Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, UPOZORENJE HRANA ! » GMO GIGANTI U STRAHU zbog onoga što im je 14-godišnja djevojka rekla. Ona im je trn u oku, i oni su poduzeli akcije (VIDEO)

GMO GIGANTI U STRAHU zbog onoga što im je 14-godišnja djevojka rekla. Ona im je trn u oku, i oni su poduzeli akcije (VIDEO)

monsanto-djevojkaVeć desetljećima, biotehnološka industrija radi na preuzimanju prehrambene industrije svojim genetski modificiranim (GMO) proizvodima

Monsanto i druge multinacionalne korporacije infiltrirale su se u najvišu razinu federalnih agencija tako da njihova patentirana Frankeinstein-hrana može biti temelj na tržištu.

Oni su u više navrata razotkriveni za korištenje lažne znanosti, a istodobno sprječavaju samostalna nezavisna istraživanje dok se GMO usjevi odobravaju u prodaji. Oni troše milijune na oglašavanje da bi uvjerili javnost da je njihova hrana sigurna za ljudsko zdravlje i okoliš.

Vremena se mijenjaju, kako alternativni mediji otkrivaju put do suzbijanje industrijske propagande i donose nezavisna istraživanja na svjetlost dana.

I to stvarno funkcionira, kao što pokazuje nedavna anketa da gotovo 90% potrošača želi znati je li njihova hrana je GMO ili ne. Srećom, oni su bili uspješni u razotkrivanju pokušaja savezne vlade da zabrani označavanje GMO hrane.

Rachel Parent, 14-godišnja djevojke je odigrala veliku ulogu u edukaciji drugih ljudi sa svojom kampanju. Njezina postignuća uključuju raspravljanje sa Kevin O’Learyjem na nacionalnoj televiziji, govor na TEDx događaju, i sastanak sa bivšim kanadskim ministrom zdravstva Rona Ambroseom.
 

 
Dok se biotehnološka industrija pretvara da nije uznemirena sa aktivistima, rezotkriveni dokumenti pokazuju da su Monsanto i njihove kohorte toliko uplašeni da oni troše velike količine novca kojim se financiraju napadi na Rachel i druge ratnike istine.

Aktivističke grupa “US Right to Know (USRTK)” dobila je dokumente koji uključuju internu e-poštu biotehnoloških korporacija. Oni su razgovarali o tome kako bi se suprotstavili 14-godišnjoj Rachel, te zatražili pomoć od sveučilišnih profesora da napadnu njezinu vjerodostojnost.

“Uglavnom su znanstvenici oni koji napadaju, ali Rachel je odustaje. Agrokemijska industrija očito je prilično ugrožena ovom tinejdžerskom učenicom, pa to je razlog zašto se oni bore protiv nje.”, kaže Gary Ruskin, co-direktor USRTK-a”.

U kolovozu 2014. godine Monsanto je dao 25.000 dolara sveučilišnom profesoru po imenu Kevin Folta koje “može koristiti po vlastitom nahođenju u potpori svojih istraživačkih projekata.”

Profesor Folta je dokazao da je spreman biti bijesni pas Monsanta, i napadati 14-godišnju djevojku.

Iako Folta negira rade u ime Monsanto, dokumenti pokazuju da je Folta pisao članke, blogove, doprinosio web strnici GMOAnswers.com koja je u vlasništvu trovačkih GMO kompanija, prisustvovao javnim raspravama, tribinama i događanjima, te branio GMO tehnologiju; on je također lobirao u Kongresu i drugim vladinim agencijama.”

Folta je također zatražio da se uspostavi protuargument na Rachelinu perspektivu u svezi GMO hrane. Zahtjev je glasio: “Kako se slažete/ne slažete sa 14 godina starom aktivisticom koja je protiv GMO hrane Rachel Parent, koja prema svojim riječima nije protiv znanosti, već za odgovornu znanost i etički napredak?”

Nekoliko dana kasnije, video se pojavio na internetu “Kako se slažete ne slažete sa 14-godišnjom GMO aktivisticom?”

Folta također planira postaviti web stranicu pod nazivom kidsrighttotruth.com, u nadi da će privući čitatelje sa Racheline slično nazvane web stranice “Kids Right to Know“. On je pisao javnoj biotehnološkoj firmi za odnose sa javnošću s javnošću kako bi volio da napadnu “smeće” znanost i informacije na web stranici kojom upravlja Rachel Parent.”

Rachel se ne zboji u svom plemenitom nastojanju da širi istinu i svijest o opasnostima GMO hrane.

“To definitivno otvara oči ljudima”, rekla je Rachel. “S jedne strane bila sam jako iznenađena i razočarana da je profesor sveučilišta ciljao i diskreditirao našu web stranicu, koja je stvarno posvećena mladima.

“A s druge strane, bila sam zadovoljna da je moja stranica protiv GMO hrane “Kids Right to Know” stvaranje doživjela uspjeh i napade … tako da je bilo malo gorko malo slatko. “, rekla je Rachel

Puno stariji muškarci bi bili u strahu napraviti ono što je Rechel napravila. Svaka joj čast i samo naprijed…
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , ,