Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, Novi Svjetski Poredak » Podrška zapadnih oligarha Merkel i klizanje u diktaturu

Podrška zapadnih oligarha Merkel i klizanje u diktaturu

ANGELINA-CLOONEYU veljači, u švicarskom Davosu, na godišnjem skupu globalističke korporacijske organizacije Svjetski ekonomski forum (WEF), koju vodi Rockefellerov čovjek i član skupine Bilderbeg, Klaus Schwab, okupljena zapadna elita izrazila je zabrinutost za situaciju u EU, zbog jačanja desnih i nacionalističkih i prema EU neprijateljskih tendencija i skupina, i dala punu podršku Merkelici

Soros je izrazio svoje divljenje za nju i njenu “hrabrost” i “ustrajnost”. Slične pohvale za nju izrekli su i Philipp Hildebrand, bivši šef Švicarske nacionalne banke, a sada član upranog odbora velike američke židovske banke BlackRocki sudionik konferencije Bilderberga, a i predsjednik Europske središnje banke,Mario Draghi, inače dugogodišnji menadžer u Goldman Sachsu, član skupine Bilderberg i Rockefellerovog bankarskog kluba “Skupina 30″.

Draghi je rekao kako je izbjeglička kriza velika šansa za novi gospodarski rast u EU. Podršku i divljeljenje Merkelici izrazili su i dvije velike holivudske zvijezde, George Clooney i Angelina Jolie. Clooney se na vlastitu želju osobno sastao sa Merkelovom u veljači, prilikom posjeta filmskom festivalu u Berlinu. A Jolie je nedavno posjetila izbjeglice na grčko-makedonskoj granici.

Clooney i Jolie – umreženi aktivisti NWO-a

Oboje glumaca, su zahtjevali i da druge države članice EU trebaju slijediti primjer Angele Merkel i primati izbjeglice. Međutim u javnosti je malo poznato, da su Clooney i Jolie, umreženi u najvećim vrhovima američke elite i da nije slučajno što su toliko aktivni po svijetu.

Oboje su članovi Rockefellerovog “Vijeća za međuanrodne odnose” (CFR)

Da bi cijela ta licemjerna i odvratna farsa bila potpuna, Merkelicu je nahvalio i čelnik države koja je najodgovornija za kaos na Bliskom istoku i najezdu izbjeglica na Europu, američki predsjednik Obama, koji je rekao da se divi njenoj dosljednosti u rješavanju izbjegličke krize. Soros je još jesenas na portalu svoje organizacije “Project Syndicate” objavio dugi članak u kojem je analizirao migrantsku krizu i predlagao rješenja za nju. Tu njegovu analizu velikodušno su objavili vodeći zapadni korporacijski mediji, kao New York Times ili britanski Guardian.

Za Sorosa izbjeglice prioritet, a granice prepreka!

Soros je u toj analizi zahtjevao od EU, da svake godine primi oko milijun izbjeglica i da uloži veliki novac za integraciju tih izbjegelica, da im omogući što brže školovanje, posao, itd. Na optužbe Orbana krajem prošle godine, Soros je odgovorio u jednom e-mailu, čiji je sadržaj prenio portal “Bloomberg Business” . U tom odgovoru Soros je opisao plan u 6 točaka za rješenje migrantske krize, sa kojim njegova zaklada želi “očuvati europske “vrijednosti”. Dok ono što radi Orban potkopova te “vrijednosti”. “U Orbanovom planu je zaštita državnih granica cilj a izbjeglice su prepreka, u našem planu, zaštita izbjeglica je cilj, a državne granice su prepreke” – rekao je Soros Na jednoj konferenciji početkom ožujka, na kojoj se raspravljalo o rješavanju izbjegličke krize, predsjednik ESI-ja Gerald Knaus je također isticao lažni spin o važnosti Turske.

On je rekao da je suradnja sa Turskom nužna i nezamjeniva, da bi se spriječila “orbanizacija” Europe. Tatjana Festerling, čelnica njemačkog pokreta PEGIDA, koji je kritičan ne samo prema islamizaciji Europe, već i prema cijeloj EU i globalizaciji, poznata je kao osoba bez dlake na jeziku. Nakon masovnih seksualnih nasrtaja arapskih migranta na novogodišnju noć u Koelnu i sramotnog pokušaja cjelokupne njemačke političke i medijske elite (uključujući i čelnike obadviju crkva) da te događaje ublaže i relativiziraju i da i dalje hvale migrante i napadaju sve one koji se suprostvaljaju Merkeličinoj politici nekontrolirane migracije, ona je rekla: “Da je većina (njemačkih) građana još pri zdravom razumu, onda bi se oni dohvatili vila za đubre i potjerali bi ovu izdajničku, protunarodnu huškačku elitu, iz paralamenta, sudova, Crkvi i medija!”

