Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » ZAŠTO KINESKINJE NE BOLUJU OD RAKA: Ispovijest žene koja je pobijedila opaku bolest, evo kako .. (VIDEO)

ZAŠTO KINESKINJE NE BOLUJU OD RAKA: Ispovijest žene koja je pobijedila opaku bolest, evo kako .. (VIDEO)

jane-rakJeste li čuli za Jane Plant? Ona je profesorica kojoj je dijagnosticiran rak u 42. godini. Kada joj je postavljena dijagnoza, odmah je pomislila da joj je karijera gotova i da će joj se život završiti, u svakom smislu. Međutim, odlučila se boriti

Rak se kod Jane vratio 4 puta prije nego što ga se riješila potpuno.

Ono što je pomnog da se Jane riješi ove grozne napasti je potpuna promjena prehrane i načina života. Kada je postala bolesna i kada joj je dijagnosticirana prvi put, njen muž je radio u Kini. Počeo je praviti istraživanja o raku i shvatio da veoma mali broj ljudi boluje od njega u Kini. Otkrio je da oni imaju poseban način prehrane.

Kinezi svoju prehranu baziraju na hrani koja ima vrlo mali broj masnoće, a bogatu vlaknima, koja su vrlo bitna u borbi protiv raka dojke. Također, Kinezi ne jedu mnogo mliječnih proizvoda.

Zaključio je da je to srž problema. Jane je rekla da je, prije nego što joj je dijagnosticiran rak, jela mnogo različitih mliječnih proizvoda.

Evo djela njezine priče:

“Moji prijatelji i kolege iz Kine slali su mi pisma, razglednice i različite biljne prozivode.Oni su pomoću njih izliječili rak, a kada sam vidjela što su mi poslali – smijala sam se. Zaista mi je bilo nevjerojatno da neke od njih me mogu zaštititi, ili izliječiti od raka.

Međutim, stalno sam se pitala: Zašto žene u Kini nemaju rak dojke? Morala sam ovo ispitati detaljnije. Potražila sam pomoć znanstvenika jer sam željela da dobijem logično objašnjenje.

Radili smo dugo na istraživanju, kada je netko od nas dobio ideju: “Kinezi ne jedu mliječne proizvode!”

Prilično smo bili šokirani otkrićem, ali smo u isto vrijeme bili vrlo uzbuđeni. Kockice su se počele slagati. Počela sam razmišljati o svojim bliskim prijateljima Kinezima, koji su vjerovali da je mlijeko samo za bebe. O svom kolegi, koji je uvijek ljubazno odbijao moje ponude za tečaj iz poznavanja sireva, kao i o brojnim ljudima koji ne mogu tolerirati mlijeko.

Nisam mogla sjetiti nikoga iz Kine tko koristi mliječne ili kravlje proizvode kako bi nahranili svoje bebe. Naime, Kinezi su se uvijek čudili našem pretjeranom zanimanju za mlijeko i mliječne proizvode.

Otkrili smo da je mlijeko glavni uzrok svih alergija, a više od 70 posto svjetske populacije ne može probaviti mliječni šećer, laktozu.

Prije nego što mi je postavljena dijagnoza raka dojke, konzumirala sam dosta mliječnih proizvoda; jogurt, obrano mlijeko, i nemasni sir, a to je bio moj glavni izvor proteina.

Tijekom kemoterapije koju sam dobila za peti put kada mi se vratio rak, morala sam konzumirati i organski jogurt kako bi pomogao probavu i podržao razvoj dobrih bakterija u crijevima.

Ipak, otkrila sam da je 1989. godine, jogurt povezivan s rakom jajnika. Dr. Daniel Kramer s Harvarda pregledao je stotine žena s rakom jajnika i osmislio svoju prehranu.

Zbog toga sam odustala od mliječnih proizvoda u potpunosti, uključujući mlijeko, jogurt, maslac, i sve vrste mliječnih proizvoda.

Odjednom, otkrila sam da su brojni proizvodi koje svakodnevno koristimo, kao što kolači, keksi, juha iz vrećice, soja, maslina i suncokretovo uljae, margarin, prepuni mliječnih proizvoda u nekom obliku.

Predložila sam doktoru ovu dijetu, i za samo nekoliko dana, moja kvrga se smanjila! Poslije dva tjedna, završila sam kemoterapiju i nisam koristila ništa od mliječnih proizvoda. Kvrga me počela svrbiti, zatim je omekšala, a onda se smanjila.

Šest tjedana bez mliječnih proizvoda, počela sam prakticiranje meditacije za jedan sat dnevno, i iz vedra neba, osjetila sam da mi je kvrga nestala. Pitala sam muža da mi pomogne, ali ni on nije bio u stanju naći ništa.

U bolnici su mi kasnije isto rekli. Nisu mogli naći kvrgu.

Specijalist je bio zapanjen ovim otkrićem, ali kada sam objasnila svoj tretman, on je bio prilično skeptičan. Ipak, danas, čuo sam da on koristi mape smrtnosti od raka u svojim predavanjima, pa čak i savjetuje pacijentima da izbjegavaju mliječne proizvode.

Sa ove točke gledišta, razumijem odnos između raka dojke i mliječnih proizvoda kao što sam shvatila vezu između raka pluća i pušenja.

Čvrsto vjerujem da je moje otkriće pomoglo da izliječim rak dojke, održavati ravnotežu mog hormonalnog sustava, kao i zdravlje mojih grudi.

Možda će vam biti teško povjerovati da takva prirodna supstanca kao mlijeko zapravo može dovesti do takvih zdravstvenih problema, ali ne zaboravite da sam živi dokaz za to. “

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(kurir.rs)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , ,