Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » NIJE VIŠE TEORIJA ZAVJERE: CIA KONAČNO PRIZNALA GEOINŽENJERING ‘STRATOSFERSKO ŠPRICANJE AEROSOLIMA’ ILI CHEMTRAILS

NIJE VIŠE TEORIJA ZAVJERE: CIA KONAČNO PRIZNALA GEOINŽENJERING ‘STRATOSFERSKO ŠPRICANJE AEROSOLIMA’ ILI CHEMTRAILS

cia-spricanjeCIA je izdala zapanjujuće izvješće na svojoj web stranici koje potvrđuje postojanje američkog programa modifikacije vremena koji koristi Chemtrailse na nebu

Govor koji je održao direktor CIA-e John O. Brennan Vijeću za vanjske odnose prepisan je i objavljen na službenim stranicama CIA-e na 29. lipnja 2016. godine.

U govoru, Brennan priznaje da geoinženjering preko Chemtrailsa može pomoći u smanjenju globalne temperature u “borbi protiv globalnog zatopljenja”.

Cia.gov izvještava na svojim stranicama:

“Drugi primjer je niz tehnologija, koja se često skupno naziva kao geoinženjering – bi mogle pomoći preokrenuti učinke zagrijavanja globalnih klimatskih promjena. Ona tehnologija koja je pridobila moju osobnu pažnju je stratosferska injekcija aerosola ili SAI (Stratospheric aerosol injection), metoda zasijavanja stratosfere s česticama koje mogu pomoći reflektiranju sunčeve topline, na isti način na koji vulkanske erupcije to čine”, rekao je Brennan vijeću.
.
.
.

U 36 godina otkako sam prvi put ušao vladu, nikada nisam vidio vrijeme s takvim zastrašujućim nizom izazova po sigurnost naše nacije. Značajan među tim izazovima je da neke od institucija i odnosa koji su bili stupovi nakon završetka Hladnog rata pod ozbiljnim stresom.

SAI program (Stratosferska injekscija aerosola ili chemtrails) bi mogao ograničiti globalni porast temperature, smanjuje neke rizike povezane s višim temperaturama i pod uvjetom da je svjetsko gospodarstvo dobije dodatno vrijeme za prijelaz sa fosilnih goriva. Proces je također relativno jeftin.

National Research Council procjenjuje da će u potpunosti angažiran SAI (chemtrails) program koštati oko 10 milijardi dolara godišnje.

Kao što obećavajuće može biti, SAI će pokrenuti niz izazova za našu vladu i za međunarodnu zajednicu.

S tehničke strane, smanjenje emisija stakleničkih plinova i dalje će morati pratiti SAI da bi smanjilo učinke klimatskih promjena, kao što su kiselost oceana, jer SAI sami neće ukloniti stakleničke plinove iz atmosfere.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , , ,