Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » JUNKER BRITANSKE ZASTUPNIKE U PARLAMENTU PITAO ZAŠTO SU DOŠLI – Svi su se zatim dobro nasmijali kao da je netko ispričao vic (VIDEO)

JUNKER BRITANSKE ZASTUPNIKE U PARLAMENTU PITAO ZAŠTO SU DOŠLI – Svi su se zatim dobro nasmijali kao da je netko ispričao vic (VIDEO)

juncker-eu-parlamentPredsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker, malo u šali, a malo i u zbilji, izravno se obratio britanskim zastupnicima u Europskom parlamentu

On je prethodno istaknuo da je neophodno da se u Bruxellesu razgovara o rezultatima referenduma o izlasku Velike Britanije iz Europske unije.

“Mi trebamo poštovati britansku demokraciju i odluku koju su oni donijeli”, rekao je Juncker, prije nego što ga je prekinuo aplauz britanskih zastupnika.

Uslijedila je kratka pauza, pa komentar:

“Ovo je posljednji put da aplaudirate ovdje … Vrlo sam iznenađen što ste ovdje, borili ste se za izlazak, britanski narod je glasovao … Zašto ste ovdje?”, Upitao je Juncker.

Fascinantno je da se nakon ovog pitanja grohotom nasmijala većina parlamentaraca. Nakradno licemjerstvo Europske unije – uživo.
 

 
(B92)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,