Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Ovaj 13-godišnjak je nadahnut izumom Nikole Tesle napravio stroj na slobodnu energiju za samo 14 dolara

Ovaj 13-godišnjak je nadahnut izumom Nikole Tesle napravio stroj na slobodnu energiju za samo 14 dolara

tesla-izum-djecakInspiriran genijem Nikole Tesle, tinejdžer Max Loughan voli izmišljati stvari, zapravo on kaže da je poznat po tome da cijeli svoj ​​kratki život ima za cilj promijeniti svijet svojim izumima. A on je to možda sad i učinio

“Otrcano zvuči, od prvog dana, na ovoj planeti sam znao da sam ovdje s razlogom”, rekao je Max . “I to je razlog i potreba za izumima, da ih donesemo u javnost.”

Noseći laboratorijski ogrtač dok je govorio u televizijskom intervjuu za KTVN Channel 2 u, Max objašnjava uređaj na slobodnu energiju koji je napravljen u roditeljskoj kućnoj kotlovnici koju je pretvorio u laboratorij.

Njegov izum pomalo podsjeća na Tesline zavojnice, i radi na nekim istim principima opisanim od strane ovog električnog vizionara.

Uređaj je vrlo jednostavan, on prikuplja elektromagnetsku energiju iz atmosfere, a zatim ju pretvara u istosmjernu struju koja se može koristiti za napajanje električnih uređaja.

Što je još više fascinantno je da je Max svoj uređaj slobodne energije napravio iz materijala koje je kupio za manje od 15 dolara. Tako, za cijenu prosječnog ručka, čini se da svatko može imati pristup besplatnoj energiji.

“On je stvorio elektro magnetsko prikupljač energije iz limenke kave, žice, dvije zavojnice i žlice.”

U demonstraciji na televiziji KTVN, Max je koristio struju stvorenu od svojeg stroja da bi napajao niz LED svjetala koje je omotao oko svojeg brata blizanca, te zapanjio svoju obitelj i gostujuću TV ekipu prikazujući svoj eskperiment..

Uređaj prikukplja radio valove, termalnu i statičku energiju i pretvara je u električnu energiju. “Ova žica uzima energiju iz zraka.” I unutar konzerve za kavu, “Mi tu struju možemo pretvoriti iz izmjenične u istosmjernu.”

Maxovovo postignuće je impresivano, u najmanju ruku, kao i činjenica da djela Nikole Tesle sada nadahnjuju slijedeće generacije izumitelja, iako se mali izumitelj čudi zašto je nekim Teslinim idejama trebalo 75 godina da dođu u mainstream medije.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , ,