Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » 28. zvijezda: Nostradamus najavio ulazak Hrvatske u EU kao početak kraja svijeta

28. zvijezda: Nostradamus najavio ulazak Hrvatske u EU kao početak kraja svijeta

NOSTRADAMUS-HRVATSKA-EU“Kada nad Europom bude 28 zvijezda i kad država s grbom oko vrata dođe, pasti će ko Jerihon”, glasi citat za koji nitko prije 20 godina nije mogao ni pretpostaviti što zapravo znači. Danas, znajući da nas od ulaska Hrvatske u EU dijeli samo nekoliko dana, i da će Hrvatska postati upravo ta 28. članica, sve dobiva drugačiju dimenziju.

Nuklearni rat, masovna patnja i na kraju uništenje svijeta, ovako će izgledati svijet s ulaskom Hrvatske u EU 1. srpnja 2013. godine, kada bi se trebale ostvariti Nostradamusove vizije o skorom uništenju svijeta.

Poznato je od ranije da je ovaj prorok morao, zbog nemilosrdne inkvizicije, šifrirati svoje vizije, i da do njihove suštine i pravog značenja nitko nije mogao doći. To je, navodno, uspjelo dr. Michael Rathford.

Kao on tvrdi u svojoj knjizi “Nostradamusov kod: Treći svjetski rat”, Hrvatska u viziji poznatog svjetskog proroka Nostradamusa u Trećem svjetskom ratu igra ključnu ulogu, pišu Slovenske novice.

“Kada nad Europom bude 28 zvijezda i kad država s grbom oko vrata dođe, pašće ko Jerihon”.

Rathford kaže da ne treba razumjeti pogrešno, tj. da će Hrvatska biti ta koja će izazvati treći svjetski rat i da će ona biti odgovorna za propast svijeta, ali se po njegovim riječima treba zapitati kakva će biti njezina uloga u sljedećem razdoblju.

Nostradamus je, obožavateljima ovog proroka, onaj koji je najavio pojavu Adolfa Hitlera, francusku revoluciju, smrt Henry-a II, londonski požar 1666. i mnogo drugih događaja.

Rathford protumačio početak Trećeg svjetskog rata

Na internet stranicama Nostradamus Online objavljena su zanimljiva proročanstva za razdoblje počevši od 2007.

Autori stranice, tvrde kako će, prema zapisima koji se pripisuju Nostradamusu to razdoblje biti “vrijeme nevolja” puno ratova, očaja i zla, ali i nade i obećanja.

Naime, članovi Talijanske nacionalne knjižnice prema toj su stranici u svibnju 2004. u Rimu otkrili rukopise slavnog proroka Nostradamusa (1503-1566).

Rukopise je navodno Nostradamusov sin poklonio Papi Urbanu VIII (1568. – 1644)., Da bi nakon njega gotovo četiri stoljeća ležali skriveni u rimskim arhivima.

Zapise je istražio dr. Michael Rathford. Kombiniranjem tradicionalnih metoda i suvremenih algoritama došao je do tehnike za dešifriranje koju je nazvao Nostradamusov kod (sličnost s Da Vincijevim kodom vjerojatno je slučajna).

Na temelju svog tumačenja Rathford je napisao knjigu koja se zove Nostradamusov kod: Treći svjetski rat.

U njoj se opisuju aktivnosti Osame Bin Ladena, teroristički napadi na SAD, nuklearno razaranje Rima i sukobi SAD-a s Iranom odnosno Sjevernom Korejom.

Pomoću Nostradamusovog koda Rathford je utvrdio da otkriveni spisi između ostalog, opisuju i razdoblje koje slijedi, te ključne sudionike u njemu poput Osame Bin Ladena.

Poglavlje koje se odnosi na razdoblje od 2007 opisuje kako će se neki ‘ludi vođa’ s Bliskog istoka domoći nuklearnog oružja i njime napasti Europu.

Europske zemlje će pokušati intervenirati, međutim, vođa će upotrijebiti ostatak svoga nuklearnog arsenala u napadu na druge dijelove Europe, osobito Italiju i u njoj Rim.

Ali taj čelnik još nije onaj pravi Antikrist kojeg tako često u svojim proročanstvima spominje Nostradamus, već njegov prethodnik i pomoćnik koji će mu tek pripremiti i olakšati dolazak.

nostradamus HRVATSKAPrema rukopisima, razdoblje koje slijedi biti će obilježeno i prirodnim katastrofama poput potresa i vulkana, i klimatskim promjenama koje će izazvati suše i glad. Prirodne nepogode, prije svega potresi i poplave, osobito će snažno pogoditi Sjedinjene Države.

U nastojanju da se suoči s katastrofama SAD će bankrotirati.

Koristeći tešku situaciju Antikrist će preuzeti vlast prije svega u Aziji i na Bliskom istoku. Sve to zajedno – strah, suše, glad, neprijateljstva, poplave i potresi, luđaci i teroristi – konačno će dovesti – prema Rathfordu…. do Trećeg svjetskog rata.
 

 
 
izvor: Slovenske novice, Vestinet.rs/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=14449"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,