Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ČEŠKI PREDSJEDNIK: MUSLIMANE JE PRAKTIČKI NEMOGUĆE INTEGRIRATI U EUROPU

ČEŠKI PREDSJEDNIK: MUSLIMANE JE PRAKTIČKI NEMOGUĆE INTEGRIRATI U EUROPU

CESKI-PREDSJEDNIK“Neka imaju svoju kulturu u svojim zemljama i neka ju ne donose u Europu, inače ćemo svi završiti kao na Novu Godinu u Kölnu”

“Postojeća geta, nedavni skandali seksualnog uznemiravanje, uključivanje muslimanskih imigranata u europske gradove – su dokazi da je integracija muslimanske zajednice u Europi nemoguća”, rekao je češki predsjednik Miloš Zeman je u nedavnom intervjuu.

Poznati protivnik imigracije Zeman je osudio imigrantsku politiku Europske unije.

“Iskustva zemalja zapadne Europe, gdje postoje geta i zatvoreni otvoreni prostori, kao i nedavni događaji, pokazuju još jednom da je praktički nemoguće integrirati muslimanske zajednice [u Europi]“, Zeman izjavio za tabloid Blesk u video intervjuu, kako ga je naveo AFP.

“Pustite ih da svoju kulturu imaju u svojim zemljama, a ne da ju uvoze u Europu, inače ćemo svi završiti kao u Kölnu”, predsjednik Češka dodaje, pozivajući se na masovne seksualne napade koje su počinili migranati u njemačkom gradu na Silvestrovo.

Europa doživljava najgoru migrantsku krizu u zadnjih nekoliko desetljeća, Zeman je naglasio, dodajući da pridošlice treba prilagoditi lokalnoj kulturi i tradiciji zadržavajući svoje različite identitete.

“Integracija je moguće s kulturama koje su slične, a sličnosti mogu varirati”, rekao je Zeman, i drži da je ukrajinska i vijetnamska dijaspora koja živi u Češkoj dobar primjere skupine koja se uspješno integrirala različite nacionalnee identitete.

Vođa Češka je obećao suprotstaviti se EU-migrantskim kvotama, koje trenutno zahtijevaju od članova EU da smjeste broj migranata srazmjerno broju stanovništva nacije i nacionalnog proračuna.

Kao zemlja sa 10,5 milijuna ljudi, Češka je dužan primiti dio 160.000 tražitelja azila pod shemom kvote EU..

Prošle godine Češki predsjednik Zeman je označio tekući priliv izbjeglica kao “organizirana invazija”, pozivajući mlade tražitelje azila da se vrate u Irak i Siriju, te da “uzmu oružje” i bore se protiv Islamske države (IS, ISIS).

Ranije ovog mjeseca Zeman navodi da je priljev imigranata u Europu organizirala islamistička Muslimanska braća, koji nastoje “postupno kontrolirati Europu.”

Prema 2010 Pew Forum istraživanju, ima oko 19 milijuna muslimana koji žive u EU, čine oko 3,8 posto stanovništva Unije.

U 2015., međutim, i sa više od milijun migranata iz sjeverne Afrike i zemalja pogođenih sukobima na Bliskom istoku koij su stigli u Europu, slika Europe će se dakako promijeniti.

Podsjećamo na nedavni VIDEO kojeg je sa mladim muslimanima u njemačkoj srednjoj školi napravila jedna njemačka novinarka.
 
(infowars.com/preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,