Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EMISIJA ‘Klopka’ odgovorila na ključno pitanje: Tko vlada Hrvatskom?

EMISIJA ‘Klopka’ odgovorila na ključno pitanje: Tko vlada Hrvatskom?

klopka-tko-vladaEmisija ‘Klopka’ nastojala je razotkriti stvarne vladare Hrvatske – do tehnomenadžerske klike, tajnovite Labrador grupe, pa do korupcije na svim razinama

Gosti su tako bili Pašk Kačinari – dokumentarist bankarskih pljački, Natko Kovačević – predsjednik udruge ‘Pravednik’, Ivan Valek – već poznati gost i renomirani član ‘Antikorupcijske fronte’, te Robert Špehar – aktivist iz Njemačke.

Početak emisije nastojao je odgovoriti na pitanje tko je kroz stoljeća vladao Hrvatskom. Zaključak je bio da je veliki broj poznatih Hrvata iz prošlosti zapravo bio sluganskog mentaliteta, a od prvog svjetskog rata britanske tajne službe infiltrirale su se u sve pore tadašnjeg jugoslavenskog društva. Paralelno se mreža širila razvojem banaka i otvaranjem loža tajnih društava.

Stvaranjem prve Jugoslavije formirala se i skrivena Labrador grupacija koja je po uzoru na četiri pasmine tog križanca zavladala četirima glavnim osnovama suvremenih država. Gosti su zatim prolazili kroz strukture hobotnice u Hrvatskoj – među njima su bili HNB, Vlada, Sabor, DORH, Ustavni i Vrhovni sud, FINA i tajne službe.

Vlasnici vanjskog duga tako su zapravo među nama, a svoje radnje ozakonili su kroz pretvorbu, privatizaciju i predstečajne nagodbe, a uskoro nas očekuje i planska prodaja hrvatske zemlje.

Istaknuta je i uloga Kaptola kao najveće i najdugotrajnije institucije u Hrvatskoj, te medija koji perfidno upravljaju slikom javnog mnijenja. Gosti su na kraju nastojali ukazati na okvire rješavanja problema koji je sve samo ne nerješiv.

U referendumskom pitanju na koje su gledatelji emisije odgovarali putem Facebook stranice Klopka 93% ljudi smatra kako Hrvatskom vladaju skrivene interesne skupine, a 7% da su u pitanju političke elite. Voditelj je kao i inače bio Ratko Martinović.

Pogledajte emisiju:
 

 
(nexus-svjetlost.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,