Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Novi Svjetski Poredak » STIŽE SOTONA: POČEO PROCES PRELASKA NA JEDNU SVJETSKU RELIGIJU

STIŽE SOTONA: POČEO PROCES PRELASKA NA JEDNU SVJETSKU RELIGIJU

papa-fanjo-simon-PeresBivsi predsjednik Izraela, mason  Simon Perez,  bio je nedavno u privatnoj audijenciji kod Pape Franje, i oni kao stari znanci čavrljaju o svemu i svačemu, tako da se mason otvorio svom prijatelju Franji, i predložio mu osnivanje “UNO – univerzalnu religiju”, po uzoru na “svjetsku vladu”.

Perez je striktno rekao: “Mi trebamo jednu svjetsku organizaciju svih religija svijeta, tzv. UNO-religija, poput Ujednjenih naroda. Ta organizacija bi onda morala definirati svoju “Chartu ujedinjenih religija svijeta”. Papa i Kurija su obećali svoju pomoć.

Papa Franjo, po uzoru na svog predhodnika Benedikta, koji je ćelio efikasniju “Svjetsku vladu”, zeli efikasnu uniju svih religija svijeta, i time potvrdjuje proročanstva koja mozemo naći u Ivanovoj Apokalipsi. Jedna svjetska Vlada, jedna svjetska religija i jedan svjetski VLADAR, SOTONA, u zajedništvu sa dvije ZVIJERI. Opasan znak za katolike!

Sastanak papa Franje i Shimon Peresa

Početkom rujna, papa Franja i bivši izraelski predsjednik Shimon Peres, sastali su se na privatnom razgovoru koji je trajao 45 minuta. Tema razgovora bio je prijedlog Peresa da se osnuje “Ujedinjena nacija religija”.

Ovo je bio treći sastanak između njih dvojice za nešto više od četiri mjeseca. Papa Franja je pokazao “interes, pozornost i ohrabrenje” dok je Peres objašnjavao svoj prijedlog.

Naravno, papa Franja nije ništa obećao niti ćemo čuti za “Ujedinjene nacije religija” u neko skorije vrijeme, ali svaka ideja mora se od nekud pojaviti.

Ako bi se papa Franja na kraju ipak odlučio za takav korak, u budućnosti bi moglo postojati jedno globalno tijelo koje bi predstavljalo sve religije svijeta.

Izraelski predsjednik u mirovini, Shimon Peres, ponudio je inicijativu globalnog mira papi Franji pošto većina ratova danas ima religijske, a ne nacionalističke povode.

Nameće se pitanje zašto točno Peres želi “Ujedinjene nacije religija”?

Po navodima Jeruzalem post-a, zato što vjeruje da bi takvo tijelo imalo najbolje šanse spriječiti rat i nasilje u svijetu.

“Ono što nam treba je organizacija Ujedinjenih religija kao najbolji način da se borimo protiv terorista koji ubijaju u ime vjere”, rekao je Peres. “Ono što nam treba je neupitni moralni autoritet koji će glasno reći ‘Ne, Bog ne želi i ne dopušta ovo’”.

Predstavnik Vatikana, otac Federico Lombardi, rekao je da je papa slušao, bio zainteresiran i ohrabrivao Peresove ideje. On nije ništa obećao, ali nije ni odbacio mogućnost o ideji Ujedinjenih nacija religija.

Istina je da bi se takva organizacija odlično uklopila sa onim što papa pokušava učiniti kroz cijeli svoj mandat. On čini sve kako bi “povezao” ostale religije.

Na primjer, ranije ove godine, papa je dozvolio “Islamske molitve i čitanja iz Kurana” u Vatikanu po prvi put u povijesti.

Papa se neumorno trudi i oko protestanskih organizacija.

Nedavno su se dva kontroverzna TV propovjednika susreli s papa Franjom kako bi radili na tome da sruše ‘zidove podjele’ između katolika i protestanata.

Također, ranije ove godine, papa se susreo i sa televizijskim govornikom Joel Austinom.

Joel Austin se našao u skupini političkih i religioznih vođa koji su se sastali s papa Franjom nedavno u Vatikanu.

Prema izvještajima, Austin je bio dio delegacije koju je organizirala Međunarodna zaklada u cilju ohrabrivanja odnosa među vjerama.

Ovakvi potezi nisu novost. Papa Franja uporno teži ka ekumenskoj politici još od početka svog mandata.

Ipak, postoji jedan vid kršćanstva koji papa ne podržava.

On kaže da nema mjesta “fundamentalzmu” u kršćanstvu.

U svojoj nedavnoj prvoj posjeti Bliskom Istoku, papa je kritizirao fundamentalizam u kršćanstvu, islamu, i judaizmu kao oblik nasilja.

Ali što je “fundamentalizam”?

Ako potražimo definicju na Googlu, dobićemo sljedeći rezultat:

“Oblik religije, pogotovo u islamu ili protestantskom kršćanstvu koji se striktno pridržava bukvalne interpretacije napisanog.”

Izgleda da papa Franja odbacuje one kršćane koji vjeruju u strogu, bukvalnu interpretaciju Biblije?
 

 

 
(vestinet, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: Illuminati, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , ,