Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » CHEMTRAILSI dizajnirani da ubiju Zika virus i koji se prskaju iznad Floride – izazivaju autizam

CHEMTRAILSI dizajnirani da ubiju Zika virus i koji se prskaju iznad Floride – izazivaju autizam

zika-zaprasivanje-floridaStanovnici Floride trpe neviđene akcije protiv iskorjenjavanja Zika virusa (samo par zaraženih), a koje uključuju chemtrails zaprašivanje komaraca (i ljudi) kemikalijama koje same uzrokuju autizam i mikrocefaliju

Vlasti u Floridi kreću naprijed s planovima za raspršivanje Chemtrailsa nad gradom Miami kako bi se ubio Zika virus, unatoč dokazima da kemikalije uzrokuju autizam i mikrocefaliju.

Stanovnicima oko Miamija je rečeno da ostanu u zatvorenom prostoru, dok zrakoplovi raspršuju otrov u radijusu od 10 milja.

Dužnosnici su upozorili trudnice da ostanu daleko od dijelova južne Floride.

Stanovnici žive u potpunom strahu otkad su izdana upozorenja o “izbijanju” epidemija Zika virusa. Epidemije koja se sastoji od samo par zaraženih ljudi.

Tvrtke pate. A sada, da bi stvari bile još gore, ljudi i njihova djeca će biti izloženi otrovima i karcinogenima sa neba.

Pogledajte snimak zaprašivanja stanovništva prije par dana po noći:

Zamislite užas?
 


 

Američki Centar za kontrolu bolesti je povukao okidači omogućio chemtrails akciju koja je počela prošle noći. Najgori dio u ovoj priči je da je komoarac vrste “Aedes aegypti” povezan sa širenjem Zika virusa zapravo otporan na insekticide koji se koriste.

Kakva tužna, hladna stvarnost koju moraju ove zajednice progutati: otrove koji dišu uopće ne ubijaju komarce, umjesto toga, stanovnici područja udišu to u pluća i ta kemikalija im dolazi u krv.

Da li ubijamo ljude umjesto toga? Nedostaci pri porodu su uzrokovane kao rezultat ovog ekstremnog prskanja.

Prije samo dva mjeseca, objavljeno je da je prskanje komaraca iznad New Yorka rezultiralo autizmom. U novim nalazima, predstavljenim na susretu Pedijatrijskih akademskih društava 2016., znanstvenici su istraživali stope autizma i kašnjenja u razvoju u regiji New York koja je bila izložena priskanju pesticida iz zraka kako bi se spriječilo komarace da prenose bolesti kao što je istočni konjski virus encefalitisa.

Usporedili su one stope u dijelovima New Yorka gdje se prskanje pesticida nije provodilo. Autori navode da djeca koja žive u djelovima New Yorka koji su zaprašivani svakog ljeta su imala oko 25% veći rizik od razvoja autizma ili problema u razvoju u odnosu na djecu koja žive u područjima koja nisu zaprašivana.

“Nekoliko studija je ranije izvijestilo vezu između pesticida i rizika od autizma”, rekao je dr Steve Hicks, docent pedijatrije na Penn State College of Medicine za magazin Time.

S druge strane, nije dokazano da Zika virus uzrokuju oštećenja ploda i nastanka mikrocefalije, koju država i farmaceutske kompanije koriste kao korelaciju.

Ipak, vlada će pokriti zajednicu u chemtrails slojem koji uzrokuju autizam, a vjerojatno i popis bolesti koje još nismo ni znali da postoje do sada!
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,