Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Pronađen i patentiran lijek protiv raka: Vrhovni sud u SAD odbio napad farmacetskih monopolista na ovaj lijek

Pronađen i patentiran lijek protiv raka: Vrhovni sud u SAD odbio napad farmacetskih monopolista na ovaj lijek

Stanislav-BurzynskiDoktor iz Houstona, Stanislav Burzynski, izvojevao je još jednu pobjedu protiv medicinskih ustanova

Ipak, umjesto da se pobjeda objavi na svim svjetskim televizijama i na svakom radiju, nitko ni ne zna za nju. Zašto?

Upravo zato što dr Burzynski može izliječiti rak bez tradicionalnih zapadnjačkih medicinskih tretmana, zbog čega podržavatelji zapadne medicine nisu sretni.

Burzynski je nanio težak udarac farmaceutskom monopolu koji ne želi lijek za rak u prodaji. Ovo je najvažniji događaj u posljednjih nekoliko desetljeća.

Antineoplastoni u kombinaciji s novom terapijom usmjerenom na gene, mogli bi uništiti ekonomiju temeljenu na tradicionalnom tretmanu raka i njezinih bolesnika od raka u zapadnjačkoj medicini.

Liječenjem raka, pretjerano skupi tretmani više nisu potrebni. Pacijentima nisu potrebni dodatni lijekovi za liječenje simptoma nastalih tradicionalnim tretmanima. Liječenjem raka nema zarade.

Istraživački institut Burzynski (BRI) je nedavno obavijestio medije da se nastavlja istraživanje na novom lijeku koji će biti ubačen u antineoplastonske inekcije.

To omogućuje početak 3. faze, odnosno ispitivanje na pacijentima koji su tek saznali da imaju rak. Za sada, 3. faza će se pozabaviti onima s difuznim unutarnjim gliomom donjeg dijela mozga.

Postoje četiri faze kliničkog istraživanja za tretman raka. Svaka od faza se fokusira i ima različitu namjenu.

Dobiveni znanstveni podaci ukazuju na uspješnost tretmana:

  1. faza: Određivanje sigurnosti novog tretmana
  2. faza: Određivanje odgovora određenog oblika raka na novi tretman
  3. faza: Potvrda da je standardni tretman manje efektivan od novog tretmana
  4. faza: Pronalaženje informacija o novom tretmanu nakon što je odobren za uporabu na ljudima

Pored prepisivanja antineoplastona, klinika dr Burzynskog analizira 24.000 različitih gena i prepisuje petrokemijske lijekove i režime prehrane ovisno o potrebama pojedinaca.

To je potpuno suprotno s tradicionalnim tretmanom zapadnih onkologa.

Zapadni onkolozi su naučeni da prepisuju lijekove koji će djelovati na većinu ljudi. Individualni tretman koji dr Burzynski pruža svojim pacijentima napredovao je zahvaljujući proučavanju ljudskog genoma.

Agenti vlade SAD i članovi većih farmaceutskih tvrtki su nedavno surađivali s jednim od znanstvenika koji radi kod Burzynskog kako bi zaveli 11 patenata na istraživanju antineoplastonske medicinske tehnologije.

Ukoliko je praksa dr Burzynskog zaista nadrilekarstvo, kao što mainstream mediji tvrde, zašto bi onda ovi ljudi željeli patentirati integralni dio tretmana?

Patenti nisu omogućeni pojedincima, nakon što je velika porota odlučila da nema razloga da podnosi kriminalne optužbe protiv Burzynskog.

Ovo je bio četvrti put da su se pokušali riješiti Burzynskog, usput patentirajući njegovu tehnologiju.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda*

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,