unije i glavni svjetski narkobos.

Fascinantna je zbog toga što pokazuje zastrašujuću sliku svijeta u kojem ne vladaju proklamirani politički principi, nego okorjeli bezdušni mafijaši najgore vrste.

Već smo u nekoliko navrata spominjali izvješće UN koji svjedoči o tome da je od dolaska NATO snaga u Afganistan uvećana proizvodnja heroina i drugih opijata za 44 puta. Obzirom da je Afganistan i prije dolaska NATO-a bio glavno svjetsko izvorište narkotika, tj. preko 90% posto ukupne svjetske proizvodnje heroina je bilo u Afganistanu, dolazimo do zaključka da je NATO mašinerija uvećala konzumiranje i svjetsku ukupnu potrošnju heroina za 44 puta. To su stotine milijuna mrtvih, ali ne tako dalekoj budućnosti – to će biti milijarde mrtvih!

Također, stvar o kojoj se malo ili nikako govori, jeste da je upravo Europski parlament (EU) označio Srbiju kao glavni centar narko-trgovine za cijeli europski kontinent, što je bio još jedan dodatni razlog za isticanjem “javne tajne” o Kosovu kao leglu narko biznisa.

Političari u Srbiji se neće “konfrontirai” velikim silama i napadnu takvu laž, nego će prihvatiti etiketu i odgovornost Srbije koju želi Europski parlament sačinjen od NATO članica, velikih prijatelja razvoja demokracije u Afganistanu i “neovisnom Kosovu”.

Idemo na povijesni period od zadnjih dvjesto godina da dokažemo i prikažemo narko tradiciju i ukupan portfelj EU članica, kako naši čitatelji ne bi imali nedoumicu o istinitosti tvrdnje o NATO-u kao narko tvorevini i narko biznisu kao glavnom izvorištu “kvalitetnog” životnog standarda i ” napredne “ekonomije europskih zemalja.

Snage današnjeg liberalnog neo-kolonijalizma, kako u suvremenom dobu, tako i u prošlosti i u svojim začecima, iza sebe su ostavile stotine milijuna žrtava, povijesne nepopravljive nepravde i uspostavile sustave kojima ugrožavaju i uništavaju cjelokupno čovječanstvo na najužasniji i najnečovečniji način.

Velika Britanija, odnosno Britanska Imperija sa svojim satelitima, zatim Španjolska, Nizozemska, Portugal i Francuska, u cilju očuvanja kolonijalnog modela upravljanja svijetom, organizirali su brojne genocidne projekte u različitim povijesnim razdobljima među različitim nacijama i na različitim dijelovima svijeta.

Trgovina robljem u Americi i Aziji odnijela je desetke milijuna života crnaca robova

Zatim, desetine milijuna Kineza u 19. stoljeću su bili žrtve opijuma tijekom tzv. Opijumskih ratova, koji je na desetine tona ilegalno uvezen na teritoriju Kine od strane Britanaca, koji su i danas glavni proizvođači i krijumčari droge u svijetu.

U cilju stvaranja Svjetske Britanske imperije s globalnim imperijalnim parlamentom, 1891. godine osnovano je društvo “Okrugli stol” (Round Table). Ovo društvo je bilo uključeno u formiranje “Vijeća za međunarodne odnose” (Council on Foreign Relations – CFR) u New York-u.

Jedan od ciljeva Okruglog stola bio je da se Sjedinjene Američke Države vrate pod okrilje Britanske Imperije. Glavno sredstvo za postizanje ovog cilja vraćanja SAD-a pod kontrolu Britanskog Carstva bio je stvaranje Sustava federalnih rezervi – FED (privatna tvrtka za financijske usluge koje kontrolira privatna banka u Engleskoj) 1913. godine.

Simultano, zadatak Okruglog stola je bio da se oslabi Rusko carstvo (da ne može pomoći SAD-u), koje je u razdoblju 1861-1864 pomoglo SAD-u tijekom građanskog rata, slanjem dvije eskadrile u New York i San Francisco, za zaštitu Sjevernjaka od napada britanske mornarice.

Dakle, 1891. godine, pod pokroviteljstvom britanske obavještajne službe, stvoren je intelektualni centar za vođenje globalnog informacijskog rata Britanske imperije za svjetsku dominaciju.

Vjerujemo da je ovo centar i bio je dugo vremena stožer informacijskog rata protiv Rusije i SSSR-a. Tu je razvijena i glavna ideja organiziranja Prvog svjetskog rata, stjecanje kolonijalnih teritorija od strane drugih Carstva (njemačke i turske), uništavanje Pravoslavnog ruskog carstva.

U 20. stoljeću, Britanska imperija, je organizirala dva svjetska rata, u kojem je ubijeno više od 70 milijuna ljudi. Samo Rusija je izgubila u tim krvavim masakrima koje je organizirala Britanska imperija više od 30 milijuna ljud.

Britanska imperija je organizirala obaranje ruske monarhije u veljači 1917, nekoliko mjeseci pred pobjedu ruskog oružja, kada su ruske trupe već bile u blizini Bagdada i Carigrada, u neposrednoj blizini britanskih kolonija.

Agenti Britanske imperije (Jakov Sverdlova i Lav Trocki), organizirali su monstruozno ubojstvo obitelji pravoslavnog cara ruskog carstva, prepoznatljivo po svojoj surovosti, čime su prešućeni čak i nacistički zločini u SSSR-u (spaljivanje sela Khatin) i američki u Vijetnamu (spaljivanje sela Mi Lai).

Hitler je pod sponzorstvom Britanske imperije napao Staljinov Sovjetski Savez.

Prvo je osiguran proces uspona Hitlera na vlast, a zatim 80% od oružja u nacističkoj Njemačkoj bilo je financirano od strane Engleske Banke (Bank of England).

afganistan NATO opiumTko će odgovarati za Minhenski sporazum, za organizaciju Drugog svjetskog rata, holokaust nad sovjetskim narodom (u okupiranoj teritoriji stradalo je 10,7 miliona ljudi).

Na kraju samog Drugog svjetskog rata, jedan od čelnika Britanske Imperije, Winston Churchill osobno je rukovodio nacističkim SS snagama u pohodu na Rusiju. Riječ je o 100.000 pripadnika njemačke vojske, koja je formirana od ostataka Hitlerovog Wehrmachta po naređenju Churchilla.

U nacističkoj uniformi, s Hitlerovim oružjem, pod zapovjedništvom istih oficira.

Treći svjetski rat je trebao početi 1. srpnja 1945. napadom 47 zapadnih divizija. Staljin je preko sovjetske obavještajne službe saznao zlokobne planove bivših saveznika.

Staljin je istodobno organizirao nekoliko informativno-propagandnih operacija, tijekom kojih je cijeli svijet saznao za njemačku vojsku Winstona Churchilla, i on je bio prisiljen tu vojsku rasformira. Plan za vojnu agresiju na Sovjetski Savez se raspao.  Ali, otkrivena je vrlo podmukla namjera.

Strahote opijumskog genocida koje je narod Kine doživio tijekom 19. stoljeća, u organizaciji Britanskog carstva, kada je ubijeno više od 100 milijuna ljudi i kada je ta zemlja postala kolonija zapadnih država, teško da se mogu opisati.

Moćno kinesko carstvo, (stanovništvo je tada činilo oko 500 milijuna ljudi) pretrpjelo je poraz u opijumskim ratovima. Tek 150 godina, uz potporu Sovjetskog Saveza, Kina je obnovila stanovništvo. Narkotici (opijum) su bili specijalno oružje masovnog uništenje koje je koristila Britanska imperija prema kineskoj populaciji. Ovo tužno povijesno iskustvo se ne smije ponoviti.

Britanska imperija bila glavni diler droge tijekom 19. stoljeća. Pokušaji kineskih vlasti da se suprotstave prodaji britanske droge rezultirali su stranom intervencijom. Prodaja droge je bila suštinski dio proračuna Britanske imperije. Na moral i etiku u Londonu se nikada nije mislilo.

Uzgred, narkotici sada predstavljaju način za uništenje ruske populacije. UN procjenjuju da svake godine u svijetu afganistanska droga ubije 100.000 ljudi: jedna trećina njih – građani su Rusije.

Slabljenje kineskog carstva je počelo nakon što je Prvi opijumski rat organiziran protiv Kine od strane Britanije, Francuske i SAD. Nakon toga je došao građanski rat (1851-1864 g.), što je eskaliralo stranom intervencijom.

Cilj je bio osigurati prodaju narkotika u zamjenu za stvarnu robu

Okupator je koristio građanski rat za svoje potrebe (kao što je to činio i u Rusiji u 19. stoljeću).

Dolazi 24 – 25. listopada 1860. kada je potpisan Pekinški ugovor u kojem kineska vlada pristaje platiti Britaniji i Francuskoj obeštećenje, otvara se za vanjsku trgovinu Tianjin-a (treći najveći grad u Kini), omogućuju korištenje kineske populacije kao radnika (coolies) u kolonijama Velike Britanije i Francuske.

Te 1860. godine, okupacijske snage divljački razaraju Ljetnu carsku palaču. Neprocjenjive zbirke porculana palače po nalogu Lord Elgin-a su opljačkane.

Razdoblje ispunjeno sa dva svjetska rata, od 19. stoljeća do danas, nije doveo do promjena geopolitičkih spolova i zemlje koje su bile uključene u kolonijalističke projekte strašnih genocida nad Afrikancima, Kinezima, Indijcima i drugim narodima prije dvjesta godina ostale su i danas uključene u projekte istih onih koji su stvorili projekte i prije dvjesto godina , a otvoreno partnerstvo na Kosovu i Afganistanu u NATO projektu SAD-a neoborivo svjedoči da je projekt upravo isti kao i prije dvjesto godina – trgovina drogom.
 
 
(vestinet.rs / uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11484"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, NOVAC, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,