Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Tajne ruske medicine: Prirodom protiv želučanih i želučanih tegoba

Tajne ruske medicine: Prirodom protiv želučanih i želučanih tegoba

med-zlicaBoli me želudac, grči mi se želudac … Muči me žgaravica … Svatko od nas izgovori, ponekad više puta na dan. Treba procijeniti i ukoliko je bol konstantan, posjetiti liječnika

Ako već znate da bolujete od gastritisa, žgaravice ili žgaravice, pored zvanične medicine i priroda može pomoći. Ako imate čir, također.

Evo nekoliko načina. A prije svega toga znajte da želudac ne voli glad i ne trpi da se “pretovari”.

Evo jednog recepta za dobar rad želuca:

  • Smiješajte dobro 100 grama maslaca, meda, kakao praha i dvije žlice svježe iscijeđenog soka od lišća kaktusa aloje (može se kupiti u biljnim ljekarnama). Smjesu stavite da odstoji u frižideru dok se ne stegne. Od dobivene smjese napravite male valjke i svaki dan prije jela odrežite i pojedite po jedan tanak komadić, koliko može stati u čajnu žličicu.

Žgaravica:

  • Nikako nemojte kavu piti na prazan želudac
  • Dnevno pijte jednu do dvije čaše soka od kupusa. Pravi se lako. Nekoliko listova kupusa (srednje veličine, najbolje iz sredine) dobro oprati, isjeckati i prokuhati u pola litre vode. Ocijediti i ostaviti da stoji 30 minuta. Podijeliti ocijeđen sok i piti ga ujutro i navečer prije spavanja.
  • Pomiješajte u većoj tegli pola litre svježeg kiselog mlijeka i pola kilograma meda. Smjesu držite u hladnjaku. Pijte po pola čaše svakog jutra.
  • Napravite mješavinu čaja od biljaka koje možete naći u biljnim ljekarnama. Dakle, pomiješajte po 20 grama kamilice, nevena, bokvice, hajdučice i dvozubice i skuhajte čaj u litru vode. Procijedite nakon 15 minuta ili pola sata.Od dobivene količine pijte jednu trećinu čaše tri do pet puta dnevno.

Čir :

  • Izmiješajte jednu malu žličicu sjemena dinje i lana i to prelijte hladnim čajem od kamilice. Neka stoji jedan sat, procijedite i popijte pola sata prije jela. Nemojte ga sladiti.
  • Potrebno je da 30 dana uzastopno jedete pšeničnu kašu od skuhane i samljevene pšenice. (Možete i sami skuhati i sameljeti pšenicu ili kupiti gotovu mljevenu pšenicu u ljekarni ili trgovini zdrave hrane).
  • Iscijedite u sokovniku 50 grama oljuštenog i isjeckanog krumpira. Dobiveni sok pijte svako jutro, podne i večer narednih šest tjedana.

 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , ,