Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » Illuminati (2005) dokumentarni film

Illuminati (2005) dokumentarni film

iluminati masoni piramidaDokumentarni film “Iluminati”, bavi se temom Iluminata i njihovom idejom o novom svjetskom poretku odnosno NWO-u. Iluminati ili prosvijetljeni je mala skupina okultnih elitista koja gospodari svijetom.

Osnovali su svoje drustvo negdje u 18 stoljeću u Njemačkoj i od tada su se uspješno infiltrirali u masonski pokret kao i u brojne druge organizacije nad kojima su preuzeli potpunu kontrolu. Ove organizacije oni danas koriste za postupno uvođenje svijeta u posljednja vremena, odnosno ka krunidbi antikrista. Naziv “prosvijetljeni” uzeli su iz razloga, što su pripadnici ove elitne organizacije, zapravo sam vrh svjetske elite i oni jedini znaju konačnu istinu o tome u koga vjeruju, za koga rade, zašto i što rade.

Drugim riječima rade za Sotonu koji predstavlja svevideće oko koje stoji na vrhu piramide. Ta piramida sa svevidećim okom koja može biti uočena i na poleđini americkog dolara, predstavlja jedan od najpoznatijih simbola kojim se iluminati koriste. Jednom kada iluminati završe svoj posao oko građenja temelja za globalnu vlast i krunjenje antikrista, simbolično oko će se sjediniti sa simboličnom piramidom, što će značiti da je antikrist okrunjen i da smo ušli u NWO, čime će se zavrišiti njihov višestoljetni plan i čime će se formirati sustav na kome iluminati vrijedno rade.

Dakle sotonizam, okultizam, magija i čarobnjastvo su temelji ovog pokreta, a cilj smo već naveli. Također vrlo interesantno je za primijetiti da su se iliminati, bankarski karteli, teorija evolucije i brojne druge stvari koje danas predstavljaju zamašnjak sotonizma, gdje spadaju i New Age, spiritualizam, itd., polako počele formirati otprilike u isto vrijeme, a to je negdje krajem 18. i početkom 19. stoljeća, što je vrlo zanimljivo pogotovo ako uzmete u obzir ono što je rečeno u dokumentarcu “Ispovijest bivšeg sotoniste”.

Uz to vrlo je važno znati da su masoni, u prijevodu slobodni zidari, koji su danas pod kontrolom iluminata, u početku bili skupina zidara koji su zidali “kršćanske” ali mahom katoličke crkve po europi, a u kojima danas možemo vidjeti plodove njihovog rada, odnosno brojnu tajnu simboliku i poganske kao i masonske simbole.

Sve u svemu, očito je da je zlo svuda oko nas i da je prijevara vrlo jaka i da seže vrlo duboko u sve pore zivota i društva, a njezin pokretač je duhovna sila, zato je važno držati se jedine sigurne stvari i istine, a to je vjera u Gospodina Isusa Krista, koji je nas jedini spasitelj, posrednik pred Bogom i čvrsta stijena koju je nemoguće slomiti. Samo iskrenim pokajanjem i vjerom u njega bićete spašeni od zla i od svih manipulacija koje će uslijediti na ovoj našoj maloj planeti.

Iako nitko ne zna datum, ne treba ih dočekati nespreman, a vjera je vaše najjaše oružije i štit u toj borbi, jer ne zaboravite, ukoliko ste u Kristu, ni fizicka smrt na vas nema utjecaja, jer u njemu imate život. Dakle svaki trenutak je prava prilika da iskoristite ovaj besplatni dar, dok jos možete i da time osigurate sebe za vječnost …

Savjetujemo vam da radi boljeg razumijevanja i formiranja kompletne slike odgledate čitav video.
 

 

 

 

 

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11649"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,