Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » EPIDEMIJA SILOVANJA: Austrijske žene masovno kupuju oružje kako bi se obranile od migranata silovatelja

EPIDEMIJA SILOVANJA: Austrijske žene masovno kupuju oružje kako bi se obranile od migranata silovatelja

austrija-zene-oruzjeŽene se naoružavaju, zabrinutost sve više raste! Da, to je prava istina koja polako dolazi iz Austrije, dok se epidemija silovanja širi Europom

Austrija nije ciljana zemlja imigranata, no prodaja oružja privatnim osobama je eksplodirala u Austriji, kako se žene pripremaju da bi se obranile od silovatelja migranata, piše Infowars.com

“Sve velike puške su trenutno u potpunosti rasprodane”, prenosi češka TV postaja. “Oni koji se naoružavaju su prvenstveno žene.”

“Velika potražnja ima svoje korijene u strahu generiranom od društvenih promjena”.

Vijesti su također izjavile “puno više potencijalnih kupaca ulaze na tržište nego ikad prije”, i prije trenutne migranta krize, većina kupaca oružja su bili “sportski strijelci ili rendžeri”.

“No najčešći kupci sada su ljudi koji su zabrinuti za svoju osobnu sigurnost, kupci koji nikada nisu imali bilo kakvu povezanost s oružjem prije toga”, nadodala je TV postaja.

Austrijske žene kupuju suzavce u rekordnim količinama, dodatno naglašavajući svoj strah od napada i silovanja koje provode tisuća migranata iz zemalja s Bliskog istoka i drugih područja.

To je strah opravdan: Zapadnu Europu sada pati od goleme epidemije silovanja koja se podudara s priljevom migranata.

“Švedska je sada broj dva na globalnom popisu zemalja silovanja”, izvješće je objavio Gatestone Institut.

“Prema istraživanju iz 2010. godine, Švedsku, sa 53,2 silovanja na 100.000 stanovnika, nadmašuje jedino maleni Lesoto u Južnoj Africi, s 91,6 silovanja na 100.000 stanovnika.”

I arapske žena koji su putovale zajedno sa migranatima na mađarskom vlaku otkrile su nedavno kako su im zaprijetili će je uzeti kao taoc i silovati.

“Počeli su međusobno razgovarali u opuštenom tonu, o otme da li ili ne nas oni trebaju opljačkati, budući da će zadovoljiti Allaha, jer smo bili nevjernici”, rekla je Aida Bolevár za europske medije.

“Što se mene tiče, njima bi stvarno bilo vrijedno silovati me jer nisam bila odjevena kao pravilna žena, nisam imala hidžab na glavi, to jest, ja nisam muslimanka, i tako sam za njih loša.”

Epidemija je postala ozbiljna do te mjere da ljevičarski njemački mediji čak pomaže policiji zataškati silovanja koja su počinili počinili muslimanski doseljenici iz zabrinutosti da bi to silovanja mogla dati “legitimitet” kritičarima njemačke otvorene granične politike.

“Njemački mediji su u koraku sa vladom, prenose sretne vijesti i pozitivan spin migrantske krize koja gigantskim razmjerima udara Europu”, novinar Vijeta Uniyal.

“Mainstream mediji u Njemačkoj nisu samo spremni krvnici Merkelove otvorene granične politike, već su čak i ideološki igrači koji razbijaju bilo kakvo protivljenje planu.”
 

 

I Austrijanci dižu ogradu na granici, tvrde da su izbjeglice agresivne

Austrijska ministrica unutarnjih poslova najavila je izgradnju ograde na granici prema Sloveniji, javlja AFP.

U razgovoru za austrijsku radijsku kuću Ö1 ministrica Johanna Mikl-Leitner, rekla je: “Ogradu dižemo kako bismo osigurali organiziran i kontroliran ulazak u našu zemlju, ne kako bismo zatvorili granicu”.

Izbjeglice su agresivne

Mikl-Leitner kaže da je ograda potrebna radi osiguranja granice ponajviše zato što su grupe izbjeglice postale nestrpljive za prelazak granice. Neki od njih postali su agresivni, rekla je ministrica unutarnjih poslova ponovivši tako upozorenja od neki dan.

Ministar obrane Gerald Klug također je rekao za Ö1 da je ograda postala potrebna kako bi osigurali kontrolu ulaska izbjeglica. Međutim, Klug smatra da treba voditi računa i o ljudima te je dodao da bodljikava žica kakvu Mađarska ima na granici nije rješenje.

Tehnička prepreka ili ograda

Prethodno je austrijska ministrica izbjegavala korištenje riječi ograda te je pribjegavala korištenju termina tehnička prepreka

Austrija će izgraditi “tehničke prepreke” na granici sa Slovenijom kako bi olakšala kontrolu priljeva tisuća migranata koji svaki dan prelaze na austrijski teritorij, rekla je jučer Mikl-Leitner.

“Zatražila sam izradu planova za posebne građevinske mjere. Ovdje je situacija osobito dinamična. Dosad je dnevno granicu prelazilo između tri i osam tisuća ljudi, ali se moramo pripremiti i za slučaj da se te brojke povećaju na 12 tisuća”, rekla je novinarima Mikl-Leitner na graničnom prijelazu Spielfeld. Ministrica nije precizirala vremenski rok u kojem bi te mjere bile provedene.
 
(preveo:mag.Alfred Bošković, telegram.hr/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , ,