Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » George Soros planira stvoriti EU Superdržavu u kojoj će vladati Novi svjetski poredak

George Soros planira stvoriti EU Superdržavu u kojoj će vladati Novi svjetski poredak

eu-sperdrzava-soroGeorge Soros i njegovi prisni prijatelji Novog Svjetskog Poretska bježe na sve strane prestravljeni nakon Brexit i rade prekovremeno iza kulisa o planovima kako bi osiguralo zadržavanje svoje kontrole nad čovječanstvom

Planovi su već iznijeti i omogućili bi pretvaranje trenutne EU u još centraliziraniju superdržavu, i sa manje prostora za smetnje od strane nacija koje žive u Europi i koje se odluče slijediti britanski primjer i povratiti suverenitet.

Pod radikalnim prijedlozima, zemlje EU će izgubiti da imaju svoju vojsku, kazneno pravo, sustav oporezivanja ili središnje banke, uz svu moć koja se prenosi u Bruxelles.

Brexit je bacio budućnost Europske superdržave i Novi Svjetski Poredak u kaos, ali umjesto da im čestitamo na pobjedi u ovoj bitci, anti-globalisti sada moraju imati na umu da su u ratu.

Elita Novog svjetskog poretka sje imala tako snažan stisak nad čovječanstvom, toliko dugo, da je naivno misliti da će odustati na prvi znak javne pobune. Ulazimo u kritičnu fazu u svjetskoj povijesti i moramo zadržati pogled na ono što globalna elita pokušava razvaljajti kao krizni plan kako bi osigurali zadržavanje središnje kontrole nad masama.

Savršeni “red iz kaosa”, elita sada počinju pokazati svoje planove. Predvidljivo, i ne piše nam se lijepo.

Problem. Reakcija. Riješenje.

Što će izaći iz glasovanja da Britaniju napusti Europsku uniju, i koji će biti koristi od toga?

Postoji znatni razlog da se misli da se nešto krije iza toga jer je elita milijardera ta koja je stvorila EU na prvom mjestu.

Ako je pritisak za Brexit-om potaknut europskim bijesom protiv neograničene migracije i popratnih pojava ekstremnih sukoba kultura, terorizma i masovnih incidenata silovanja, onda je to bio kriza koju voli elita iz Davosa, a posebno Bilderberg elita koja se igra sa nama.

Problem: Europa je na rubu propasti

“Ako ju razbite, morate ju kupiti.”

Svi smo čuli za gornju maksimu, koja bi značila kao upozorenje nespretnim kupcima da trgovina neće platiti bilo kakve gubitke. No, na globalnoj razini, to je recept za kupnju slomljnih nacija (zemlje bivše Jugoslavije), poduzeća (hrvatska privatizacija) i cijelih kontinenata (ili barem njihove najvrednije imovine) za novčana jedinice kao što je dolar.

To je ta vrsta manevra koji treba uzeti u obzir kada se gleda na pravi učinak Brexita, kao i prave razloge intenzivne krize migranata koja je pogodila Europu kroz migrantski val tijekom posljednjih nekoliko godina.

Na primjer, glavni šef migracija UN-a Peter Sutherland, koji koji je usput i ne-izvršni predsjednik Goldman Sachs International i član upravnog vijeća o Bilderberg odbora, doslovno je pozvao na migraciju kao oružje koje bi moglo “potkopati” homogenost i suverenost europskih naroda.

Gospodin Sutherland, koji je prisustvovao sastancima grupe Bilderberg, rekao je odboru: “Sjedinjene Američke Države, ili Australija i Novi Zeland, su društva migranata, te stoga lakše prihvaćaju one iz drugih sredina nego što to Europa može, koja još uvijek gaji osjećaj homogenosti i različitosti od drugih.”

“I to je upravo ono što treba učititi po mojem mišljenju da se Europska unija potkopa”.

To je bilo još u 2012. godini, nakon čega je val sirijskih migranata zapljusnuo Europu.

Paniku u svezi Brexita je proširio George Soros i njegovi moćni prijatelji, savršen izgovor kada im je potrebno intervenirati.

Soros je isplanirao nekoliko poteza unaprijed:

G. Soros također tvrdi da i dalje postoji velika šansa da će se Europska unija srušiti pod težinom migracijske krize, nastavljajući sa izazovima u Grčkoj i potencijalnim izlazom Velike Britanije iz EU-a.

“Ako Britanija napusti, to bi moglo osloboditi opći egzodus, i raspad Europske unije će postati praktički neizbježan”, rekao je on.

Tjedan uoči Brexita, George Soros je u međuvremenu navodno preselio 37% svojih dionica u zlato – što znači da će on masno zaraditi na raspadu Europske unije.

Ipak, Soros i Lord Rothschild bili su među onima koji su pisali prije događaja – upozorenje od uništenja koje će proizaći iz pokušaju da Britanija napusti Europsku uniju – a sada su oni gledaju kako ona gori. (Njihova “feniks” plan za stvaranje reda iz pepela je potreban da bi izbalansirao ovu propast.)

Rješenje: Nova europska superdržava pod kontrolom bankara

Dakle, EU se suočava s krizom raspada zbog atmosfere gospodarskog kolapsa.

Financijski krajolik će izgledati nešto poput Europe nakon Drugog svjetskog rata – u ruševinama, čekajući pobjednike da ih spasi i obnovi živote ljudi koje su poharala ratnih razaranja.

Planovi su već iznijeti da se trenutna EU pretvorit u još centraliziraniju superdržavu, i sa manje prostora za smetnje od strane nacija koje žive u Europi, u slučaju da postanu nesretni.

Ministri vanjskih poslova Francuske i Njemačke su otkrili plan u kojem se navodi što će učinkovito napraviti sa pojedinim zemljama članicama u onome što je opisano kao “ultimatum”.

Pod radikalnim prijedlozima će zemlje EU izgubiti pravo da imaju svoju vojsku, kazneno pravo, sustav oporezivanja ili središnje banke, uz svu moć koja će se prenijeti u Bruxelles.

Još u siječnju, George Soros je pozvao na nove velike inicijative – poput Marshallovog plana za obnovu Europe nakon Drugog svjetskog rata – sa čvrstim vezama za buduću kontrolu europskih zemalja u doglednoj budućnosti.

Soros, koji stvarno sada pokazuje svoju ubrzavajuću starost, izjavio je još u siječnju 2016. godine:

“Europska unija je u egzistencijalnoj krizi. I, treba izaći iz toga, zbog problema migracija koje učinkovito i uznemirujuće vode Europsku uniju do raspada. Došlo je vrijeme kada je potrebno imati veliki inicijativu – nalik na Marshallovo plan – koji je apsolutno primjeren”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , ,