Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AKO MIGRANTI NE DOĐU, PROPADA NOVI SVJETSKI POREDAK: Velika studija raskrinkala vladajuću elitu!

AKO MIGRANTI NE DOĐU, PROPADA NOVI SVJETSKI POREDAK: Velika studija raskrinkala vladajuću elitu!

migranti-njemackaAko migranti ne dođu – propada projekt – NOVI SVJETSKI POREDAK

O useljavanju migrana je svatko već rekao svoje mišljenje. Razlika je doduše u tome da to neki mogu činiti u velikom stilu u mas-medijima, a drugi samo u ograničenom dosegu formalno bezgraničnog interneta. I dok je javnost, kako hrvatska tako i europska, brutalno podijeljena, činjenica je da masovni mediji rade sve kako bi manipulirali ljudskim osjećajima.

Pa se vijesti kroje na principu najjeftinijeg marketinškog trika koji je daleko od realnosti. I koliko god mi mislili srcem te suosjećali s ovim ljudima (odnosno slikama koje mediji daju javnosti), činjenica je da je ova izbjeglička kriza pokazala pravo lice svijeta.

Odnosno, drugim riječima, vrhuška svijeta itekako se povezala, ali i  prokazala. Potrebno je samo povezivati kockice u slagalicu!

Naime, velika studija  PEW istraživačkog centra  koja je istražila javno mnijenje u 10 zemalja Europske unije jasno pokazuje da Europljani NE ŽELE migrante u svojim državama. Štoviše, visoki postotak  onih koji odbijaju migrante duboko su nezadovoljni dosadašnjom imigracijskom politikom u svojim zemljama, a također napominju da državne sdtrukture provode diktaturu  odnosno neviđeno nasilje nad svojim građanima.

Jer, kako drugačije objasniti da se primjerice u Švedskoj 88 posto ljudi izjasnilo protiv imigranata, a da se migracijska politika svejedno provodi protiv volje građana. Iz studije, na pitanje ‘Pozdravljate li ili odbijate provođenje imigracijske politike EU, Europljani su odgovorili sljedeće: 88% Šveđana su protiv takve politike, 10% ju pozdravlja, Italija – 77% protiv, 17 % nema ništa protiv, Španjolska – 75 % protiv, 21% je zadovoljnih, Mađarska – 72% protiv, 24% za, Poljska – 71% protiv nasuprot 19% za. Francuska – 70% protiv, 26% za i Engleska 70%protiv i 22% za. Zanimljivo  je da je Njemačka, koja je podnijela i najveći teret  izbjegličke krize odlučila da ne želi imigrante; 67 % Nijemaca je protiv, a njih samo 26 % nema ništa protiv aktualne politike po tom pitanju.

Masoni zapovjedili Europi uvoz izbjeglica – uspostavljaju Novi svjetski poredak 

Na površinu su  davno isplivali oni koji su ZA, kao i oni koji su PROTIV. Tako je uz masovne medije, Ujedinjene narode i ostale Soroševske organizacije svoj glas za izbjeglice dalo i masonsko društvo diljem svijeta, uz političare na vrhu vlasti.

Nasuprot milijunskom broju građana koji to ne žele, i koji kažu da je u pitanju apsolutno ‘silovanje’ svih naroda Europe, a ne demokracija! Međutim, glas običnih građana rijetko ćete čuti u medijima! I svi to znaju i baš nitko ne reagira!

Čak 28 velikih loža slobodnih zidara potpisali su službenu izjavu u kojoj rijetko viđenom otvorenošću razjašnjavaju fenomen useljavanja bez ograničenja i bez pravila koji upravo paralizira Europu. Fenomen koji očituje sve veći jaz između elita i naroda.

Jedinstvo loža od Turske do Portugala, od Italije do Irske i Poljske

Među potpisnicima nalaze se Veliki orijent Francuske, Velika loža Austrije, Veliki orijent Švicarske, Velika loža Francuske, Veliki orijent Belgije, Velika loža Belgije, Veliki orijent Hrvatske, Veliki orijent Irske, Velika loža Italije, Veliki orijent Luksemburga, Veliki orijent Poljske, Veliki orijent Portugala, Veliki orijent Grčke, Ženska velika loža Turske i još mnoge druge.

Masoni od europskih vladara ne zahtijevaju samo prihvat svih useljenika, nego puno više od toga. Od europskih vladara masoni očekuju masovno primanje i implementiranje njih u društvo – dugoročno. Masoni svijeta tako su pokazali začuđujuće jedinstvo koje se očituje kroz faktičku konvergenciju sa službenim strategijama Europske unije i većine članica EU-a. Potpuna jednakost između slobodnog zidarstva i političkih dužnosnika i čelnika rijetko  je ovako očito iskazana.

Pojedinačan slučaj? Čisto sumnjamo. ‘Suglasje ima jedan cilj: podrivanje temeljnih elemenata naše društvene zajednice kao što su domovina, identitet, narod, piše Corrispodenza Romana.

Službeni dokument masonskih loža obrazložio je zahtjev za useljavanjem bez ograničenja nadvladavanjem ,’nacionalnih egoizama’ i davanjem prednosti ,’općim interesima’ koji nisu pobliže definirani i koji zahtijevaju, ‘inovativnu politiku dobrodošlice’.

Lože ne spominju samo uzvišene namjere, nego izriču i opomenu. Ako vlade ne budu držale otvorenima svoje granice i time ne budu ispunile slobodnozidarski zahtjev, doći će do ‘podjela i konflikata’ te do ‘ponovnog oživljavanja nacionalizama’ u Europi, a to je nešto što se po njima mora ‘satrati’.

Europske slobodnozidarske lože ne kažu kako treba postići kvadraturu kruga, kako se interesi izbjeglica i sve više rastuće bujice useljenika mogu uskladiti s interesima europskih naroda. Slobodnim zidarima je dovoljno javno definirati fiksnu točku kaoconditio sine qua non. ‘Useljavanje iznad svega, piše Corrispodenza Romana.

Danas vi imate masonske zapovijedi koje mora provoditi kršćanska Europa bez da se narod išta pita! Pa vi recite da živite u demokraciji.  Cilj svega ovoga je jasan; uništenje kršćanstva, ali i svih drugih naroda te uspostava države jednoumlja, koja se implementira baš sada, kad svi šutite u sluganstvu masonerije!

Probudite se, probudite ljude oko sebe! Recite dosta služenju!
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,