Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Rusija se sprema za katastrofalne potrese, ali tvrdi da će kaos početi u Americi

Rusija se sprema za katastrofalne potrese, ali tvrdi da će kaos početi u Americi

rusija-potresTri mjeseca nakon njegovog upozorenja, poluotok Kamčatka i južnu Aljasku su pogodili potresi jačine oko 7 Richtera, što je navelo predsjednika Putina da pošalje vojsku za izvanredne situacije unaprijed

Zapanjujući novi izvještaj ministarstva obrane koji kruži Kremljom navodi da je predsjednik Putin odobrio momentalno premještanje vojske u istočni vojni okrug zbog pripremanja za val potresa i tsunamija koji će uskoro pogoditi poluotok Kamčatka, istovremeno upozoravajući da su Kanada i Aljaska, ali i sjeverozapadni dio Pacifika više ugroženi nego Rusija, piše Whatdoesitmean.

Ovo premještanje tisuća ruskih vojnika u “zaštitne koridore” se zasniva na “hitnom upozorenju” koje je u Vijeće sigurnosti poslao dr Mehran T. Keshe, navodeći da će nakon potresa od 5,8 Richtera koji je pogodio Kraljevinu Tonga doći do katastrofalnog valova potresa duž tektonske ploče Pacifika.

Dr Keshe je izumitelj “magrav tehnologije” koju ruske vojne snage koriste kao tajno obrambeno oružje kojim remete američke ratne brodove kao što su to učinili prošlog tjedna s brodom USS Donald Cook.

Koristeći drugačiji “aspekat” te magrav tehnologije, dr Keše je već jednom prilikom izdao upozorenje o tome da će Pacifik pogoditi ozbiljan potres dovoljno snažan da razdvoji kontinente.

Tri mjeseca nakon njegovog upozorenja, poluotok Kamčatka i južnu Aljasku su pogodili potresi jačine oko 7 Richtera, što je navelo predsjednika Putina da pošalje vojsku za izvanredne situacije unaprijed.
prsten-vatrePrognoze dr Keshe o potresima su ustanovljena kao točna pogotovo nakon potresa koji je pogodio Kraljevinu Tonga i potresa koji je pogodio Japan i usmrtio najmanje 40 ljudi.

Američki znanstvenik Roger Bilam sa Sveučilišta u Coloradu se pridružuje predviđanjima dr kese navodeći da trenutni uvjeti mogu pokrenuti najmanje četiri potresa jačine preko jačine preko 8.0 koji bi mogli izazvati veliko uništenje.

Ako se predviđanja dr Bilama i dr Keshe ispune, moglo bi doći do razdvajanja sjeverne i južne Amerike, a mega tsunamiji bi mogli usmrtiti i do 40 milijuna ljudi u Americi i Aziji.

Iako se ne spominje nikakav konkretan datum potresa ili druge katastrofe, neobično je to što je rusko ministarstvo obrane naredilo svim svojim vrhovnim zapovjednicima i političarima regije Dalekog istoka da budu u Moskvi 27. travnja kada će se održavati “konferencija o spremnosti”.
 
(webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,