Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Ovo je vjerojatno najbolji nemedicinski lijek za visoki krvni tlak

Ovo je vjerojatno najbolji nemedicinski lijek za visoki krvni tlak

cikla-krvni-tlakRezultati nekih medicinskih istraživanja pokazuju da konzumiranje kvasa od cikle sprječava razvoj malignih tumora, čisti jetru, organizam od toksina i drugih “otpada”, otklanja opstipaciju i druge probleme s crijevima

Ruska tradicionalna medicina smatra kvas od cikle najboljim nemedicinskim lijekom za hipertenziju, jer normalizira krvni tlak na duži vremenski period, koristan je kod ateroskleroze.

Za pripremu ljekovitog kvasa od cikle biti će potrebno:

- Staklena tegla od 3 litre (još bolji je glineni lonac, ako imate) 
- 700 gr cikle (otprilike 3 svježe cikle srednje veličine) 
- 2 žlice brašna 
- 200 gr šećera 
- 100 gr grožđica

Priprema:

Svježu opranu ciklu narežite na kockice ili tanke kriškice i složite ih u čistu staklenku. Dodajte grožđice, 2 kašike brašna i 200 gr šećera. Teglu napunite hladnom prokuhanom vodom i promiješajte. Zatim je pritvorite plastičnim poklopcem ili još bolje umotajte duplom gazom (da kvas “diše”) i ostavite na toplom mjestu 6-7 dana da fermentira.

Dva puta dnevno miješajte sadržaj staklenke i po potrebi skidajte pjenu. Nakon 7 dana smjesu procijedite kroz gazu i dobit ćete kvas od cikle. Pijte po 3-4 jušne žlice 3 puta dnevno prije obroka. Kvas čuvajte u hladnjaku.

Popijte sav kvas i na tome se završava prva kura čišćenja jetre. Napravite pauzu od 3 mjeseca i ponovite tretman. Opet pauza 3 mjeseca i tretman ponovite treći put. Nakon godinu dana vaša jetra će biti potpuno čista!

Prilikom čišćenja mogu krenuti pijesak i sitni kamenčići iz bubrega, a inače ovaj kvas od cikle vrlo dobro čisti jetru i bubrege.

Ovu metodu primjenjuju liječnici u nekim bolnicama u Kijevu i Lugansku, jer je pokazala odlične rezultate ne samo za čišćenje jetre, nego i cijelog organizma, i kao odlično sredstvo za hipertenziju i aterosklerozu.

Postoje i kontraindikacije: Kvas nije preporučljiv za osobe koje imaju bolesne bubrege, probleme s gastrointestinalnim traktom u akutnoj fazi i gihtom (podagre). U ovom slučaju nužna je konzultacija liječnika.

Morate biti pažljivi ako imate nizak tlak.
 
(vestinet.rs/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,