Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Nigel Farage: Europa je gotovo ‘potpuno bez zakona’ i opasna za žene, pogotovo PLAVUŠE!

Nigel Farage: Europa je gotovo ‘potpuno bez zakona’ i opasna za žene, pogotovo PLAVUŠE!

europa-imigrantiEuropa se spušta u bezakonje i postaje nasilni kontinent koji je sve opasnije mjesto za život žena, pogotovo plave kose

Lider UKIP-a Nigel Farage je rekao da žene, posebno one s plavom kosom, su pod stalnom prijetnjom seksualnih napada u jednoj od civiliziranih zemalja kao što su Francuska i Bruxelles.

G. Farage je govorio na radiju LBC u svjetlu terorističkih napada u Nici prošlog tjedna, koji su podigli pitanja o sposobnosti francuske sigurnosne i obavještajne zajednice.

On je rekao: “Moram reći da sam zabrinut za Francusku, i zabrinut sam radeći u Bruxellesu, već neko vrijeme.”

“Veliki dijelovi tog grada su sada praktički bez zakona.”

“Vrlo je teško u središtu Bruxellesa naći ženu da noću hoda sama, pogotovo ako je plave kose.”

“One su u više navrata zaustavljane, dosađivano im je i tada je nešto krenulo loše.”

Molenbeek, predgrađe Bruxellesa koja je povezano s nekoliko terorista i terorističkih urota, identificirano je kao područje od važnosti za belgijsku vlast i označeno kao Europski “džihadistički centar”.

Tijekom svoje najnovije dvosatne radijske emisije, gdin. Farage je raspravljao da li će nedavni napadi u Nici povećati vjerojatnost Donald Trumpa i Marine Le Pen, da budu izabrani.

G. Trump je prethodno pozvao na zabranu ulaska muslimana u Sjedinjene Američke Države, dok je gđa. Le Pen izjavila da je napad u Nici dokaz islamskog fundamentalizma u porastu.

Jedan slušatelj radio emisije LBC-a podržao je uporabu vojne sile u borbi protiv ISIS u Siriji i Iraku, rekavši: “Mislim da bismo trebali biti tamo … i Trump, čini se da je osoba koja zapravo govori nešto o tome.”

Prošle godine je gospodin Trump izazvao ogorčenje tvrdeći da postoje dijelovi u Londonu i drugim europskim gradovima koji su postali “no-go” područja za policiju (područja u kojima policija nema jurisdikciju).

On je rekao: “Imamo mjesta u Londonu i drugim mjestima koje su tako radikalizirana da se policija boji za svoje živote.”

Tijekom vikenda gospođa Le Pen, vođa francuske Nacionalne stranke, je pozvala francuskog ministra unutarnjih poslova da izruči svoju ostavku naciji.

Gospođa Le Pen je rekla: “U bilo kojoj drugoj zemlji u svijetu, ministar Bernard Cazeneuve sa groznom “cestarinom” od 250 mrtvih u 18 mjeseci – bi trebao dati otkaz.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , ,