Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Donesen Državni Zakon Potpore koji će Crkvi dati punomoć da stvori ‘Božju vojsku’ koja će moći legalno ubijati građane kao i policija

Donesen Državni Zakon Potpore koji će Crkvi dati punomoć da stvori ‘Božju vojsku’ koja će moći legalno ubijati građane kao i policija

vojnici-bogU Americi policijski službenici mogu nekažnjeno otimati, premlaćivati i ubijati nevine ljude, no to nije dovoljno, država Mississippi je upravo sada donijela zakon koji će dati crkvama jednaku zaštitu od nasilja

Mississippi House Bill 786, “Protekcijski Akt Crkvi u Mississippiju” legalizirao je ubijanje ljudi, a djeluje kao sudionik crkve i u moljenju Boga – ovo je za ozbiljno.

Prema nacrtu, njegova svrha je:

“Izmjeniti i dopuniti dio zakona iz 97-3-15, Mississippi kodeksa iz 1972, omogućiti ubojstvo osobe od strane osobe koja djeluje kao sigurnosni tim sudionika crkve ili bogomoljaca, i to je opravdan čin umorstva, a i za ostale svrhe”, piše Thefreethoughtproject.

Sekularna Koalicija za Ameriku poziva se na Zakon 786, “najgori državni zakon” u Americi.

“Zakon zaštite Crkava u državi Mississippi” će omogućiti crkvi da osnaži označene članove svoje zajednice kao dio tima za sigurnost sa “dozvolom za ubojstvo”, autoritet jednak onome koji ima policija, ali s manje nadzora države.

“Prijedlog zakona sadrži nekoliko ograničenja u svezi gdje se može djelovati u tom svojstvu, čime crkveno osoblje za sigurnost ostvaruje autoritet u javnim i privatnim prostorima i izvan crkve.”

Prijedlog zakona je prošao u Senatu države Mississippi u veljači, a prije par dana, Senat ga je je odobrio.

Ovaj zakon pravno priznaje stvarne “vojnike Krista” i daje im moć da ubiju. Štoviše, ne postoji opravdanje za dodjelu dodatnih prava crkavama koja ostali građani nemaju.

Donošenjem ovog zakona, država Mississippi učinkovito prepoznaje crkve kao vlastite suverene entitete – mini-države koje su oslobođene poreza i sada imaju imunitet nad svojim djelima nasilja provedenih na njihovim službenim dužnostima.

“Ovaj zakon bi stavio ‘vojnike Božje’ iznad zakona, dopuštajući im da djeluju kao sudac, porota i krvnik”, rekao je Larry T. Decker, izvršni direktor svjetovne Koalicije za Ameriku.

“Vjerske institucije su već izuzeti od oporezivanja, financijske transparentnosti, i mnogih zakona o građanskim pravima. Zakon zaštite Mississippi Crkve, predstavlja neviđen i opasan korak.

Ovaj zakon štiti ekstremiste stvaranjem pravnog sredstva da bi radikalni propovjednici radikalni propovjednici postali ‘Božja vojska’.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,