Sramotni sporazum sa sultanom Erdoganom: Soros kao vođa sekte?

Nakog nedavnog sramotnog sporazuma Merkelice i EU sa sultanom Erdoganom, Festerling je poručila: “Gospođo Merkel, kažem Vam, onaj tko u svom poslu šefa njemačke vlade, dozvoljava da mu stvari diktira financijski mogul Soros, taj počinjava veleizdaju naše zemlje!” Festerling je ukazala upravo na izjave predsjednika ESI-ja i Merkeličinog savjetnika Knausa u listu Die Welt, i rekla da je plan između EU i Turske ništa drugo, nego plan za islamizacija Europe, a Njemačka je već sada islamizirana, Od 6 milijardi eura koje EU plaće Erdoganu, jedan veliki dio toga novca će otići ISIL-u – rekla je ona i uporedila Sorosa sa ludim vođom neke sekte.

Zanimljiva analiza profesora iz Bemena

Ona je podsjetila na prijedloge uglednog profesora iz Bremena, Dr. Gunnara Heinsohna, koji je lani u svojoj analizi pitao zašto izbjeglice ne ostanu na Bliskom istoku. Heinsohn je bio predložio Merkelici i čelnicima EU, da pregovaraju sa Organizacijom za islamsku suradnju (OIC), koja obuhvata 57 islamskih država. Te države raspolažu sa ukpuno oko 26 milijuna kvadratnih kilometara površine, 75 puta više nego Njemačka i 6 i pol puta više nego cijela EU. Desetak milijuna arapskih izbjeglica kad bi se raspodjelile na tih 57 država i njenih ukupno 1, 5 milijarde stanovnika, bi činile samo 0,5 % ukupnog stanovništva. A čak i 100 milijuna izbjeglica bi za te države OIC-a bilo samo 6 %. stanovništva. Festerling je podsjetila na to da je u Nigeriji nedavno opet zaklano 500 krščanskih farmera od strane islamskih ekstremista iz terorističke skupine Boko Haram i da o tome nitko ne govori. Zar i preživjeli ugroženi nigerijanski kršćani ne bi imali pravo na azil u EU, zašto “mirovni aktivist” i Merkeličin savjetnik Knaus šuti o tomu? – upitala je ona.

Zaštitna ograda između Grčke i Turske kao što ju ima S. Arabija?

I predložila da EU na svojim vanjskim granicama između Grčke i Turske treba podići veliku modernu električnu zaštitnu ogradu, sa kojim se upravlja digitalno, onakvu kakvu je podigla Saudijska Arabija, na svojim granicama, država koja ne želi primiti nijednog izbjeglicu. To što elita i mediji u EU šute o toj saudijskoj ogradi i to što Merkel tvrdi da se njemačka granica navodno ne može zaštiti, jesu indicije za to, da oni koji u pozadini vuku konce ove migrantske krize uopće ne žele, da se Europa zaštiti i obrani – zaključila je Tatjana Festerling. evo imena većine onih koji se na portalu organizacije ESI, navode kao donatori: – Open Society Foundation – Soroseva zaklada Otvoreno društvo. – Rockefeller Brothers Fund – Fond braće Rockefeller, jedna od dvije velike zaklade obitelji Rockefeller. Obadvije zaklade raspolažu sa milijardama dolara, sa kojima po cijelom svijetu podržavaju i financiraju interese globalne elite; dužničko ropstvo, eugeniku, rodnu ideologiju, itd. – Europska komisija – Ministarstvo za vanjske poslove Velike Britanije i Commonwealtha – Švedska vlada – Ministarstvo vanjskih poslova Nizozemske – Ministarstvo vanjskih poslova Njemačke (dakle Merkeličine vlade) – Ministarstvo vanjskih poslova Norveške – Ministarstvo vanjskih poslova Danske – Ministarstvo za vanjske poslove i međunarodnu trgovinu Kanade – United States Institute of Peace – Institut Sjedinjenih država za mir.

