Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Čišćenje bubrega na stari način ruske narodne medicine

Čišćenje bubrega na stari način ruske narodne medicine

bubrezi-slikaSastoji se iz dvije uzastopne etape: jedan tjedan piju se diuretici, a sljedećeg tjedna njima se dodaje 5 kapi jelovog ulja i sve to pije se 3 puta dnevno, na 30 minuta prije jela

Čim se u mokraći pojavi talog (obično 3-4 dana), počnite primjenjivati ​​dopunske preporuke za izbacivanje kamenja i pijeska kroz mokraćne kanale.

Nakon dva tjedna čišćenja odmorite organizam (1-2 tjedna) i ponovite istu kuru liječenja, i dalje ponavljajte sve dotle, dok ne postignete željeni rezultat.

Upozorenje: Smjesu diuretika i jelovog ulja treba piti kroz slamčicu, jer može rastvori caklinu na zubima! Neki ga ljudi sipaju u kapsule od lijekova i gutaju.

Originalno čišćenje bubrega

U 50-70 grama svježe mokraće rastopiti 5 kapi jelovog ulja. Zatim 1-2 minute snažno mućkati da se sve dobro izmiješa i popiti u jednom gutljaju.

Obratite pažnju da smjesa ne dodiruje zube. Možete piti i kroz slamčicu. Da bi zaštitili zube, prethodno možete isprati usta biljnim uljem.

Smjesu mokraće sa jelovim uljem piti 3 puta dnevno 15-20 minuta prije jela.

Kura liječenja traje 5-7 dana. Poslje pauze od 2-3 dana ponoviti kuru. Tako provesti 2-5 kura. Po potrebi možete ponoviti poslje 1-2 mjeseca.

Čišćenje bubrega sjemenom lana

Ovo je sredstvo za čišćenje bubrega kojeg su višestruko provjerili ruski seoski liječnici. Uzeti čajnu žličicu sjemena lana na čašu vode i skuhati. Dva dana piti po pola čaše juhe od sjemena lana, svakog drugog sata.

Pošto je juha od lana dosta gusta, prije uzimanja treba ga razrijediti toplom vodom (poželjno je da se voda prethodno magnetizira – bolje čisti). Ukoliko vam se učini da juha od lana ima neugodan okus, možete u njega dodati limunov sok.

Jednostavno čišćenje bubrega čajem od trava

Pripremite čaj od troskota, listova breze i usitnjenih plodova šipka. Po 2-3 jušne žlice svake komponente sipajte u litarsku teglu. Sadržaj prelijte kipućom vodom, teglu zatvorite i postavite je u lonac s kipućom vodom, a ispod nje stavite neku tkaninu.

Lonac držite na slaboj vatri 15-20 minuta, skinite s vatre i ostavite da odstoji. Navečer popite 2 čaše kao čaj, a u preostalom čaju rastvoriti dvije jušne žlice soli i u toj otopini natopiti vunenu tkaninu.

Tkaninu ocijediti i duž cijelih leđa staviti kao zagrijavajuću oblogu. Dopunski na dio tijela oko bubrega staviti grijalicu (termofor). Oblogu držati preko noći. U početku mokraća vam može bitimutna, a zatim će postati prozračna i čista.

Istovremeno će se čistiti zglobovi i kralježnica, prestat bolovi, očistit će se svaka stanica organizma. S obzirom da su komponente ekstrakta neškodljive, primjenjujte ekstrakt dok ne postignete željeni rezultat – to jest čistu mokraću.

Čišćenje bubrega pomoću lubenice

Ta ugodna terapija čišćenja primjenjuje se ljeti, u sezoni lubenica. Treba stvoriti zalihe lubenica i kruha od proklijale pšenice.

Želite jesti – lubenica, želite piti – lubenica, jako ste gladni – lubenica s kruhom!

Za vrijeme čišćenja poželjno je prisustvo ukućana, zbog toga, što će vam možda biti potrebna pomoć kada počne izlaziti pijesak i kamenčići.

Tko ima slabo srce, treba unaprijed pripremiti korvalol, Validol, Nisador (amonijak). Poželjno je stalno primjenjivati ​​kupku s toplom vodom i pripremljenim čajem od trava.

Zapamtite, to je mala operacija bez noža. Tu terapiju čišćenja možete kombinirati s drugim sredstvima za čišćenje organizma od kamena: pijenjem svježe iscijeđenih sokova, fizičkim vježbama i drugim.

Takvo čišćenje traje 2-3 tjedna do postizanja zadovoljavajućih rezultata.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , ,