Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » VIDEO: Kako ELITA ostaje na vlasti

VIDEO: Kako ELITA ostaje na vlasti

elita-vlastJohn C. Calhoun, 7. potpredsjednik SAD-a, je jednom rekao “snaga koja je porasla u vladi je veća od ljudi, a ona se sastoji od mnogo raznih, i moćnih interesa, spojenih u jednu masu, koju zajedno održava kohezivna snaga ogromnog viška u bankama”

On nije jedina osoba koja je to učinila; bezbroj političara su nam rekli istu stvar, uključujući i predsjednike. Možete vidjeti bezbroj primjera u mdijima.

Postaje očito da je vlada u našoj vladi, koja djeluje bez našeg znanja ili pristanka – vlada koja je, kao što je Woodrow Wilson, 28. predsjednik SAD-a, rekao “tako organizirana, tako suptilna, tako oprezna, tako isprepletena, tako potpuna, tako opsežna da [mi] bolje da ne govorimo kada osuđujemo takvu vladu.”

Ova “tajna vlada” se oslanja na manipulaciju naše svijesti i naše percepcije u namjeri da nam isere mozak uz pomoć masovnog konzumerizma, lažnog osjećaja domoljublja, i još mnogo toga.

Edward Bernays, poznat kao otac odnosa s javnošću, to sažima najbolje:

“Svjesna i inteligentna manipulacija organiziranih navika i mišljenja masa važan je element u demokratskom društvu.

Oni koji manipuliraju taj nevidljivi mehanizam društva tvore nevidljivu vladu koja je istinska vladajuća moć naše zemlje. Mi se ravnamo po tome, naše misli su profilirane, naši ukusi su formirani, naše ideje predložene, od strane ljudi za koje nikada niste čuli.

Danas, to nije tajna, mala grupa elitnih ljudi, i velike banke koje posjeduju, i korporacije koje oni vode, imaju kontrolu nad našim zdravstvom, ekonomijom, obrazovanjem, hranom i opskrbom energije, te prilično mnogo drugih zamislivih aspekata naših života. To se, opet, vrši preko kontrole svijeta financija.”

Ispod je video koji pokazuje što se događa danas. Mi se polako budimo razotkrivajući korupcije, prijevare, pohlepe i tajnosti koje prožimaju naše društvo.

Jedan primjer bi bila farmaceutska prijevara, za koju sada imamo velike konkretne dokaze, do te mjere da ‘velika Parma’ nije više teorija zavjere.

Jer tko god bude izabran biti će nemoćan utjecati na bilo kakve promjene bilo koje velike banke i velike korporacije.

Video u nastavku, Elina sv Onge, osnivač misli za sebe, sigurno će vam dati nešto za razmišljanje o tome. Slobodno podijelite svoje misli u komentare ispod odjeljka.
 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,