Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » PROKLETSTVO SLAVE: Mračna tajna slova H na znaku Hollywood. Tko je žena u bijelom koja luta brdom (VIDEO)

PROKLETSTVO SLAVE: Mračna tajna slova H na znaku Hollywood. Tko je žena u bijelom koja luta brdom (VIDEO)

Lilian-Peg-EntwistlePeg se pozdravila se sa svojim ujakom kojem je rekla da s prijateljima odlazi na piće, ali se uputila na brdo Lee, i to na znak Hollywood koji joj se kako je pričala, na neki način rugao u lice i podsjećao ju je na neuspjeh

Prepoznatljivi znak Hollywood koji stoji na brdu iznad LA postavljen je davne 1923. godine kao reklama za gradnju na brdima koja je tada bila u tijeku.

Često u filmovima katastrofe baš taj znak prvi nastrada jer je lako prepoznatljiv i poznat u cijelom svijetu. Iako nas Hollywood prije svega asocira na zvijezde, glamur i slavu, on ima i svoju mračnu stranu.

Los Angeles je i dalje meka za sve koji žele ući u svijet filma i da naprave karijeru na velikom platnu, a tako je bilo i prije. Nebrojene glumice i starlete trčale su u Hollywood kako bi se proslavile, a među njima je bila i Millicent Lilian “Peg” Entwistle.

Peg, kako je oduvijek željela da je zovu, rođena je u Engleskoj 1908. godine. Sa svoja dva brata preselila se u Ameriku u potrazi za slavom. U životu je imala samo jedan cilj a to je da postane glumica.

Iako je u kazališnim krugovima bila poznata kao komičarka, nikada nije prestala sanjti o slavi na filmskom platnu. Iako je dobila ulogu u filmu “13 žena” njena uloga je bila izbrisana u posljednjem trenutku. Nakon toga, Peg se izgubila u moru lijepih lica koje su svakodnevno dolazile u “zemlju snova”.

1932. godine, glumica je skrhana neuspjehom i boreći se sa depresijom odlučila okončati svoj ​​život.

Pozdravila se sa svojim ujakom kojem je rekla da s prijateljima odlazi na piće, ali se uputila na brdo Li, i to na znak Hollywood koji joj se kako je pričala, na neki način rugao u lice i podsjećao ju je na neuspjeh.

Peg se te večeri popela na slovo H is njega skočila u smrt. Sljedećeg dana našli su njezino tijelo pored kojeg je nađeno oproštajno pismo. “Preplašena sam i kukavica sam. Jako mi je žao zbog svega, da sam ovo uradila ranije sve bih vas poštedjela puno boli” pisalo je u pismu.

Ovako je završio njezin san o slavi, ili možda nije. Godinama kasnije brojni ljudi su tvrdili kako su u blizini znaka Hollywood viđali ženu u bijelom (Peg je kobne noći nosila bijelu haljinu) kako luta brdom ili lebdi iznad tla.

Priče o nesretnoj Peg su se toliko proširile da neki ni za što na svijetu ne bi došli ni blizu hollywoodskog znaka. Lovci na paranormalne pojave često istražuju ovo mjesto na kojem se navodno pojavljuje Peg.

Među najpoznatijima je i ekipa “Ghost Adventures” koja je nedavno snimila, kako oni tvrde, glas pokojne Peg i nekoliko fotografija koje se ne mogu objasniti. Čini se kako je Peg toliko željenu slavu ipak stekla, nažalost, tek nakon smrti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(kurir.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,