Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » EKSKLUZIVNO: Putin zabranio Pokemon GO u Rusiji zbog povezanosti sa CIA-om

EKSKLUZIVNO: Putin zabranio Pokemon GO u Rusiji zbog povezanosti sa CIA-om

pokemon-putinVladimir Putin je proveo zabranu Pokemona u Rusiji nakon što je interna državna istraga pokazala da viralna smartphone igra proširene stvarnost ima izravne veze s CIA-om i širom obavještajnom zajednicom i koristi se za tajno prikupljanje podataka u kolosalnim razmjerima

Mladi su prevareni u odavanju informacija o svojoj privatnosti ovim obavještajnim službama, prema izvorima iz Kremlja, a dok igrate igru ​​oni djeluju kao nesvjesni obavještajni sakupljači za CIA-u.

Igra ima opsežan popis nametljivih dopuštenja za praćenje, a to su zapravo one “kaluzule za korištenje” koje su podigla obrve Kremlju i izazvale istragu koja je u tijeku.

Kreator igre, tvrtka Niantec, usko je povezana sa CIA-om. Niantecov CEO, John Hanke je stvorio kompaniju Keyhole u 2001. – koju je kasnije kupio Google.

Većina novca koji se koristila za stvaranje kompanije Keyhole je došla iz Nacionalnog geo-prostorne obavještajne agencije i CIA-e.

Pokemon GO je vrhunac karijere do sada kojim je Hanke dobio prikupljanjem podataka.

On je obavještajni operativac Novog Svjetskog Poretka čija karijera je u stvaranje genijalnih načine za bezazleno špijuniranje građana i prikupljanje informacije natrag u obavještajne službe.

Uz pokretanje viralne igre, CIA učinkovito regrutira milijune koji nisu ni svjesni, koristeći ljude da rade kao obavještajni i nadzorni operativaci, skupljajući podatke za obavještajne službe.

Agencija koja želi snimke unutrašnjosti kuće ili zgrade, sada može tamo staviti poželjan Pokemon, a naivni građani će prikupiti snimke za njih.

Putin, koji je obećao da će uništiti Novi Svjetski Poredak u 2016., smatra da je smartphone igra proširene stvarnosti zapravo slučaj “vuka u ovčjem odijelu”.

Igra nije još bila izdana u Rusiji, međutim, neki ruski obožavatelji Pokemona su dobili pristup te su počeli igrati igru u Moskvi, što je navelo Putina da ih upozori da ostanu daleko od svojih prebivališta i vladinih zgrada zbog sigurnosnih opasnosti.

Pokemon GO u Rusiji ima izgleda ograničen životni vijek i u drugim zemljama koje pokazuju znakove nove zabrane igranja ove igre koja je financirala CIA, baš zbog sigurnosnih razloga.

Kina, najveće svjetsko gaming i smartphone tržište, izrazivala je sumnju u Pokemon GO, smatrajući da bi mogao biti trojanski konj za ofenzivne vojne akcije od strane SAD-a i Japana.

Pokemon GO predstavlja najnoviji alat za zavođenje ljudi. On je jedan oblik hipnoze i može imati zlokobne posljedice.

Novi svjetski poredak je zaveo ove mlade ljude i koristi ih za stvaranje zalihe podataka visoke razlučivosti i bogatih slika svoje okoline – uključujući i slike osobnih prostora – koje će biti prikupljene i pohranjene od strane CIA-e.

Izvori iz Kremlja vjeruju da je najveća zamjerka klauzule u ugovoru kod igre Pokemon GO koja je prihvaćena prilikom instalacije ova: “Možemo razotkriti (ili prodati) podatke o vama (ili vašem autoriziranm djetetu) koje su u našem posjedu ili predati vlastima ili službenicima za provedbu zakonu ili privatnim stranama.”

Drugim riječima, sve što vaša smartphone kamera snima dok pokušavate uhvatiti Pokemona može se i koristit će se protiv vas na sudu. OPREZ !!! (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , ,