Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » Ameriku ubrzo očekuje kaos: Zašto je Vlada SAD nedavno kupila 30.000 giljotina i 600 milijuna Hollow point metaka?

Ameriku ubrzo očekuje kaos: Zašto je Vlada SAD nedavno kupila 30.000 giljotina i 600 milijuna Hollow point metaka?

vojska-amerika-femaPrema pisanju više nerežimskih zapadnih web medija Vlada SAD je nabavila 30.000 giljotina, za što je nakon lobiranja desničarskih kongresmena dobiveno odobrenje američkog Kongresa

Od navednog broja 15.000 giljotina je trenutno uskladišteno u Georgiji, a drugih 15.000 u saveznoj državi Montani.

Potvrda ovih navoda je dokument pod oznakom HB 1274 kojim je ozakonjeno u državi Georgiji da se kao smrtna kazna nad građanima može primjenjivati ​​odrubljivanje glave giljotinom (Dokument je deponiran kod Georgia House of Representatives / zastupnički dom)

Indikativna je u vezi s navedenim izjava umirovljenog agenta FBI Ted Gundersona koji je postavio pitanje: Ako je poanta samo izvršenje kazne nad osuđenim zatvorenicima, zašto je onda Vlada nabavila čak 30.000 giljotina i preko 600 milijuna metaka sa šupljim zrnom (Hollow point bullets)?

Država koncentracijskih logora

Indikativno je u vezi sa činjenicom da postoji više od 800 logora u Sjedinjenim Državama. Svi do jednog su veće u potpunosti operativni i spremni primiti “zatvorenike”. U logorima je već zaposleno i osoblje pod punim radnim vremenom, iako još nema interniranih “zatvorenika”.

Pogađate, kampovima upravlja FEMA (Federalna agencija za upravljanje izvanrednim situacijama), čeka se amo predsjednički potpis na Martial Law i proglašenje istog od strane Državnog tužitelja da sve postane “pravno” osnovano – dakle po zakonu.

Rex 84 program, Cable Splicer i Garden Plot

Rex 84 program je osnovan s idejom da se zaustavi “masovni egzodus” ilegalnih stranaca koji bi prešli Meksičko SAD granicu, odnosno, navodno, kako bi se ilegalni stranci sproveli u zatočeničke centre FEMA-e. Rex 84 program također omogućuje da po potrbi mogu zatvoriti vojne baze i pretvoriti u zatvore.

Operacije Cable Splicer i Garden Plot su podprogrami Rex 84, a zamišljeno je da se provode kontrole stanovništva te preuzimanje državnih i lokalnih ovlasti od strane federalne vlade.

Rad Cable Splicer i Garden Plot su dvije potkategorije programa koji će se provoditi nakon što se Program Rex 84 pokrene za pravilnu namjenu. Naravno, istima je predviđeno da FEMA bude izvršna ruka policijske države koja će provoditi sve operacije.

Predsjednički izvršni nalozi koji već kotiraju na Federalnom registru također su dio pravnog okvira za ovu operaciju.

Uz navedeno treba istaknuti da su FEMA-ini logori svi opremljeni željezničkim objektima, odnosno prema svim logorima su izgrađene željezničke pruge i ceste.

Mnogi kampovi u blizini imaju i zračne luke, što sve ukazuje da je organiziran transport za masovno interveniranje.

Većina logora mogu udomiti oko 20.000 zatvorenika. Trenutno, najveći od tih objekata je na području Fairbanks, Aljaska i može primiti oko 2 milijuna ljudi.

Dakle, sve je spremno da se suspendira Ustav i Zakon o građanskim pravima, a to je pravno omogućeno sljedećim dokumentima:

Izvršna naredba 10990 omogućuje Vladi preuzeti sve načine prijevoza i kontrole autocesta i pomorskih luka.

Izvršna naredba 10995 omogućuje Vladi da iskoristi i kontrolira komunikacijske medije.

Izvršna naredba 10997 omogućuje Vladi preuzeti sve pogone električne energije, plina, nafte, goriva i minerala.

Izvršna naredba 10998 omogućuje Vladi da iskoristi sva sredstva prijevoza, uključujući osobne automobile, kamione ili vozila bilo koje vrste i potpunu kontrolu nad svim autocestama, morskih lukama i plovnih putovima.

Izvršna naredba 10999 omogućuje Vladi preuzeti sve resurse hrane i farme.

Izvršna naredba 11000 omogućuje Vladi mobilizirati civile u rad brigada pod nadzorom Vlade.

Izvršna naredba 11001 omogućuje Vladi da preuzme ovlasti svih zdravstvenih, obrazovnih i socijalnih funkcija.

Izvršna naredba 11003 omogućuje Vladi preuzeti sve zračne luke i zrakoplove, uključujući i komercijalne zrakoplove.

Izvršna naredba 11004 omogućuje vladinoj Upravi za stanovanje i financiranje preseliti zajednice i uspostaviti nove lokacije za stanovništva.

Izvršna naredba 11005 omogućuje Vladi preuzeti željezničke pruge, plovne putove i javna skladišta.

Napomena: Većina podataka iz ovog članka je zasnovana na izjavi specijalnog agenta Ted Gundersona koju je dao neposredno prije njegove smrti 2011. godine.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
19.lipanj 2015.

 
(bosniapress.info,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,