Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, ZDRAVLJE I MEDICINA » Bill Gates Microsoft kupio tehnologiju eugenike od tvrtke Merck i postaje proizvođač cjepiva

Bill Gates Microsoft kupio tehnologiju eugenike od tvrtke Merck i postaje proizvođač cjepiva

Gates-cjepivoKada kupujete Microsoft-ove proizvode, vi sada promičete farmaceutsku industriju i njihovu Agendu cijepljenja. To je nova realnost u kojoj živimo, gdje je najveća svjetska softverska tvrtka “u kompi” sa najvećim svjetskim proizvođačima cjepiva.

Kako to? U 2009, Microsoft je kupio ključni dio tehnologije od kompanije Merck, najvećeg svjetskog tvorca cjepiva (Bill Gates kaže da može pomoći “reducirati svjetsko stanovništvo” od 10 do 15 posto”).

To je tehnologija, kao što ćete vidjeti u nastavku, može se uvjerljivo koristiti za razvoj eugenike kroz cjepiva koja ciljaju određene rase i nacionalnosti uz pomoć neplodnost-uzrokujućih lijekova – nešto što je u potpunosti u skladu sa Bill Gates-ovim “otvorenim priznanjem sa ciljem smanjenja svjetske populacije kroz korištenje cjepiva (http://www.novi-svjetski-poredak.com/2013/09/01/bill-gates-pokusava-cijepiti-90-posto-svjetske-populacije-tko-ce-ostati-ziv-samo-pametni-ljudi/) (vidi video ispod).

Ovo istraživanje cjepiva koje cilja gene i tehnologija kupljena od strane Microsofta je razvijena od strane tvrtke poznate kao Rosetta Biosciences, nekad bila u vlasništvu tvrtke Merck. Njihov softver je opisan kao način da se “shvati kako su geni u međusobnoj interakciji, analizira peptide i metabolite, i utvrdi kako se oni odnose na ekspresiju gena.” (http://seattletimes.nwsource.com/html/microsoft/2009288622_rosetta020 … )

Najava na Rosetta Biosoftware web stranicama objašnjava: “Sporazum omogućuje Microsoft-u da se uključi u softver za upravljanje podacima o genetici, genomici, metabolomici i proteomici Life Sciences Amalga Microsoft platformi za poboljšanje prijevoda istraživačkih sposobnosti.”

Iz ove izjave se da isčitati da će kompanija Merck “osigurati strateški ulaz Microsoft-a na tržište cjepiva” kao dio ugovorenog posla. Merck-ova strategija, naravno, je zaraditi novac u “svodništvo” nad cjepivima i farmaceutskim proizvodima, uključujući i sada sramotno Gardasil cjepivo.

Rupert Vessey, potpredsjednik Merck Research Laboratories, otvoreno priznaje da ovaj posao stavlja Microsoft u ulogu proizvođača i razvijač lijekova. On izjavljuje: “Radujemo se suradnji s Microsoftom na razvoju novih rješenja za bioinformatiku koja će omogućiti i ubrzati otkrivanje droge i razvoj …”

To je ključna izjava koju moramo razumjeti, jer pojam “bioinformatika” može značiti samo jednu stvar. Što pohranjuje podatke u biologiji? Ovo je samo jedan digitalni sustav za pohranu u ljudskoj biologiji, a taj sustav je naravno DNA. Dakle, ideja o razvoju “bioinformatičkih rješenja” zapravo znači da se razviju “GEN-ciljani lijekovi i cjepiva.”

To je u potpunosti u skladu s Bill Gates-om ‘priznatoj Agendi o smanjenju svjetske populacije uz pomoć kompanija koje proizvode cjepiva i lijekove. Na TED konferenciji, najavio je pred publikom uživo:

“… ako napravimo uistinu dobar posao s novim cjepivima, zdravstvenom skrbi, službama za reproduktivno zdravlje, mogli bismo smanjiti svjetsko stanovništvo možda za 10 ili 15 posto.”

Sve to dolazi za petama druge nedavne vijesti da Bill Gates financira tehnologiju za razaranje spermija koja će dovesti do pojave mušk neplodnosti na planetarnoj razini. Bill Gates zaklada također financira genetski modificirane komarace i druge lude znanstvene eksperimente.

Microsoft je novi lider u tehnologiji eugenike?

Ono što je jasno iz svega ovoga je da je Bill Gates slijedi Agendu ljudske depopulacije. To je slično planu onih koji slijede eugeničke napore diljem svijeta, uključujući i Adolf Hitler-a i dug popis bivših povjerenika FDA u SAD-u. Jedan od najčešćih ambicija onih na najvišim pozicijama moći, čini se, je otpad ljudske populacije i eliminiranje “malih ljudi”, ostavljajući samo “vladajuću rasa” vrhovnog bića.

Čak glavna sveučilišta diljem svijeta sada uče studente da su ljudska bića zla samo zato što su živa i što izdišu ugljični dioksid, i to ubijanje ljudi je “zeleno” i “dobro” za planet.

Kako bi se ubiti velike hrpe ljudskih bića, najučinkovitiji mehanizam za korištenje je samo-replicirajuće genetski-ciljano biološko oružje. Microsoftov Amalga Life Sciences tehnologija, kupljen od proizvođača i razvijatelja cjepiva, teoretski omogućuje održivu platformu za razvoj upravo takvog bio-oružja. Zanimljivo je da nije bilo najave iz tvrtke da je dio kupljen od Microsofta u 2009., što ukazuje da se njihov posao sada provodi u ukupnoj tajnosti, iza zatvorenih vrata.

Američka vlada priznaje da razvija smrtonosne sojeve gripe kao oružje

Nedavni naslovi otkrivaju da vlada SAD-a također potajno financira istraživanje bio-oružja koje je rezultiralo u razvoju sojeva super-smrtonosne gripe koja bi mogla izbrisati daleko više nego samo 15 posto svjetskog stanovništva. Kao što se pokazalo u posljednjih nekoliko novinskih naslova:

“Znanstvenici su se složili prošle godine na 60-dnevni moratorij na istraživanju modificiranog virusa ptičje gripe koji se pokazao da se više prenosiv među sisavcima. Iako istražitelji vjeruju da njihovo istraživanje ima javnu korist za zdravlje, oni priznaju strah od nekih vlada i drugih faktora da bi genetski promijenjen virus mogao pobjeći iz laboratorija i inficirati ljude.”

Ne postoji bolji način da se promovira farmaceutska industrija i cjepiva nego da se zapravo objavi činjenica i strah od virus projektiranog biološkog oružja koje bi moglo doći u divljinu.

O ovome mislite sljedeći put kada kupujete Microsoft Office, Windows ili neki drugi Microsoft-ov proizvod. Na taj način, kupujući Microsoft produkte vi zapravo financirate globalni program eugenike s krajnjim ciljem izumiranja značajnog djela ljudske rase. Možda ste vi baš označeni kao ta izumiruća ljudka rasa. Bojkotirajte MICROSOFT!
 
 
(naturalnews, preveo: mag. spec. Alfred Bošković/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=15158"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,