Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BOLEST UZIMA MAHA: Hillary Clinton ozbiljno bolesna! (VIDEO)

BOLEST UZIMA MAHA: Hillary Clinton ozbiljno bolesna! (VIDEO)

hillary-bolestPonovo se uznemirio američki dio interneta, i ponovo zbog Hillary Clinton

Nimalo slučajno. Jer, pojavila su se video i foto svjedočanstva da predsjednički kandidat Demokratske partije ima ozbiljne zdravstvene probleme. Da “sumnjivo kašlje” i da povremeno nije u stanju ni da se samostalno popne stepenicama.

Internetom se šire fotografije koje pokazuju kako nekoliko muškaraca pomaže Clintonovoj dok se uspinje stepenicama.

Neki Amerikanci su zbog ovoga uznemireni i zabrinuti. Drugi – očito republikanci – otvoreno joj savjetuju da diže ruke od velike politike.

Izvjesna Carolina je napisala: “U interesu svog zdravlja, Hillary treba napustiti predsjedničku utrku. Ona bez tuđe pomoći ni stubišta ne može koristiti”.

Paul Joseph Watson je na sličnoj valnoj duljini: “Hillary se jedva drži na nogama. Ona mora odmah otkriti svoje pravo zdravstveno stanje”.

Korisnik interneta sa nikom Mike Cernovich podsjeća da je Clinton 2009. polomila ruku na putu ka Bijeloj kući, da je 2011-te pala izlazeći iz aviona, a da je 2012. pala u vlastitoj kući i zadobila ozljede.

Ovome je dodao: “Hillary Clinton izgleda kao netko tko prikriva ozbiljne zdravstvene probleme”.
 

 
Britanski list Daily Mai l ukazao je danas da izborni stožer Donalda Trumpa po internetu širi fotografiju na kojoj se Clinton “okliznula na stubištu”.

Ta fotografija je nastala u veljači ove godine u Južnoj Karolini, a na njoj se vidi kao je pridržavaju trojica muškaraca.

List American Mirror već je napisao: “Stanje zdravlja Hillary Clinton otvara mnoga pitanja i to može biti glavni problem ove predsjedničke kampanje”. Za istu fotografiju je ocijenio: “Šokantna fotografija”.

Daily Mail je posebno ukazao da američka desnica protiv demokrata stalno plete diskreditujući inačica.

Za primjer navodi: da je tvrdila da se Barack Obama nije rodio na teritoriju SAD, također – da je Bill Clinton umiješan u smrt nekoliko ljudi …

I podvukao: “Ništa od toga se – sve do danas – nije potvrdilo!”.
 

 
(vestinet.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,