Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Bankarski sustav » STIŽE BANKARSKI TOTALITARIZAM: Samo vi gledajte u izbjeglice – sve ostalo prepustite NAMA! Banke će uskoro znati sve o vama!

STIŽE BANKARSKI TOTALITARIZAM: Samo vi gledajte u izbjeglice – sve ostalo prepustite NAMA! Banke će uskoro znati sve o vama!

odluke-UN-izbjeglice-bankeMa ovo je pravo vrijeme za povijesne odluke porobljavanja svijeta, jer upravo sada mase ne vide ništa, jer gledaju samo u imigrante. Postajemo ‘ovce’ u stadu crnog pastira!

U jeku migracijske opsade Europe neviđenih razmjera u njenoj povijesti, dok se ruše mnoge njene civilizacijske norme od onih koji su po trgovima, ispod blistavih babilonskih kula bankarske elite, podigli svoje pustinjske šatore u kojima kuhaju, spavaju i rađaju, EU vrhuška mrtvo-hladno nastavlja svoj plan podčinjavanja suverenih nacionalnih država i njenih slobodnomislećih građana jednom totalitarističkom centru moći.

Ma ovo je pravo vrijeme za povijesne odluke porobljavanja svijeta, jer upravo sada mase ne vide ništa, a gle slučaja, baš sada se ugovaraju i dogovaraju, potpisuju, razni projekti globalnog svijeta, i gle čuda svi oni služe, oduzimanju slobode, ni manje ni više.

Ono što ne znate je da se u ovom trenutku uvadi ‘Analytical Dataset (AnaCredit)’bankarski globalni projekt za sve korisnike kredita većeg od 25 000 eura. Taj projekt ima formu totalitarističkog ukaza jer je naredba iz EU centra kojeg nijedna suverena članica nije raspravila niti odobrila na svom parlamentu, niti je o tome obavijestila svoje građane koji su itekako involvirani u taj proces.

Naime, ukaz Centralne banke obuhvaća sva poslovanja pojedinih banaka država članica EU s njihovim komitentima, dakle, svim drugim financijskim kućama, malim i velikim poduzetnicima, profitnim i neprofitnim organizacijama ali i privatnim osobama.

Svi građani, privatne osobe, korisnici kredita većeg od 25 tisuća eura, morat će u svojim matičnim bankama ispuniti obrazac od 147 pitanja (?) i te podatke, njegova će banka morati proslijediti u europski ‘datacentar.’

Svi podaci biti će personalizirani jer će svaki korisnik dobiti svoj identifikacijski broj i biti uveden u EU-kreditnu banku koja će sve nadgledati. Koja će sve pitanja biti u upitniku, nije navedeno ali može se pretpostaviti da će kroz ovih 147 pitanja korisnik biti ogoljen do gole kože, ne iskljućujući pitanja o njegovoj obitelji, pozadini obitelji, hobijima, svjetonazoru itd.

Tako se postupno gradi mreža podataka svih EU građana, jer taj se projekt sigurno neće zaustaviti, samo na korisnicima kredita. Kako je lako identificirati svakog koji diše na ovom planetu jer ti podaci kasnije, kada dođe za to vrijeme, lako mogu povezati u jedan svjetki data – centar pomoću koje će imati nadzor nad svakim u bilo kojem zakutku planete. Uskoro će se zaista identifikacijski broj skrivati u čipu ispod kože svakog novorođenog i to više nije tajna, ma zapravo, nije nikad ni bila.

Jeste li od ‘izbjegličke krize’ uspjeli vidjeti i shvatiti da je bez odjeka javnosti i ikakve rasprave u Hrvatsku uveden ‘pilot projekt’ o općoj zdravstvenoj identifikaciji pacijenata, koji će ‘prisiljavati’ ljude na ‘zračenje’ i presliku čitavog tijela?

Najvjerojatnije niste, a već sutradan ćete se naći na stolu pod lampama, prisiljeni na ‘skeniranje’ vaše unutrašnjosti. Ti podaci također se prebacuju u podatkovni centar, pa će tako osim naših OIBA (smijeh, da samo OIB-a), znati i čitavo stanje našeg organizma.

Koje su sve posljedice i manipulacije moguće kroz sve ove podatke nikog nije briga, a kamoli političare, koje smo kao izabrali da rade na dobrobiti svojih građana. Postupno se razgrađuju suvereniteti država, a ova tkz. izbjeglička kriza samo je dio perfidne globalne slagalice koja je itekako potrebna u ovom milenijskom projektu porobljavnja svijeta.

‘AnaCard projekt’ podjeljen je u tri faze i počinje od sredine 2017. Narodna banka postaje samo centar za prosljeđivanje podataka. Kreditna banka EU nadgledat će svako kreditiranje u svim njegovim fazama, a vjerojatno i odlučivati koji će sretnik moći dobiti kredit, a koji ne.

Ako npr. vaš zdravstveni karton nije dovoljno “optimističan” jer možda imate neku srčanu manu ili ste pušač naravno da će vas smjestiti u skupinu rizičnih klijenata i Veliki brat će vas prekrižiti.

To je tek jedna od varijanti kontrole vašeg života. Ako ste slučajno umjetnik, pisac, novinar ili religiozno osviješten po jednoobraznom ideologijskom ključu svrstavat će vas u visoko i niskorizične skupine i najvjerojatnije će vam biti zapriječen put u klub povlaštenih dobitnika kredita. Kategorije projekata bizarnih upitnika i nenadanih nadvladinih ukaza proširit će se zasigurno na sve zamislive domene životnih aktivnosti – Agenda 2030. također je jedan od temelja kako se postaje građanin “ovca” u stadu crnog pastira.

Veliki kolumbijski pisac i mislilac Nicolas Gomez Davila, kojem unatoč njegovoj političkoj nekorektnosti po današnjim mjerilima nitko ne može osporiti veličinu rekao je nešto vrlo jednostavno: ‘Znam da se vrijeme ne može vratiti unatrag ali najmanje što se može tražiti od ljudi je to “da budu punoljetni”‘. Očito je to preveliki zahtjev za današnjeg GAGA – konzumenta koji svakim danom sve više tone u tragičnost svojih neodgovornih odluka.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Bankarski sustav · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,