Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NAPOKON ISTINA! LJUBAVNIK MASOVNOG UBOJICE IZ ORLANDA OTKRIVA PRAVI MOTIV MASAKRA U NOĆNOM KLUBU – TO NIJE ISLAMSKI TERORIZAM

NAPOKON ISTINA! LJUBAVNIK MASOVNOG UBOJICE IZ ORLANDA OTKRIVA PRAVI MOTIV MASAKRA U NOĆNOM KLUBU – TO NIJE ISLAMSKI TERORIZAM

orlando-ubojica-gayMuškarac koji tvrdi da je bivši gay ljubavnik masovnog ubojice iz Orlanda Omar Mateena, je u javnost izjavio da masakr u noćnom klubu Pulse nije bio teroristički napad na osnovi islamskog fundamentalizma, već oblik “osvete”

Ova nova informacija, čini se da će direktno pobiti službenu verziju koja kaže da je Mateen bio motiviran željom da izvrši napad islamskog terora u ime ISIS-a, koji se temeljio isključivo na pozivu policiji od strane Mateena za vrijeme masakra.

“Ja sam plakao kao nikada do sada”, rekao je prikriveni muškarac. Identificiran samo kao “Miguel”, je rekao za španjolski kanal Univision News. “No, zašto želim reći istinu je da on to nije učinio za terorizam. Po mom mišljenju on je to učinio iz osvete.”

Miguel je rekao da su njih dva sudjelovali u stilu odnosa “prijatelj s povlasticama” nakon sastanka na gay dating aplikaciji Grindr, dodajući da je ubojica iz Orlanda, koji je ubio 49 ljudi u svom nasilnom napadu, bio “100 posto” gay.

Navodni ljubavnik Mateena rekao je za Univision da su se susreli između 15 – 20 puta tijekom njihove veze, koja je završila u prosincu prošle godine, nakon što je Miguel odselio iz Orlanda

Miguel je rekao za Univision da on nikada ne bi pomislio da je Mateen bio sposoban za obavljanje pokolja koji je rezultirao smrću 49 ljudi, i ranjeno još 50.

“Ja nisam ništa primjetio. Bio je vrlo sladak momak”, rekao je Miguel. ” On se volio maziti … To je jedna od stvari koje sam na početku vidio od njega. On je bio u potrazi za ljubavi. On je želio biti prihvaćen.”

Miguel je rekao da je tijekom rasprave o Mateenovoj praksi islama, ubojica iz Orlandoa opisao muslimansku vjeru kao “lijepu i duhovnu religiju.”

“To je vjera (islam) u kojoj se sve vrti oko ljubavi. Svi su dobrodošli. Gay, trans, biseksualci, hetero, svi”, Miguel se podsjetio Mateenovog govora.

Tijekom intervjua, Miguel je također otkrio da je Mateen bio bijesan protiv gay muškaraca iz države Puerto Rico, najvjerojatnije jer je Mateen imao imao spolni odnos sa dva portorikanska muškaraca, od kojih je kod jednog kasnije otkriveno da je HIV pozitivan.

“Obožavao je latino, gay latino, sa smeđom kožom – ali on se osjećao odbačen”, rekao je čovjek. “Osjećao se iskorišteno – bilo je trenutaka u Pulse noćnom klubu u kojima se osjećo jako loše. Dečki su ga iskoristili. Bio je jako pogođen.”

Mateen je bio “užasnut”, jer je i on, također, bio HIV pozitivan, rekao je Miguel.

“Kada sam ga pitao što će učiniti sada, njegov odgovor je bio: “Ja ću ih natjerati da plate za ono što su mi učinili”, prisjetio se Miguel.

FBI je potvrdio ovaj intervju.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,