Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ZAPANJUJUĆA LJEKOVITA MJEŠAVINA ZA OČI: Vitaminska bomba ruskog oftalmologa za poboljšanje vida

ZAPANJUJUĆA LJEKOVITA MJEŠAVINA ZA OČI: Vitaminska bomba ruskog oftalmologa za poboljšanje vida

aloe-sirupAkademik Fllatov savjetovao je svoje pacijente da koriste, pored bolničkog liječenja, ovu čudotvornu mješavinu, a svi koji su ga probali bili su zapanjeni rezultatima

Šezdesetih godina prošlog stoljeća, na klinici za očne bolesti, pored redovitog liječenja i medicinske terapije, jedan ruski liječnik, oftalmolog i kirurg Vladimir Petrovič Fllatov savjetovao je pacijente da pripremaju mješavinu po receptu alternativne medicine, kako bi poboljšali vid ili spriječili daljnja slabljenja.

Nakon što je on otkrio recept pacijentima, ljudi su počeli masovno da ga koristiti i imali su vrlo pozitivna iskustva.

SASTOJCI:
Napravite mješavinu od:
-100 gr soka aloe
-500 gr zdrobljenih jezgri oraha
-300 gr meda
-soka od 3-4 limuna

Sve što vam je potrebno da biste napravili ovu ljekovitu mješavinu jeste 100 g soka aloe (aloe arborescens, koji ćete sami napraviti od biljke), 500 g zdrobljenih oraha, 300 g meda i sok od 3-4 limuna.

Prvo napravite sok od aloe: Izrežite veće donje i srednje listove, ostavljajući netaknut vrh biljke i gornjih 3-4 lista. Isprati ohlađenom prokuhanom vodom, ukloniti šiljke s listova i narezati listove na sitne komadiće. Isprešajte, istrljajte i iscijedite sok kroz duplu gazu ili kroz sokovnik.

Ova mješavina uzima se tri puta dnevno, 30 minuta prije jela po 1 jušnu ​​žlicu. Konzumira se stalno dok ne dođe do poboljšanja vida. Osim toga, ovaj napitak je prava vitaminska bomba – jača cijeli organizam.

Savjet: Akademik Fllatov preporučivao je da oprane listove ne režete odmah, nego ostavite na tanjuru i držite u hladnjaku 10-12 dana.

U ovim uvjetima se u stanicama aloe formiraju tvari poznate kao “biogeni stimulatori”, koje bude aktivnost stanica aloe. Nakon toga, listove ponovo operite i slijedite gore navedeni postupak. Od takvih listova možete pripremiti i biostimulativni sok aloe.

Napomena: Treba znati da je sok aloe kontraindiciran i ne preporuča se kod akutnih bolesti bubrega, gastrointestinalnog trakta, posljednjeg tromjesečja trudnoće, kod upalnih procesa ženskih spolnih organa, kod bolesti kardiovaskularnog sustava i fazi dekompenzacije, tuberkuloze i hemoroida.

Važno: Biljka aloe ne smije biti mlađa od 2-3 godine.
 
(uspesnazena.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,