Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Novi Svjetski Poredak » 14 ZAPOVIJEDI SVJETSKE VLADE I SVJETSKE RELIGIJE

14 ZAPOVIJEDI SVJETSKE VLADE I SVJETSKE RELIGIJE

new-age-vjeraNa zapadnim prostorima su sve popularniji Novi svjetski poredak i Nova svjetska religija na bazi New Age-a – skupa drevnih, poganskih religija i spiritualnih praksi pomiješanih s kršćanstvom i upakiranih u novom terminu – ‘Novo’ doba

Ovaj termin je osmislila Alisa Bailey, velika okultistkinja koja je praksu i raširila na zapadnim prostorima. Ona je, kao i svi drugi okultisti, imala svog duhovnog vođu-demona čiji je bila medij.

Bilo koji astrolog, reiki majstor, šaman ili pobornik New Age-a, bez ustezanja će vam potvrditi da uz sebe imaju demone koji su im na usluzi, ali i duhovne vođe-demone kojima oni služe kao mediji.

Alisa Bailey je imala svog demona koji se zove Diaval Kul, koji joj je rekao kakav plan postoji za djecu New Age-a. To se dogodilo u prvoj polovici prošlog stoljeća, a “Novo doba” je već nastupilo i sve što je demon rekao se obistinilo.

U knjizi “Djeca svitanja: vizija nove obitelji”, Joshua Halpern preporučuje da se djeci pušta New Age glazba dok su još u majčinom trbuhu. Žena se, čim sazna da je trudna, mora zahvaliti božici-majci duge. Abortusi su potpuno dozvoljeni jer po učenju reinkarnacije, onaj koji je ubijao u prethodnom životu ima pravo kada umre da iskupi svoje grijehe.

Dječaka treba obrezati! Djeci treba davati imena poganskih božanstava. Slikovnice bi trebalo podučavati djecu kako koristiti zmijsku energiju kralježnice, kada pjevaju i meditiraju, kako maštom vizualizuju predmete i svoje vlastite duhovne vođe-demone.

Na slikama žvaka, vide se prizori djece kako meditiraju i razne magijske poruke, nešto kao stihovi Paulo Coelha na boci vode “Jane”. Sve je više odjeće s oznakom New Age, a proizvodi i glazba za djecu za meditaciju su podvrgnuti umjetnim frekvencijama za uspavljivanje djece.

Plan Svjetske vlade

  1. Djeca budućnosti će služiti jednoj, svjetskoj vladi i pripadat jedinstvenoj svjetskoj kulturi kako bismo dostigli planetarni način života, planetarnu etiku i planetarni način osjećanja.
  2. Da bi se to dogodilo, potrebno je razoriti patriotizam i otarasiti se državnih granica.
  3. Tada će nastati religija ‘univerzalnih istina’ koja će spojiti kršćanstvo i orijentalni misticizam.
  4. Djeca će svoje roditelje primorati na sudjelovanje u stvaranju Novog svijeta!
  5. Djeca će znati da svi oni koji odbiju Novi svjetski poredak, moraju biti uništeni kao prepreka.
  6. Tradicionalna obitelj se protivi ciljevima New Age-a. Djeca trebaju pripadati vladi, svijetu i društvu, a ne roditeljima. Mora nastati nova vrsta obitelji u kojoj će pojedinac potčiniti svoju osobnost duhu cjeline.
  7. Obitelj kao takva je sebična, individualne izolacionističke isključivosti. U novom svjetskom poretku, mlade će pripremati učitelji za njihov daljnji život u harmoniji.
  8. Mladi moraju vjerovati u reinkarnaciju i karmu, a ne u uskrsnuće od mrtvih niti u Božji sud. Vjera u karmu mora upravljati njihovim ponašanjem, naročito seksualnim.
  9. Besmisleni pojmovi kao što su ‘grijeh’ i ‘krivnja’ se djeci ne smiju nametati ni u kojem obliku, a treba se poticati njihova sklonost toleranciji.
  10. Sve religije su jednake: od kršćanstva do vještičarenja, nebitno kojoj religiji čovjek pripada.
  11. Isus Krist neće spasiti svijet, već Antikrist Maitreja.
  12. Kršćansko učenje o raju, paklu i sudu je apsolutno netočno i nepotrebno. Takva ideja potječe iz Starog zavjeta koji je pun mržnje i ljubomore, koja je nedopustiva u današjoj teologiji.
  13. Religija Novog Doba ne prepoznaje Krista kao spasitelja. Kršćanstvo mora biti zamijenjeno novim razmišljanjem u kojem postoji jedna svjetska religija s korijenima iz prošlosti koja će dovesti do životnog otkrovenja.
  14. Nova religija ujedinit će sve religije svijeta.

Osnovna parola Elite i New Age-a je: “Misli globalno, djeluj lokalno”. Osnovni cilj je stvaranje jednog svijeta, jedne svjetske države i jedne svjetske religije.

Sve više važnih pozicija u svjetskoj politici zauzimaju novi pogani koji se odlučno bore protiv Krista, a istinske kršćane nazivaju ‘fundamentalnim fašistima’.

Širenje New Age prakse je postalo toliko normalno da se sve što je gore navedeno od strane demona, odvija u ovom trenutku pred našim očima. Osniva se jedna svjetska država, novi svijet, novo doba i odgajaju se djeca novog doba, neposlušna obitelji i okrenuta sami sebi.

Znate li da se u državim školama SAD prakticira joga, ali i druge okultne prakse kao vježba za tijelo? U biblijskoj knjizi Otkrivenja spominje se demon Maitreja kao Antikrist kome će se pokloniti svi narodi i vojske, a svi koji se budu protivili, biće progonjeni. O ovom progonu možemo svjedočiti već danas.
 
(web-tribune)

Filed under: Illuminati, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , ,