Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » 12. PLANET: Rusi dokumentirali i potvrdili da Nibiru ima ponovnu putanju prema Zemlji

12. PLANET: Rusi dokumentirali i potvrdili da Nibiru ima ponovnu putanju prema Zemlji

nibiru-planetNibiru je Sumeranski 12. planet

Iz drevnih sumerskih tekstova, bilo je to opis do kojeg su naši stvoritelji došli. Oni su otkrili planetu koja ulazi u naš Sunčev sustav prije 3600 godine.

Tekstovi govore da su bili poznati kao divovi, te da su kolonizirali Zemlju prije više od 400.000 godina. Biblija spominje ovu rasu, i proziva ih “sinovi Božji”.

Zbog toga što je planet Nibiru patio od nagrizajuće atmosfere, oni su došli na Zemlju kako bi na iskopavali minerale (zlato) kako bi se popravili svoju atmosferu.

To je učinjeno na Bliskom istoku i zato smo pronašli Velike piramide i susjedne piramide koje su poredane u konstalaciji istim kakve nalazimo u zvijezdama na nebu u našem Sunčevom sustavu. Oni su stvorili portale na Zemlji (visoko magnetska područjima) da pošalju svoje minerale natrag na Nibiru.

Naša rasa je stvorena prije oko 300.000 godina kao hibridna rasa sa izvornim zemaljskim životinjama i Nefilimima kako bi stvorili rasu “radnika” koji su pomagali iskopavanje minerala iz našeg planeta.

Vođama vanzemaljaca se nisu se sviđala ova križanja i odlučili su upozoriti čovječanstvo o nadolazećoj propasti na Nibiru 13,000 godina prije Krista koja je na kraju uzrokovala veliku poplavu ovdje na Zemlji.

Međutim, jedan od Annunakija je preuzeo na sebe da obavijesti Nou od nadolazeće propasti i poplava, i tako mu je pomogao da spasi sebe i sve izumiruće vrste na zemlji. Od tada, Annunaki je obećao da će se vratiti, ali ostavit će ljude da i dalje vladaju planetom.

Povratak Nibirua

U 2002. godini 12. planeta Nibiru, fizički je ušao u naš Sunčev sustav, što je u skladu sa Sitchinovim govorima. Nakon ulaska 2002. godine u naš sunčev sustav, Nibiru je počeo utjecati na orbite planeta u našem sustavu, mijenjaju njihove osi i polove.

Prošao je dovoljno blizu Zemlji što je utjecalo na naše oceane tijekom nekoliko godina, na kraju uzrokujući razorne tsunamije, nova buđenja vulkana širom svijeta, i utjećući definitivno se klimu i Zemljinu os koja se polako pomiče, tako mijenjajući položaj fizičkih i magnetskih polova.

U poslijetku, orbita planete Nibiru se približila Zemljinom južnom polu i Suncu, i nije bla vidljiva sa Zemlje. Ali kasnije u 2012. godini, Nibiruova kosa putanja je se pokazala prilično vidljivom. Mnoge slike i video materijali su objavljeni na internetu sa pitanjem, tko je ova nova “zvijezda” na našem nebu.

Međutim, nitko u mainstream medijima nije postavljao ovo vrsto pitanja. Zašto je to?

Kratak odgovor je… zbog NASA-e.

Oni su odlučili kada ćemo se pitati o pravoj orbiti i povratku Nibirua našem Sunčevom sustavu. Američka vlada ih je pozvala da poriču postojanje Nibirua kako ne bi uzrokovali široko rasprostranjenu paniku u cijelom svijetu.

NASA je tada izradila vrlo dobro izgrađenu simulaciju koja projicira orbitu planete Nibiru.

Simulaciju je učinila NASA uz pomoć svojih računala, a prikazuje ne samo orbitu Nibirua već i orbite svih planeta Sunčevog sustava.

Ovaj NASA-in video i dalje postoji, pogledajte ga u nastavku:

Cilj videa je bio jasan za učenike, zbuniti svakoga tko ima “krivu” orbitu planeta Nibiru. Taj cilj je ostvaren kako su svi mislili da se ništa nije moglo vidjeti, niti osjetiti bilo kakve nuspojave na Zemlji.

Nibiruova prava orbita oko našeg Sunca je svakih 3600 godina

Zbog svoje gigantske veličine, on vrlo jaku gravitacijsku silu i to utječe na naše oceane i sva magnetska polja. Tako je u 2011. godini, kada je Nibiru prilazio Suncu, on je počeo nasilno “vuči” na sunčevu jezgru.

Jezgra Sunca je samo 65 puta večine Nibirua. Tada su solarna aktivnost i solarne oluje porasle toliko da je “Maximo Solar” započeo u 2011 i nije prestao sve do danas (2014).

Emisije ultraljubičastog sunčevog zračenja (u rasponu od 0 do 16 godina) trenutno su na 15, a normalno je između 9 i 10 jedinica. To je uzrokovano približavanjem Nibiru prema Suncu

Imajte na umu da je Sunce pod utjecajem Nibirua!

Zbog magnetskog i gravitacijskog intenziteta Nibirua, to je utjecalo na Sunce na način da ga je inicirao promjenu magnetskih polova. Isti takav obrat se također događa ovdje na Zemlji: gravitacijsko privlačenje i magnetska polja. Da bi se izvršio taj obrat, ove dvije sile zajedno su potrebne!

Ova uzajamna privlačnost između Sunca i Nibirua povećala je brzinu kretanja Nibirua. U biti, on je “katapultiran” s brzinom daleko od Sunca u procesu koji je poznat kao “Slingshot Effect” i bio je korišten od strane NASA-e da bi odbacio Galileo sondu prema Jupiteru.

Gravitacijska učinak ga je ubrzao toliko da ostavio obris na sunčevoj orbiti puno duže nego obično, ali puno brže od lažne NASA-ine simulacije. Na temelju ove pretpostavke, naša procjena je da će Nibiru proći ponovo kraj nas u 2018.

Po povratku, Nibiru će doći iz smjera sjevernog pola Sunca i Zemlje, tako da ćete ga jasno vidjeti u sjevernoj hemisferi.

U ovom novom povratku, on će biti brži nego kada je došao iz svemira u naš Sunčev sustav.

Ta udaljenost Neptuna od Sunca vrlo je pogodna za Nibiru, jer treba određenu udaljenosti ponovno ubrza preko “tangente” na Suncu i se za ponovno pokrene na novo putovanje od 3600 godina.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,