Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » EKSKLUZIVNO: BILDERBERG ČLAN KAŽE DA JE TAJNOST SASTANAKA BITNA (VIDEO)

EKSKLUZIVNO: BILDERBERG ČLAN KAŽE DA JE TAJNOST SASTANAKA BITNA (VIDEO)

bilderberg-tilichČlan Bilderberg grupe Stanislav Tillich krši pravila sjenovite grupe o tajnosti šokantnim komentarima

Član Bilderberg grupe Stanislav Tillich bi mogao ugroziti svoju buduću nazočnost na tajnim sastancima Bilderberg grupe nakon njegovog komentara o inzistiranju grupe na tajnosti.

Priznao je novinarima da je organizacija u osnovi snažna lobistička skupina.

Bilderberg sudionici su vezani Chatham House pravilima i rečeno im je da ne raspravljaju ništa o susretu s novinarima, tako da je Tillicha da kaže nešto u javnost zapravo veliki rizik za njega.

Tillich, guverner Saske pokrajine Njemačke, koji se pojavio na ovogodišnjoj službenoj listi, je bio zatečen pitanjima novinara Infowarsa, Rob Dewa i Tilman Knechtela kada je napuštao crkvu u Dresdenu noćas.

Nakon drugog dana sastanka i prljavih poslova, očito je da je Tilich morao na ispovijed grijeha.

Tillich je odbio odgovarati na pitanja o svojoj povezanosti s Bilderbergom, nakon čega su ga njegovi pratitelji ugurali u automobil. Međutim, Tillich je ranije razgovarao sa novinarom Max Bachmannom i dao je bolji uvid u sve što se događa na Bilderberg konferenciji.

Guverner je drsko priznao da je Bilderberg prilika za njega da privuče investicije u gradu Dresden preko očijukanja sa njemačkim političarima, poslovnim ljudima i ostalim članovima globalne elite.

“Nadam se da će članovi napustiti ovaj grad znajući da će biti vrijedno ulagati ovdje”, rekao je Tillich, rušeći medijsku slika Bilderberga samo kao “sastanka na kojem se razgovara”.

Tillich je senzacionalno otkrio da mu ne bi bilo dopušteno biti u neposrednoj blizini nekih od starijih članova Bilderberga: “Članovi poput mene su sjedili za stolom s deset drugih ljudi i vidjeli smo drugih 120 članova iz daljine.”

“Kada je večera završila, ja sam samo otišao ponovo kući”, dodao je.

Na pitanje je li bio kakav komentar na kritike od strane novinara da bi Bilderberg trebao biti transparentniji oko svojeg dnevnog reda, Tillich je spomenuo da grupa Bilderberg objavljuje svoj popis sudionika i nejasni popis tema o kojima će raspravljati.

“Ja osobno volim priliku u kojoj mogu raspravljati neke stvari bez prisustva javnosti i medija, što je isto ono što rade kompanije kada su se odlučuju o novim strategijama ili političari koji rade na novim zakonima (koji) imaju interes tajnosti, isto tako.”

“Ista stvar vrijedi i za ove ljude na Bilderbergu koji žele govoriti o vlastitim određenim temama”, dodao je Tillich, tvrdeći da se donose odluke tijekom sastanka.

Međutim, kao član Bilderberga, Will Hutton je jednom priznao: “Postignuti konsenzus je pozadina po kojoj se  ravna politika u svijetu.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,