Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » HRVATSKA U TEŠKOJ DEPRESIJI: Srbi HAARP-om truju Hrvate i potiču iseljavanje

HRVATSKA U TEŠKOJ DEPRESIJI: Srbi HAARP-om truju Hrvate i potiču iseljavanje

haarp-srbija-hrvatskaNa službenoj stranici Hrvaske akademske zajednice i dijaspore (HAZUD) objavljen je članak Zdenka Tibold, koji tvrdi da Srbija odašiljanjem elektromagnetskih valova preko HAARP uređaja, “izluđuje građane Hrvatske i Bosne i Hercegovine, potiče iseljavanje mladih, opću depresiju, mržnju i netoleranciju”

“Ti valovi, kako se navodi, posebno negativno djeluju na Ustavni sud pa ukidaju pravomoćne presude, preinačuju presude po željama nalogodavaca, oslobađaju kriminalci, a osuđuju i zatvaraju nevini, pogotovo branitelji Domovinskog rata i sve one koji se usprotive zlu.”

Za tu svoju tvrdnju Tibold navodi: “Nije li zanesenost osobom i likom Josipa Broza Tita, desetim s liste najvećih svjetskih zločinaca, ubojicom Hrvata, i klanjanje njegovom mrtvom liku, upravo dokaz ‘kontrole uma’ i ‘ispranih mozgova’.

Objašnjava da je kopiranje “nevidljivih” moždanih valova jednog čovjeka na mozak drugog tehnologija pod nazivom “EEG kloniranje”, koju, kako tvrdi, Srbija već “dugo tajno primjenjuje po svijetu”, pa su preko KOS-a i Udbe najprije klonirali i “pokorili pojedince u Americi, Kini, Britaniji, Francuskoj, Rusiji, EU-u i UN-u “.

Danas taj proces stavljanja pod kontrolu uma i ovladavanja svijetom ubrzano nastavljaju na području bivše Jugoslavije, odakle je sve krenulo 1990. svjesno planiranim i izvedenim ratnim sukobom, a sada sa željom da potpunim preuzimanjem vlasti uz pomoć “kloniranih vođa” uspostave regionalnu silu.

Izgrađenim sustavom zemaljskih odašiljača diljem Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije, spremaju se za masovno “umno porobljavanje” ljudi, “masovno iseljavanje” ili “razbolijevanje sa smrtnim posljedicama”, čak i za “masovno ubijanje” kako bi ostvarili navedeni plan. A sve u projektu nastavka etničkog čišćenja od nesrpskog stanovništva, tvrdi autor.

Po Teslinim nacrtima, nastavlja Tibold, Srbija planira napraviti neprobojni štit koji bi je osigurao od napada svih vrsta danas poznatog atomskog, nuklearnog ili kemijsko-biološkog oružja, a za to im je potreban ugljik kako bi se interakcijom stvorila dijamantna kristalna struktura kroz koju ništa ne bi moglo proći.

Hrvatski mediji koji prenose ovaj članak navode da je ovo samo dio “velike srpske teorije ovladavanja” koja se potanko razrađuje na stranicama HAZUD-a.

HAARP Balkan suša

Svjetski kuriozitet

Ovo je samo dio navoda iz velike srpske “teorije ovladavanja” koja se potanko razrađuje na stranicama HAZUD-a, a jedna od tvrdnji čak i zvuči koliko-toliko razumno: “Ljudi diljem svijeta svjesno su napadnuti kemikalijama i otrovima koji se sve više nalaze u vodi, zemlji, zraku, lijekovima, hrani i koji utječu na metabolizam, imunitet, razne bolesti.”

Teorija zavjere na bijelom svijetu ima koliko hoćete, ali ova, objavljena na Akademijinim stranicama, ipak je jedna od, priznat ćete, najveličanstvenijih!

Domazet Lošo: Napadaju nas bljutavim serijama

Davor Domazet Lošo, umirovljeni admiral, koji se godinama bavi i geostrategijom, član je HAZUD-a od prošle godine. Ovako nam je prokomentirao navode o “elektromagnetskoj zavjeri” Srbije:

Otkad je Bog stvorio svijet, ima i valova i magneta, pa tako i elektromagnetskih valova, a znamo da oni pokreću najrazličitije procese i utječu na život na Zemlji. E sad, može li se njima upravljati tako da djeluju na mozak određene nacije, ne znam, ali sasvim sigurno znam da se može preko – medija – lakonski je odgovorio Domazet:

Napadnuti smo kilometrima bljutavih serija, tonama nevažnih pitanja i odgovora, a od deset tema u medijima devet je lažnih – eto, to vam je glavno trovanje mozga!
 

 
(članak u originalu na hazud.hr, tanjug.rs,slobodnadalmacija.hr)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,