NADALJE: Američka državna organizacija, u čijem upravnom odboru sjede sve sami ljudi iz Rockefellerovih organizacija; “Vijeće za međunarodne odnose” (CFR) i Brookings Institution. Dvojica ministara sadašnje američke vlade, koji sjede u odboru ovog instituta, ministar vanjskih poslova John Kerry i ministar obrane, Ashton Carter, također su ujedno članovi CFR-a. – SIDA (Švedska agencija za međunarodnu razvojnu suradnju).

Švedska državna organizacija, koja je zajedno sa istovjetnom američkom državnom organizcijom, USAID-om, Sorosom i ostalom globalnom elitom, jako aktivna u cijeloj jugoistočnoj Europi, kao i u Aziji, u podržavanju i financiranju globalizacijskih procesa, rodne ideologije, LGBT skupina, gay braka, itd. – Department for International Development (DFID) – Ured za međunarodni razvoj. Britanska državna organizacija za inozemnu pomoć. -Wilton Park- britanska državna organizacija pod upravom minstarstva za vanjske poslove, kao savjetodavni forum za pitanja vanjske politike.

Wilton Park je prvobitno između 1946. i 1948. u stvari bio preodgojni logor za njemačke ratne zarobljenike u 2. sv. ratu. Nakon 1948. postaje organizacija za pitanja vanjske politike. -King Baudouin Foundation – Zaklada Kralj Baudouin. Belgijska državna zaklada, također aktivna u “regiji” i jugoistočnoj Europi u podržavanju i financiranju “naprednih” udruga.

Ova je zaklada također na listi donatora udruge CESI, vodeće dženderske udruge u Hrvatskoj u kojoj djeluje Kinseyev lobi. – Erste Stiftung, – zaklada austrijske banke Erste Bank, koja je aktivna u cijeloj jugoistočnoj Europi i podržava i sufinancira i druge udruge. – Stiftung Mercator- njemačka zaklada koju je osnovala tajkunska obitelj Schmidt-Ruthenbeck.

Njemačke zaklade za financiranje ljevičarskih organizacija (i u Hrvatskoj)

Zaklada se godinama zalaže za poznate stvari koje promiče elita; jačanje i centralizaciju EU, za multikulturalizam, integraciju migranta, itd. – Robert Bosch Stiftung – njemačka zaklada koju je osnovao njemački industrijalac Robert Bosch, koji je bio uvjereni mason. Ova zaklada, također je jako aktivna u Hrvatskoj i ostalim državama “regije” i cijeloj jugoistočnij Euroipu.

Sufinancira mnoge ljevičarske udruge. – Charles Stewart Mott Foundation – Zaklada Charles Stewart Mott. Još jedna velika zaklada američkih tajkuna i mlijardera. Zakladu je osnovao industrijalac C. S. Mott koji je u ranom 20. stoljeću pripadao eliti američkih industrijalaca i tajkuna, zajedno sa Rockefellerim, Carnegiejom i drugima, Mott je također bio mason. Ova zaklada je također jako aktivna u Hrvatskoj i regiji i sufinancira mnoge “napredne” udruge kao Documenta. – German Marschall Fund of the USA (GMF) –

Nekadašnji članovi Hitlerove NSDAP, danas globalisti

Jedna od nekoliko američkih, takozvanih transatlanskih organizacija u Njemačkoj, iza koje stoje Rockefeller i njegov CFR, koji su suosnivači tih organizacija. German Marschall Fund je također jako aktivan u Hrvatskoj i “regiji” u podržavanju i financiranju mnogih “naprednih” udruga. Samostalno ili preko svoje podorganizacije “Balkan Trust for Democracy” (BTD).GMF i BTD se nalaze na listama sponzora udruga kao Documenta, H-Alter, Babe, itd…

Körber Stiftung- Zaklada koju je osnovao njemački industrijalac i tajkun, Kurt A. Körber, osnivač danas velikog međuanrodnog koncerna, Körber AG koji proizvodi strojeve za građevinarstvo. Ova zaklada je manje aktivna na ovim prostorima, ali je u Njemačkoj aktivna u promicanju globalističkih procesa. Inače, Kurt A. Körber je za vrijeme nacizma bio član Hitlerove stranke NSDAP.
 
(glasbrotnja.net/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , ,