Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Bilderberg grupa stoji iza kompanije Google?

Bilderberg grupa stoji iza kompanije Google?

bilderberg grupaOvo je jedna od luđih teorija zavjere, ali samo na prvi pogled, jer Google predstavlja sve što Bilderberzima treba

Grupa Bilderberg održat će svoj ovogodišnji sastanak u luksuznom hotelu The Grove u Hertfordshireu blizu Londona, a novosti koje se od ove godine uvode neke će iznenaditi, a neke neće.

Naime, vjerovali ili ne, od ove godine Bilderberg grupa uvodi press office na svoje sastanke, i to, kako sami kažu, u svhu pomaganja mainstream i alternativnim medijima u izvještavanju sa sastanka?!

No, kako se radi o grupi ljudi koji otvoreno govore da žele vladati svijetom i “usmjeravati” ga u smjeru koji im se sviđa, ništa ne treba čuditi.

Najnovije teorije zavjere u cijelu su priču uvele i Google, jer se ispostavilo da Eric Schmidt, izvršni direktor Googlea sudjeluje na sastancima Bilderberga od 2007. godine, tako da između godišnjih sastanaka Googla u Silicijskoj dolini i Bilderberga nema prevelike razlike.

Imati Googleove podatke uz moć koju imaju Bilderberzi predstavlja realnu opasnost za cijeli svijet, a najnovija Google-ova inicijativa kojom žele financirati uvođenje interneta u najsiromašnije zemlje svijeta i to na TV frekvencijama koje dopiru u svaki kutak afričkih i azijskih zabiti omogućit će podatke za još milijardu ljudi.
 


 
 
izvor: metro-portal.hr, youtube.com/uredio:nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=14045"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , ,