Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » I NJEMU JE DOSTA! Vin Diesel razotkriva Chemtrails na svojoj Facebook stranici

I NJEMU JE DOSTA! Vin Diesel razotkriva Chemtrails na svojoj Facebook stranici

vin-disel-chemZvijezda filmskog hita “Brzi i žestoki” Vin Diesel je javnosti dao svoj stav o Chemtrailsima, podržavajući teoriju da američka vlada prska otrovne kemikalija u atmosferu kako bi polako otrovali i zaglupili pripadnike javnosti

Chemtrailsi su dugotrajni tragovi na nebu koje ostavljaju zrakoplovi koji rutinski špricaju u atmosferu vrlo otrovne kemikalije koje u sebi sadrže aluminij i ostale otrovne tvari.

Dok se teorije zavjere mogu malo teže progutati, uvjerljivi argumenti ipak postoje – iako ih je malo.

Na primjer, u videu ispod, Rosalind Peterson, bivša predsjednica koalicije poljoprivrede obrane, obraća se Ujedinjenim narodima u svezi Chemtrailsa, geoinženjeringa i modificiranja vremena.

Ono što je izrekla je zapanjujuće:
 

 
Oni koji vjeruju u Chemtrails tvrde da se nebo prska aluminijem, barijem, olovom, arsenom, kromom, kadmijem, selenom i srebrom.

Sve to doprinosi nizu zdravstvenih problema, uključujući i neurološke efekte, oštećenje srca, probleme sa vidom, poteškoće u reprodukciji, oštećenje imunološkog sustava, gastrointestinalne poremećaje, oštećenje bubrega, oštećenje jetre, hormonalne probleme, i još mnogo toga.

Tema Chemtrailsa, poput mnogih tema, vrlo je kontroverzna.

Razumljivo, čovjek može biti opreznan oko prihvaćanja bilo kakvih takozvanih ‘dokaza’. Međutim, čini se da je poznati glumac Vin Diesel samo skrenuo pozornost na prisutnost Chemtrails na fotografiji ispod.

Zvijezda filmskog hita “Brzi i žestoki” nedavno je objavio sliku na Facebooku, kako radi križ prstima dok se iznad njega vide bijele Chemtrails pruge.
 

 
Sve je veći popis javnih osoba i zvijezda koje žele razotkriti Chemtrailse i geoinženjering kojeg provodi vlada.

Nedavno su alternativni mediji eksplodirali sa informacijama o Merle Haggardu koji je razotkrivao Chemtrailse i geoengineering, nakon čega je umro. Zatim je došao na red poznati pjevač Prince, koji je također nedavno umro pod nerazjašnjenim okolnostima. Sada možemo dodati Vin Diesela i Chuck Norrisa na taj popis.

Norris (76), je nedavno napisao članak na World Net Daily u kojem govori o urotama okolo Chemtrailsa i američke vlade. Tvrdio je da ljudi ne poduzimaju ništa po pitanju dokaza koji upućuju da vlast koristi Chemtrailse.

Chuck Norris je posebno hrabar stav, i napisao cijeli članak pod naslovom “Sky kriminalaca.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , ,