Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » DA LI FARMACEUTSKE TVRTKE suzbijaju biljne lijekove protiv Zika virusa? Evo o kojim se lijekovima radi…

DA LI FARMACEUTSKE TVRTKE suzbijaju biljne lijekove protiv Zika virusa? Evo o kojim se lijekovima radi…

Zika-Virus-biljkeKad prava pandemija uništava čovječanstvo, jedan od glavnih uzroka masovne smrti biti će odbijanje zdravstvenih vlasti da čak i razmotri područje prirodne medicine kao izvor lijekova na biljnoj bazi

Umjesto da traže odgovore na pandemiju iz čitavog područja postojeće medicine (biljni lijekovi, autohtona medicina, naturopatska medicine, itd), danas korumpirane medicinske institucije za profit jedino zanimaju samo patentirani lijekovi ili cjepiva, čak i kada takve intervencije mogu trajati godinama.

“Podigli smo cijenu od 1700 $ po boci na 75.000 $. Trebala bi trebala biti vrlo zgodna investicija za sve nas.” – navodi se u e-mailu iz farmaceutske industrije CEO-a Martin Shkrelija, koji užiuva u dobiti nepotrebne hrpe lijekova koji se prodaju potencijalnim pacijentima.

Sa Zika pandemijom koja je sada eksplodirala po Meksiku i Srednjoj i Južnoj Americi, mediji u SAD-u i farmaceuti vlada predvidivo pozivaju na ulaganje desetaka milijuna dolara u istraživanje cjepiva (na radost industrije cjepiva, naravno).

No, što ako je lijek već postoji i mogao bi biti na raspolaganju odmah za novčanu naknadu?

Kineska medicina biljka i biljka “Qing Hao” sadrži nevjerojatnu obranu protiv malarije i raka crijeva

Biljka iz kineske medicine poznata kao “Qing Hao” sadrži snažan prirodni lijek za malariju i raka debelog crijeva.

“Tableta koja košta jednu funtu dnevno iz temelja je promijenila liječenje malarije – te se temelji na kineskom biljnom lijeku – mogla bi biti najnovije oružje protiv raka debelog crijeva”, prenosi Daily Mail UK .

“Rane studije pokazuju da kod pacijenata koji su oboljeli od raka crijeva koji su uzimali lijek dva tjedna prije operacije bila je šest puta manje vjerojatnost da će imati recidiv bolesti u usporedbi s onima koji su uzimali placebo.”

Na engleskom jeziku, biljka se zove “slatki pelin”, sadrži zapanjujući niz biljnih kemijskih spojeva koji djeluju kao snažan lijek u ljudskom tijelu … lijek koji može napraviti stvari kao što su izliječiti malariju ili blokirati rak debelog crijeva.

Jedna od fitokemikalija kolja je odgovorna za ovaj zapanjujući terapijski učinak se zove “artesunat”, i bila je predmet Nobelove nagrade koju je upravo dobila kineska medicina prošle godine.

“Kineski znanstvenik Tu Youyou nagrađen je u 2015. Nobelovom nagradom za medicinu za svoje otkriće da se ova biljka može se koristiti za liječenje malarije”, prenosi Daily Mail.

Pa zašto onda CDC ili FDA testiranja artesunat ili druge ljekovite molekule iz biljaka da bi porazili Zika virus.

Odgovor je jednostavan: oni nisu zainteresirani za tretmane ili lijekove od kojih ne mogu profitirati!

FDA smiješno inzistira da biljne kemikalije nemaju nikakvu terapeutsku funkciju u ljudskom tijelu

Službeni položaj FDA Američke agencije za hranu i lijekove je da ne postoji takva stvar poput biljke, nutrijent ili fitokemikalija koje ima bilo kakvu mogućnost prevencije, liječenja ili izliječenja bilo koje bolesti.

To je apsurdni položaj ekstremnih nesposobnosti, naravno. Ona se ne temelji na bilo kakvoj znanosti. Umjesto toga, ona se temelji na prioritetu tržišnog monopola kojeg čine velike farmeceutske kompanije koje zarađuju 100% od prihoda od “tretmana” bolesti, dok zbog naturopatskog liječenja raka, na primjer, možete završiti u zatvoru.

Iz tog razloga, nitko na svijetu iz mainstream medicine čak nije uzeo u obzir da vrši ispitivanje biljnih lijekova protiv Zika virusa … sama ideja koja proturječi “farmaceutskom kultu” u kojem se navodi da samo patentirani, sintetički lijekovi mogu izliječiti virusne infekcije.

Kao rezultat toga, ljudsko društvo vjerojatno sjedi na desecima prirodnih lijekova za Zika virus koji će ostati cenzurirani, potisnuti, pa čak i gurnuti izvan zakona, kako bi se zaštitila dobit Big Pharme (i spriječili javnost da ikada sazna da biljke mogu često biti moćniji lijek od lijekova na recept ).

Carstvo prirodnih lijekova se namjerno ignorira ili potiskuje kako bi napravili mjesta za farmaceutsku proizvodnju “lijeka” na kojem se može zaraditi novac kroz javnu paniku koji obično slijedi nakon izbijanja pandemija.

Nemojte se zavaravati: Ako se Žika virus proširi u razarajuću pandemiju, to će biti samo zato što se prirodni lijekovi koje već postoje u prirodi sustavno potiskuju i kriminaliziraju od strane našeg korumpiranog medicinskog policijskog državnog sustava.
 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,