Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » NASA-in astronaut obznanio u javnosti prije svoje smrti: Uređaji na slobodnu energiju POSTOJE! (VIDEO)

NASA-in astronaut obznanio u javnosti prije svoje smrti: Uređaji na slobodnu energiju POSTOJE! (VIDEO)

nasa-astronaut-slobodna-energijaBivši NASA-in astronaut i profesor na sveučilištu Princeton je priznao pred kamerama da je su uređaji na slobodnu energiju realni i da na stotine znanstvenika zna za njih

Dr. Brian O’Leary je intervjuiran kratko prije svoje smrti, te navodi da su uređaji na slobodnu energiju dokazani u stotinama laboratorijima širom svijeta, a i da su mediji odbili govoriti o njima.

Radi se o dobro obrazovanoj osobi koja je radila i koja je bila uključena u znanost i tehnologiju na najvišim poznatim razinama. On je držao više pozicija na raznim sveučilištima i radio sa poznatim znanstvenikom Carl Saganom, među mnogim drugima.

Brzo Google pretraživanje će vam dosta pokazati ako tražite više informacija o njegovoj akademskoj pozadini. Bio je (očito) vrlo strastven u svezi promjene svijeta i možemo vidjeti da je strast jasno izražena u ovom videu, koji je predstavljen u Ujedinjenim narodima, neposredno prije njegove smrti.

O’Leary je posveto značajnu količinu vremena proučavanju i istraživanju novih energetskih tehnologija, putujući svijetom i posjećujući laboratorije kako bi ih i sam vidio.

“Sve uočljiva stvar dolazi iz primarne tvari ili slabosti izvan poimanja, punjenje svih prostora, akasha luminifernog etera, koji djeluje na život dajući nam Pranu ili kreativnu snagu, pozivajući u postojanje, u beskrajne cikluse svih stvari i fenomena.” – Nikola Tesla, “Čovjekov najveći uspjeh”, 1907.

“Nakon što mnoge generacije prođu, naši strojevi će biti pogonjeni snagom koja se može dobiti u bilo kojem trenutku u svemiru. Ta ideja nije nova … Mi ju pronalazimo u divnim mitovima Atene, koja izvlači snagu iz zemlje; možemo ju ga naći među suptilnim nagađanjima jednog od svojih sjajnih matematičara … U prostoru se nalazi energija.” – Nikola Tesla.

Implikacije ove tehnologije su ogromne. Kao što je dr O’Leary naveo u videu dolje:

“Ako se nove tehnologije energija oslobode u svijetu, promjena će biti duboka, to će utjecati na svakoga, to će biti primjenjivo svugdje. Te tehnologije su apsolutno najvažnija stvar koja se dogodila u povijesti svijeta.”

Zamislite da svi u svijetu imaju pristup čistoj, zelenoj energiji. Zamislite za što bi se sve ova tehnologija mogla koristiti. To bi značilo kraj svih postojećih metoda generiranja energije.

To bi također igralo veliku ulogu u ublažavanju siromaštva u svijetu, s obzirom da pristup energiji igra tako veliku ulogu u bogatstvu naroda. Mogućnosti su beskrajne.

Ukoliko ove tehnologije postanu javno priznate i pristupačne, jedan od najznačajnijih posljedica će biti, možda, najavljivanje potpuno novog razumijevanja prirode naše stvarnosti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , ,