Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » JEDNO OD NAJSABLASNIJIH MJESTA NA SVIJETU: Svastika, konj ubojica i ‘novi svjetski poredak’ i to sve na jednom aerodromu

JEDNO OD NAJSABLASNIJIH MJESTA NA SVIJETU: Svastika, konj ubojica i ‘novi svjetski poredak’ i to sve na jednom aerodromu

denvr-aeroKad se radi lista jezivih mjesta na našem planetu, obično se na njoj nalaze stari napušteni dvorci i tvornice ili poprišta katastrofe poput ukrajinskog Černobila

No, na njoj ima mjesta i za jedan aerodrom. Otkada je otvoren ranih 90-ih godina prošlog stoljeća, međunarodni aerodrom u Denveru je u središtu niza nevjerojatnih teorija zavjera, piše britanski The Sun.

Mnogi putnici su iz zraka primijetili da tlocrt zračne luke podsjeća na svastiku, dok se interijer i okoliš aerodroma diči bizarnim muralima i statuom “ubojitog konja”.

Počnimo sa skulpturom – zastrašujući prikaz divljeg konja u plavoj boji napravio je umjetnik iz El Pasa Luis Jiménez, kojeg je to njegovo djelo koštalo života. Naime, dio “konja” je pao na umjetnika u 2006. godini te mu prerezao arteriju na nozi zbog čega je izgubio život.

Još veći je interes izazvala kolekcija bizarnih murala umjetnika Lea Tangume, koja je u međuvremenu uklonjena. Na jednom od njih je bio naslikan ogromni vojnik koji je neodoljivo podsjećao na njemačkog SS-ovca te je u ruci nosio mač i pušku.

Umjetnik je tvrdio da imena murala poput “U miru i slozi s prirodom” te “Djeca svijeta sanjaju o miru” zapravo prikazuju trijumf mira nad ratom. No, mnogima se to činilo kao prikaz “novog svjetskog poretka”.

Osim blago rečeno zanimljivih umjetničkih djela, tu su i navodni masonski simboli poput ogromnog kamena u velikoj hali aerodroma. Ne treba zaboraviti ni vodorige koje neke također asociraju na zlo. Stoga u neku ruku možda i nije toliko čudno da mnogi propitkuju ‘pravu svrhu’ aerodroma.

Jedna od teorija zavjere kaže da je zapravo riječ o ogromnoj vojnoj bazi ili čak budućem koncentracijskom logoru u kojem će biti smješteni porobljeni Amerikanci. Neki čak smatraju da ispod površine kompleksa postoji i podzemna struktura koja bi mogla biti povezana sa sličnim “vojnim bunkerima” diljem zemlje.

Tako nevjerojatno paranoična web stranica VigilanteCitizen.com tvrdi:

Ovaj aerodrom ima kapacitet za veliki broj ljudi i vozila, zbog čega bi promatrači mogli pomisliti da se radi o vojnoj bazi ili čak koncentracijskom kampu – kažu u tekstu na stranici otvoreno ignorirajući činjenicu da aredorom, gle čuda, po prirodi funkcije mora imati veliki kapacitet za vozila i ljude.

Čovjek zaslužan za kolekciju umjetnosti na aerodromu, Matt Chasansky, još je prije nekoliko godina rezignirano izjavio kako se aredorom povezuje praktički sa svakom teorijom zavjere koja postoji.

Najčešće su vezane uz postojanje podzemnog grada koji je dio šire mreže koju gradi vlada ili neka svjetska vlada u sjeni. Ne treba isključiti ni izvanzemaljce, masone… Ne mogu odraditi ni jednu turu aredroma s posjetiteljima, a da mi barem jedan ne postavi pitanje vezano uz te teorije – kazao je Chasansky i dodao:

Sve i da logički objasnite ljudima kako ništa od toga nema puno smisla, oni će reći da ste programirani da tako odgovarate ili imate neki čip u glavi…

Pogledajte video tog sablasnog aerodroma:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(jutarnji.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,