Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » EKSKLUZIVNO! PUTIN objelodanio datum kada će iznijeti dokaze koji će uništiti američku vladu i iluminate!

EKSKLUZIVNO! PUTIN objelodanio datum kada će iznijeti dokaze koji će uništiti američku vladu i iluminate!

putin-911Ruski predsjednik Vladimir Putin imenovao je datum objavljivanja dokaza o umiješanosti vlade i obavještajnih službi SAD, u kako je naveo, “kontroliranom rušenju” i napadu na Svjetski trgovački centar 11. rujna 2001. godine

Putin je kao boksač, siguran u vlastitu snagu i da bi smanjio pritisak od strane SAD, on čeka pravi trenutak da zada odlučujući udarac.

Dokazi su toliko eksplozivni da on zna da je potreban samo jedan pravi udarac koji sve rješava u njegovu korist.

Prema navodima insajdera iz Kremlju, Putin čeka 09. 11. 2016. kao datum kada će konačno objaviti satelitske snimke koji dokazuju najmračnije tajne američke vlade: da su napadi terorista bili pod “lažnom zastavom” u događaju koji je počinjen prema svojim građanima.

Tajne terorističke aktivnosti američke vlade u zemlji i inozemstvu će također biti objelodanjene, one izravno podrivaju kredibilitet američke nacije na svjetskoj sceni i dokazuju da je Vladimir Putin jedini veliki i ozbiljan svjetski lider koji se istinski bori protiv mračnih sila i terorizma.

Opće je poznato da je Vladimir Putin ljubitelj sinhronizacije, 11. rujna je jednostavno mnogo više od same godišnjice napada. To je ujedno i početak politički nestabilnog razdoblja SAD.

Da se ne zaboravi: Mračne tajne vlade sjedinjenih država su isto tako njihova najveća Ahilova tetiva.

Udarac koji sprema Vladimir Putin teško će pogoditi Ameriku. Izazvat masovne prosvjede diljem zemlje u nezadrživim izljevima javnog bijesa koji će dovesti do narodnog ustanka a gotovo sigurno i do revolucije. Američka vlada će biti potpuno uništena a novi svjetski poredak koji ona podržava će biti bačen u kaos.

2016. je godina u kojoj je Putin obećao da će uništiti iluminate. Jednostavan korak, izbora pravog trenutka da se Ahilova tetiva iskoristi da bi se stvorila prednost, možda je prvi korak da se uzdrma status quo situacija i ispuni dato obećanje.
 
(vestinet.rs)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,