Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ENGLEZI OTKRILI NEŠTO ŠOKANTNO: Kamerman pronašao nepobitan dokaz, George Bush stoji iza rušenja tornjeva blizanaca! (VIDEO)

ENGLEZI OTKRILI NEŠTO ŠOKANTNO: Kamerman pronašao nepobitan dokaz, George Bush stoji iza rušenja tornjeva blizanaca! (VIDEO)

tornjevi-blizanciBritanski tabloid Sun je objavio članak o kamermanu Kurt Sonnenfeldu, kome je omogućen poseban pristup Tornjevima blizancima poslije rušenja

On tvrdi da posjeduje snimak koji nepobitno dokazuje da je administracija George Busha odgovorna za teroristički napad 11. rujna 2001. godine.

Kurt Sonnenfeld je tih dana radio pri američkom ministarstvu domovinske sigurnosti. Dobio je neograničeni pristup srušenim zgradama i rečeno mu je da snimi sve što vidi.

Međutim, nikada nije predao snimke jer tvrdi da su neoboriv šokantni dokaz da je vlada SAD-a unaprijed znala da će se dogoditi teroristički napad.

Kako navodi Sonnenfeld, ispod Svjetskog trgovinskog centra naišao je na prazan sef koji je isražnjen prije udara aviona, što ukazuje na to da se znalo za napad.

Poslije toga, Sonnenfeldov život je počeo raspadati.

Uhićen je zbog ubojstva svoje žene koja pronađena s metkom u glavi.

Iako je optužnica kasnije povučena, on je napustio zemlju i pobjegao u Argentinu zbog straha da će ga uhititi ili ušutkati.

“U jedno sam siguran. Obavještajne službe su znale što će se dogoditi i u najmanju ruku su dozvolile da se to dogodi”, rekao je Sonnenefeld u jednom dokumentarcu snimljenom u Argentini.

“Ne samo što su znali, već su i sudjelovali u tome”, dodao je.

Po njegovim riječima, najsumnjivija stvar je rušenje zgrade 7 Svjetskog trgovačkog centra, koja nije pretrpjela nikakvo oštećenje u napadu.

“Ovu zgradu nije udario zrakoplov, ali unatoč tome, ta 47-katna zgrada se srušila za samo 6,5 sekundi u savršenoj imploziji”.

Sonnenfeld i sada živi u Argentini, gdje se u međuvremenu oženio i dobio dvije kćeri. Administracija SAD je već nekoliko puta bezuspješno pokušala od argentinskih vlasti izdjelovati njegovo izručenje.

Slične tvrdnje su iznosili i drugi ljudi prije Sonnenfelda, ali su uvijek okarakterizirane kao teorije zavjere. Također, mnogi su uvjereni da se Sonnenfeld bijegom u Južnu Ameriku izvukao zbog ubojstva žene.

Prava istina se možda nikada neće saznati.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(Kurir,vestinet.rs)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,