Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » RUSSIA TODAY: SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ SILOVALI TROGODIŠNJEG DJEČAKA U NORVEŠKOJ

RUSSIA TODAY: SIRIJSKE ‘IZBJEGLICE’ SILOVALI TROGODIŠNJEG DJEČAKA U NORVEŠKOJ

imigranti-europa-natpisMigranti siluju žene i djecu po Europi! Nakon napada, dječak je odveden u krizni centar za silovanje

Banda bliskoistočnih “izbjeglica”, kako se izvješćuje, je silovala tri-godišnjeg dječaka u azilantkom centru u Norveškoj, izvjestila je policija, a prenio Infowars.

Policija je dobila dojavu 6. siječnja preko poziva s telefona izvan “Forus Akuttinnkvartering” azilantskog centra koji se nalazi u gradu Stavanger (Norveška) koji je treći grad po veličini u državi.

“Istražujemo slučaj, ali ako se najgora stvar ipak dogodilo, govorimo o silovanju djeteta”, izjavio je policijski nadzornik Bjorn Kare Dahl za list “Stavanger Aftenblad” (link na Russia Today). “Mi nemamo osumnjičenih još.”

Nakon napada, dječak je odveden u krizni centar za silovanje, a zatim u dječju bolnicu, prema izvješćima lokalnih medija, koji su također izjavili da su dječak i njegovi skrbnici kasnije razgovarali s policijom.

Gotovo 800 migranata borave u FORUS centru, jednom od nekoliko najsjevernijih centara za imigrante na sjeveru europskih zemalja.

U sličnom incidentu, najmanje 15 muslimanskih migranata, 14 iz Sirije i jedan iz Afganistana, su sudjelovali u masovnom seksualnom zlostavljanja njemačkih žena tijekom novogodišnje proslave dočeka u Kölnu.

Njemački dužnosnici i mediji, su međutim, pokušali zataškati incident, kako kritičari dobili “legitimitet” u svezi stavova kancelarke Merkel o politici otvorenih granica.

“Mainstream mediji u Njemačkoj nisu samo postali krvnici Merkelicine otvorene granične politike, već su ideološki igrači koji razbijaju bilo kakvo protivljenje tom planu.”

Policija je čak hrabro izvjestila da je novogodišnja noć bila “mirna” bez incidenta.

Sveukupno Zapadna Europa sada pati od goleme epidemiju silovanja koja se podudara sa prilivom imigranata iz Sirije i drugih zemalja Bliskog istoka.

“Švedska je sada broj dva na globalnom popisu zemalja po broju silovanja”, izvještava Gatestone Institut.

“Prema istraživanju iz 2010. godine, Švedska imaa 53,2 silovanja na 100.000 stanovnika, a nju nadmašuje jedino maleni Lesoto u Južnoj Africi, s 91,6 silovanja na 100.000 stanovnika.”
 


 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,