Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Američka vojska je uzrokovala potres u Kaliforniji uporabom seizmičkog oružja (VIDEO)

Američka vojska je uzrokovala potres u Kaliforniji uporabom seizmičkog oružja (VIDEO)

potres-kalifornijaDokaz je nepobitan! Nedavni potres u Kaliforniji i njegov vrlo nepravilni obrazac potresa govore zapravo da je potres bio uzrokovan od strane čovjeka, tj. američke vojske, što otvara mogućnost da su stvorili i sada testiraju sustav seizmičkog oružja

Potres magnitude 5,2 pogodio je Južnu Kaliforniju rano u petak, i podigao na noge stanovnike iz kreveta oko 01:05 sati po lokalnom vremenu. Potres pogodio rasjed San Jacinto, jedan od najaktivnijih pukotinama u tom području.

Isti rasjed je bio pogođen potresima magnitude 6 u 1937. i magnitude 5,3 u 1980. godini.

Ništa neobično za sada. Kalifornija je prepuna seizmičkim aktivnostima i potresi su česti.

Ali ne potresima kao što je ovaj.

“Priroda ne radi potrese koji čine pravi kut i koji idu po pravoj liniji”

Mještani počeli izvještavanje da su doživjeli neobično visoku količinu potresa za magnitudu 5,2 glavnog potresa. Kad su to pitanje istražili seizmolozi, postalo je očito da su lokalni izvještaji bili u pravu – postojao je značajan klaster udarnih valova iza potresa koji su se prostirali na površini od oko 10 x 6 kilometara.

Ti naknadni potresi nisu ni trebali biti tako jaki, kao da dolaze iza puno većeg potresa, a bili su relativno plitki, na dubini između 9 i 15 km, za razliku od glavnog udara na 1.4 km dubine – ostavljajući seizmologe sa velikim pitanjem iznad glave.

potres-saizmickiMeđutim kada su promatrali naknadne potrese sa kompjuterskim softverom, stvari su postale jako zanimljive. (slika gore)

Stručnjaci su bili šokirani pravokutnim, mrežastim rasporedom potresa. Bili su raspoređeni u urednim, čitljivijem redovima te je u jednom trenutku čak i pod točnim kutem od 90 stupnjeva.

Nekoliko sati kasnije, nakon još dodatnih podrhtavanja, uzorak se promijenio – ali i dalje je izgledao nevjerojatno geometrijski, sa ravnim linijama i pod pravim kutom.

Objavljeno je među ljudima koji prate potrese i šok-line potresa godinama da nitko nikada nije vidio takav uzorak potresa kao što je ovaj.

Neprirodno savršeni uzorak geometrije kao ovaj postavlja pitanje, da li su ovi potresi uzrokovani da se dogode u ovom uzorku mreže? I ako je tako, tko ili što je tome uzrok?

Je li američka mornarica testira ‘seizmički sustav naoružanja’?

Možda je slučajnost da je ovaj neprirodni potres, prekidajući prirodna pravila i zbunjujući seizmologe, došao iz ograničene militarizirane zone.

No, to sigurno nije slučajnost. Ima dovoljno dokaza koji sugeriraju da vrlo vjerojatno taj potres nije bio prirodni događaj, a vrlo vjerojatno je bio bez presedana vojno seizmički događaj.

Postavlja se pitanje – što rade? Da li se vojska igra s vatrom i pokušava koristiti potrese kao oružje? U već aktivnom području, poput Kalifornije, posljedice mogu biti katastrofalne. A ako stvaraju i testiraju sustave seizmičke oružja, na kome će koristiti ovo novo oružje?

Kako javnost očekuje već najavljivani “Veliki” potres u Kaliforniji, i to već godinama – vlada bi mogla imati u planu kreirati ogromnu katastrofu kao pokriće, kako bi donijla izvanredno stanje i militarizirala veliki dio zemlje?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,