Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Čudesna iscjeljujuća tehnika: Ruski i kineski tretman aluminijskom folijom

Čudesna iscjeljujuća tehnika: Ruski i kineski tretman aluminijskom folijom

aluminijska-folija-prstiAluminijska folija ima iscjeljujuća svojstva, a često je koriste kineski i ruski iscjelitelji

Praksa je pokazala da se aluminijska folija može koristiti i izvan kuhinje, ali s izvjesnim oprezom.

Ukoliko imate problema s bolovima u vratu, leđima, ramenima, koljenima i petama, prosto zamotajte bolni dio aluminijskom folijom i bol će ubrzo nestati, prenosi healthyrecipeshome.com.

Bioprotok koji prolazi kroz biološki aktivne točke u našem organizmu se na taj način reflektira i vraća odakle je došao. To pozitivno utječe na pogođene organe koji imaju veze s istim uzrokom. Na taj način možete riješiti i zdravstvene probleme i ublažiti bol.

Ovu zanimljivu metoda iscjeljivanja već dugo koriste kineski i ruski iscjelitelji, a ona je detaljno objašnjena u knjigama Wilhelma Reicha, psihoterapeuta koji je bio Freudov učenik.

Kako vas aluminijska folija može izliječi?

Uzmite komad aluminijske folije, stavite na bolno mjesto i osigurajte zavojem.

Aluminijska folija je odlična za liječenje boli u vratu, leđima, rukama, nogama, zglobovima itd. Također se može koristiti za tretiranje operativnih ožiljaka i gihta.

Potrebno je samo staviti komad folije na ožiljak ili da zamotate palac folijom i zavojem ukoliko liječite giht. Kineski iscjelitelji smatraju da tretman treba trajati bar 10-12 sati.

prsti-aluminijska-folijaPostavite komad aluminijske folije na bolno mjesto i ostavite je preko noći. Napravite pauzu od 1-2 tjedna a onda ponovite tretman po potrebi.

Aluminijska folija ima jak protuupalni učinak

Aluminijska folija može pomoći pri ublažavanju prehlade.

Umotajte svoja stopala u 5-7 slojeva folije i postavite komadić papira ili gaze između svakog sloja.

Držite ovu kompresiju oko sat vremena. Zatim je skinite i ponovno postavite poslije dva sata.

Zatim opet držite sat vremena i ponovno napravite pauzu. Trebalo bi ponoviti tretman tri puta. Čitava procedura traje tjedan dana.

Međutim, mnogi ljudi i dalje raspravljaju o tome na koji način ovaj tretman djeluje.

Neki se pozivaju na znanost, dok drugi objašnjavaju tretman bioenergijom.

Ruski znanstvenik AV Skvorcov objašnjava:

“Iscelitelji često koriste alate za stvaranje specijalne energije , kao što su proizvodi od aluminijske folije. Ljudski organizam posjeduje specijalne matične stanice koje su isprepletene s poljem Zemlje. Iz nekog razloga, ovo polje se deformira, što utječe na protok energije koja dolazi do matičnih stanica.

Površina folije reflektira polje Zemlje kao velika lupa, zbog čega ono postaje mnogo veće i omogućuje ponovno uspostavljanje kontakta između stanica i polja. Štoviše, sjajna površina folije sprečava probijanje vanjskog štetnog zračenja u ljudski organizam”.
 
(webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,